9 forskellige typer sorte ankler

Anklets, også kendt som ankelkæde, er meget populære i disse dage. Selv college teenagere foretrækker at bære dem på afslappede kjoler. Der er en tendens til også at bære dem i det ene ben, som er kendt som single anklet. Der findes forskellige ankler, såsom guld, sølv, perler, barfodet osv. Lad os se på et af de populære designs, der hedder de sorte ankler. De er normalt lavet af sort fløjl eller sort oxideret metal.

Sorte ankler designs:

Sådanne ankler symboliserer held og lykke, beskyttelse, kærlighed, inspiration og frihed. Følgende er få populære designs af sorte anklet designs, der er stærkt tilgængelige på ethvert marked.

1. Håndlavet klud anklet:

Håndlavet klud anklet

Dette dejlige design af anklet er lavet af klud og metal. Netmaterialet, der giver blomsterdesign, er smukt designet med metalkædesign og en sort perle fastgjort for enden af ​​det. Denne type anklet bæres normalt dagligt.

2. Jet Black Crystal Anklet:

Jet Black Crystal Anklet

En enkel sort krystal anklet er ret trendy til at give et enkelt look til din personlighed. Ankelets snor er lavet af flere sorte små perler dekoreret med sølv cirkulære låse og en krystal i enden. Denne fodlænge bruges ganske ofte for at beskytte dig selv mod ethvert ondt øje.

3. Strandankel:

Strand Anklet

Vil du have noget unikt til stranden! Her er et sådant design specielt til stranden. Dette sorte ankletarmbånd er lavet af en sort perlestreng og et læderhjul. Dette design er også kendt som lykkehjulet. Sådan anklet gives som en gave for at ønske held og lykke.

4. Sort sommerfuglankel:

Sort sommerfugl ankel

Denne type sorte ankler giver pigerne et virkelig sexet look. Båndet er lavet af sort fløjl, og for at tilføje til sin skønhed er en sommerfugl besat med et lille rødt bånd. Sådanne ankler bæres i fester, på casuals, på romantiske datoer og korte nederdele.

5. Sigøjnerankler:

Sigøjnerankler

Leder du efter et andet sort ankletarmbånd! Denne fantastiske anklet er meget populær blandt teenagere til fester og diskoteker. Det er lavet af vintage blonder, krystalperler og oxideret solvedhæng. Det ser sødt ud på korte Capri og nederdele.

6. Sort perle og cirkulært ankeldesign:

Sort perle og cirkulært ankeldesign

Et cirkulært design er aldrig ude af mode. Dette vidunderlige design ser fantastisk ud med dejlige krøller af kæder, der hænger nedenunder. Den er lavet af læder og metal og giver et fantastisk look med sorte krystalperler. Det bæres for det meste på sorte tema -fester.

7. Floral Black Anklet Design:

Blomstret sort anklet design

Et blomstret design giver anklet et fantastisk look. Dette design er udført i sort fløjl med broderi og til sidst røde krystalsten. Denne anklet giver et charmerende look med blomstret designtøj, specielt korte kjoler.

8. Enkel diamantankel:

Enkel diamantankel

Et enkelt, men delikat stykke lavet af ikke sort fløjl ser fantastisk ud med gyldne flade diamanter besat i det. En krystalhvid perle er også knyttet til den, hvilket giver et dejligt look. Det bruges generelt til regelmæssig brug.

9. Double Heart Anklet Design:

Double Heart Anklet Design

Hjerter har altid været damernes tiltrækning. Dette design af sort ankletarmbånd giver et charmerende look til de elskende. Det er en almindelig gave for de kærlige par at udtrykke deres kærlighed. Den er lavet af sort fløjl og sølvhjerter og ser fantastisk ud på casuals.

Anklets i ethvert mønster giver pigerne eller damerne et overdådigt look. Den bedste del af sådanne sorte ankler er, at du også nemt kan gøre det derhjemme og give det dit yndlingslook med symboler som hjerte, kryds, jingler, perler osv. Så giv dig selv et sofistikeret look med et sådant design i denne trendy sæson.