9 nyeste ankletkædedesign til mænd og kvinder

Ankelbåndet er et trendy og smart udseende, der har været båret af både mænd og kvinder siden årtier. Anklet er et stykke ornament, der bæres ved anklerne, og det er lavet af metaller som sølv, guld, tråd og mange andre ædle metaller. Kædeanklene ser suveræne ud og får dine fødder til at se mere dyrebare ud. Man kan klæde sig med enhver form for sko med disse kædefodbold og få din ankel til at se mere attraktiv ud end nogensinde.

Smukke og stilfulde ankletkædedesign til damer i trend:

Lad os hurtigt se på top 9 ankletkædedesign.

1. Sizzling Gold Anklet Chain with Bells:

Sizzling Gold Anklet Chain with Bells

Denne type smukke kædeanker fremstår meget sød og smuk på unge piger. Den snoede gud anklet har små klangfulde klokker hængende, hvilket giver en tydelig støj, mens du går, hvilket muliggør andres opmærksomhed meget let.

2. Unikke fine ankler kæde:

Unik Fine Anklets kæde

Disse flotte ankletkæder ser fantastisk ud og er perfekte til ømme og sexede ankler. Den fine kæde i et bølgemønster ser fantastisk ud på enhver kvinde og går godt til enhver lejlighed. Når det kombineres med nederdele eller med manchetter, tilføjer brugeren et mere charmerende look.

3. Trendy sammenkædet kædeankel til piger:

Trendy linket kædeankel til piger

Således ser typen af ​​trendy og sej sammenkædede ankletkæder dynamisk ud og giver dig et stereotype udseende. Anklen er designet i guld og mellem hvide sten er besat, hvilket giver dine ankler et mere udtryksfuldt og spektakulært udseende og et fantastisk design til piger.

4. Cool Double Chain Butterfly Anklets:

Cool sommerfugl ankel med dobbelt kæde

Denne form for fantastisk flotte dobbeltkædede ankler ser meget sød og sej ud. Den lille sommerfugl hængt sammen med nogle blomstermotiver ser fantastisk ud og får anklerne til at fremstå lette og søde på hunner.

5. Heart Shape Anklet Chain i sølv:

Hjerteformet fodlænkkæde i sølv

Sølv anklets kæde er den mest populære og værdsatte af kvindefolk. Det lille hjerte, der er besat i lagene, får det til at se strålende ud, og sølvmetal siges at være en god leder af energi, og det kanaliserer positiv energi og sender den negative energi til jorden. Denne type ankler er ideelle til strandfester.

6. Ren rullekædeankel:

Ren rullekæde

Næsten alle aldersgrupper af mænd elsker denne type ren sølvvalsede kædeled. Anklen er stemplet og designet i 925 karat sølv og er 26 cm lang nok til at passe i en mands ankel og få ham til at se cool og fyr ud.

7. Anchor Style Chain Anklet til mænd:

Anchlet Style Chain Anklet til mænd

Denne type forgyldte, ankerdesignede anklets kæder bliver meget populær, da de ser meget kunstneriske ud og formidler meget om brugeren uden referencer. Ankeret betegner mandens indre styrke, og krystallerne besat får det til at virke mere revolutionerende.

8. Star Chain Anklets til mænd:

Star Chain Anklets til mænd

Denne type stjernespækkede ankletkæder får en mand til at fremstå meget sej og smart. Den forbløffende flotte anklet giver et nyt udseende til mænd og giver en ny stil og får dem til at se trendy ud og kan prydes ved enhver funky lejlighed uden problemer.

9. Moderigtige kæderankler i sterlingsølv:

Moderigtige lænker i sterlingsølv

Anklen er blevet inspireret fra jødisk alder, og ankelkæden ser meget stilfuld ud og adskiller sig fra andre typer ankler. Den er bred nok og passer godt til en mands ankel og giver et levende udtryk, når den bæres. Denne type ankler ser cool ud, når den bæres på nej hangouts eller til fede fester.

Anklets er et ornament, der tilføjer og forbedrer en persons persona ved mange folder og miles. Anklets findes i meget design og til enhver lejlighed, så du skal få den ifølge dem og få det hiphop og sexede udseende på få sekunder.