9 søde ankler til babyer

Anklets er den bedste musikalske gave, du kan give til en nyfødt baby. Det er begavet på tidspunktet for baby shower som en lykkegave, ved fødslen af ​​barnet eller simpelthen som en romantiker til din kone, mens hun stadig venter. Det er en gammel tradition at give ankler til det nyfødte spædbarn siden flere årtier. Men nogle gavefodbold, når barnet lærer at gå, så huset ville altid være fyldt med dets jingles.

baby ankler

Anklets til baby pige og dreng:

Lad os tjekke nogle trendy babyanklaster, der vinder hjertet på enhver.

1. Enkle babyankler:

Enkle babyankler

Alt hvad enten det er enkelt eller dekorativt passer til en sød baby. Denne enkle baby anklet har ingen dekorative ophæng med, men den ser stadig charmerende ud. Sølvfoden er lavet med dobbelte ringe og et par jingler for enden.

2. Sølvemaljerede ankler:

Sølv emalje ankler

Denne smukke fodlænke til babyer bevæger sig trendy. De er lavet med sølv og emalje sten. De smukke farver på stenene kan virkelig stjæle enhver, når den bæres af barnet. For enden af ​​ankelen er jingles, der spiller musik, når benet bevæger sig.

3. Sølv lås kæde ankler:

Sølv lås kæde ankler

Sølvankler med låsekæder ville være en fantastisk gave til det nye lille barn. Denne type ankler er en enkelt kæde af sølv med flere søde fjederkæder hængt under den vigtigste sølvkæde. Og endelig har anklerne musikalske jingler for at gøre det mere attraktivt.

4. Røde blomster design ankler:

Røde blomster design ankler

Denne type ankler udtrykker kærligheden mellem mand og kone. Anklene er lavet af guld, og der er fastgjort blomstersten til det. Denne type romantiske ankler er givet af manden til sin kærlige kone under hendes graviditet for at vise sin kærlighed til hende.

5. Jingle Bell Anklet:

Jingle Bell Anklet

Dette er en anden simpel baby anklet til dreng. Anklen er bare en fantastisk kombination af en fjederkæde med flere jingler, der hænger rundt i en bestemt afstand. Denne anklet er derfor navngivet som jingle bell anklet. Sådanne ankler er givet til baby drenge som en heldig gave.

6. Baby Slave Anklet:

Baby Slave Anklet

Dette er et unikt design af baby anklet til piger. Det er kendt som slave anklet, da anklet kæde er strakt indtil hendes langfinger på hendes fod. Nogle holder også en lille ring fastgjort til langfingeren. Også spiralformet kædetype bruges med en lille diamant i midten og en jingle for enden. Sådan et mønster giver et design af sandeltype til de søde små fødder.

7. Sommerfugleankel:

Sommerfugleankel

Sommerfuglen giver anklerne et nyt og interessant look. Og hvis fødderne er af et nyt lille barn, bringer det sødme i højden. Denne enkle anklet er fastgjort med dejlige sommerfugle og en jingle for enden. Ankelkædens kæde er lavet af guld, mens sommerfuglene er fra lyserøde koralsten.

8. Enkle ankler i Panchdhatu:

Panchdhatu simple ankler

At give barnet en anklet er en særlig lejlighed. Således skal gaven også være speciel. Her er en unik anklet. Denne anklet er fremstillet af Panchdhatu og betyder en blanding af fem metaller. Den giver et godt helbred, lykke, velstand og balance i babyens liv. Det er en enkel fodlænke med flere jingler fastgjort til den i en vis afstand.

9. Mousserende sølv anklet:

Mousserende Sølv Anklet

Denne glitrende anklet er lavet af sterling sølv. Det kan dog også være lavet af sølv og guld. Denne dejlige anklet består af sommerfugl, sløjfe, daisy blomst, drageflue osv. Der hænger nedenunder. Du kan også tilføje få dyreformer i ankelen.

Forældrene og bedsteforældrene køber i disse dage flere og flere smykker specielt til det nyfødte lille barn. Der er også særlige armbåndssæt til babyen til rådighed på det indiske marked, da barnet er begavet både for held og lykke.