9 populære modeller af krystalankler

Et enkelt stykke af et ornament kan ændre hele en kvindes påklædning, og ankelen er en af ​​dem. Anklet kan give dig et elegant og stilfuldt look, og det kan også tilføre glamour i din personlighed. Når det kommer til krystalsmykker, er krystalankler et af de mest populære ornament blandt kvinderne.

krystal-ankler

Crystal Anklets Designs:

Lad os tage et kig på Top 9 krystal -anklet -designs, som de fleste kan lide.

1. Flower Crystal ankler:

Flower Crystal Anklets

Blomsterkrystalankler er meget nyttige til at tilføje et moderne og samtidig etnisk udtryk i din personlighed. Disse smukke blomsterankler kan bæres af pigerne, og selv en ny brude kan også bære dem. Den blomsterrige anklet kan fuldføre alle dine etniske og trendy outfits.

2. Black Crystal Anklets:

Sort krystal ankler

Sort krystal ankler er meget berømte blandt de unge piger. Den skinnende krystalarmlænke kan forbedre dine fødders skønhed og få dig til at få de smukke komplimenter fra menneskerne omkring dig. Hvis du er en modefreak, vil den sorte krystal -anklet være et ideelt valg for dig.

3. Multi Color Crystal ankler:

Multi Color Crystal ankler

Tilføj et par flerfarvet krystalfod med dine andre smykkerornamenter, og det vil være nok til at fuldføre din smykkeskrin. Det kan være et perfekt par anklet at have på med enhver form for outfit i enhver farve. Få disse flerfarvede krystalankler, og efter det er det ikke nødvendigt at skifte dine ankler dagligt for at matche dine kjolefarver.

4. Heart Crystal Ankelarmbånd:

Heart Crystal Ankelarmbånd

Hvis du vil vise noget unikt i din stil, så er denne bestemt lavet til dig. Dekorer din ankel med de smukke hjerteformede krystalarmbånd og lad dine fødder danse til denne anklets spændende tone. Denne hjerteformede fodlænke kan give dig en magisk charme, når du vil bære den omkring din ankel.

5. Clear Crystal Anklet:

Klar krystalfod

Er du vild med simple og ædru ting? Derefter er disse slags klare krystalankler fremstillet til din eneste. Disse former for ankler giver dig et enkelt og ædru look, men de bevarer samtidig et udseende af en moderne kvinde. Klar krystalanklodser findes i forskellige designs og stilarter.

6. Butterfly Crystal Anklet:

Butterfly Crystal Anklet

Sommerfugleankel med Crystal kan give dig et diva -look. Du kan finde så mange forskellige farver af krystal i denne slags ankler, så du kan vælge enhver farve, du kan lide, og gøre dine fødder smukke som sommerfuglen.

7. Link Chain Crystal Anklet:

Link Chain Crystal Anklet

Vi kan se, at anklerne for det meste er fremstillet af linkkæderne, men tilføjelse af et stykke krystal i det kan forbedre en kvindes skønhed. Link kæde krystal anklet kan tilføje et ekstraordinært look i dit tøj. Imidlertid kan forskellige farver og designs af krystal findes i denne sort.

8. Aqua Crystal Evil Eye Anklet:

Aqua Crystal Evil Eye Anklet

Hvis du vil lave din egen stilerklæring og også vil holde dig væk fra et ondt øje, så er dette et ideelt produkt for dig. For det meste med blå krystaller, der kan tilføje en skønhed på dine fødder på en elegant måde.

9. Crystal Toe Ring Anklet:

Krystal tåring anklet

Krystal tåringe anklet er noget unikt stil med anklet. Det tilføjer skønhed til din tå sammen med dine fødder. Denne slags ankler kan bæres ved særlige lejligheder. Krystal tåring anklet kan tilføje glamour i din skønhed og kan fuldføre din påklædning til en funktion eller til en fest også.

Vi kan se, at hver kvinde godt kan lide at få de smukke komplimenter fra alle, og et lille stykke krystalarmlænke kan gøre det meget godt for dig. Der er så mange designs og varianter, der fås i krystalankler, så du kan vælge enhver, der bedst får dragter med din påklædning. Så få en af ​​krystalanklerne og lav dit eget trendy og stilfulde statement med et smukt par krystalfodlænker.