9 Smukke benankledninger i mode 2021

Anklets er det modetilbehør, der elskes af både mænd og kvinder. Nu om dage elsker alle sportslige små ting og små udsmykninger i en flot anklet på enten begge ben eller enkeltben ser elegant og trendy ud. Anklets ser godt ud med enhver fritidssko, sneakers, sandaler eller lave snit sko og strømper eller endda barfodet.

Normalt bæres ankler i begge benene. Men ifølge mode bæres ankler endda på et enkelt ben. Disse enkeltben ankler ser helt fantastiske ud. Den enkelte ankletrend er meget i mode, især med nederdele, kjoler og jeans.

Populære benankeletter til mænd og kvinder i trend:

Vi vil kigge nærmere på benanklerne i denne artikel. Kom lad os undersøge.

1. Boat Charm Leg Anklet til mænd:

Boat Charm Leg Anklet til mænd

Dette er en cool anklet til mænd med et dejligt sømand inspireret tema. Benlåsen er lavet i hvidt læderbånd og har en båd charme udført i sølvbelægning. Kombinationen af ​​hvid med sølv ser virkelig cool og pragtfuld ud. Dette kan være en glimrende gaveindstilling.

2. Twisted Rope Leg Anklet til mænd:

Twisted Rope Leg Anklet til mænd

Dette er et flot design i benankler til mænd. Meget lig armbåndsdesign, er disse snoede rebbenlænker i 18 karat guld. Dette er den bedste gave til unge drenge og mænd ved festlige lejligheder eller festivaler. Dette kan også være en god bryllupsgave.

3. Kædeankelarmbånd til mænd:

Kæde Ankel armbånd til mænd

Dette er en unik og virkelig udsøgt anklet til mænd. Denne anklet er i et armbånd. Dette er meget trendy og lavet af zink i guldfinish. Dette ser virkelig simpelt ud, men meget elegant, for finishen er bare perfekt.

4. Tube Charm Leg Anklets til mænd:

Tube Charm Leg ankler til mænd

Dette er en dejlig enkel benlænke til mænd med en lille rørcharm. Rørets charme er forsølvet, og den sorte snor i ankelen er lavet af voks. Denne enkle fodlænke er en perfekt Valentinsdag gave til en mand.

5. Black Cross Leg ankler til kvinder:

Black Cross Leg Anklets til kvinder

Disse er flotte mode -ankler til kvinder. Dette er en fashionabel fod med sort perle med et kvastformet kors i. De sorte elementer ser fantastiske ud og er gode til at kombinere denne enkeltbenet anklet med flotte høje stiletter og korte kjoler.

6. Traditionelle benankler til kvinder:

Traditionelle benankler til kvinder

Traditionelle ankler ser helt fantastiske og himmelske ud. Dette er også en perfekt anklet til en brud. Kvinder kan parre disse fantastiske ædelstene, perle og kundan -arbejdet lagdelt gylden fodlænke med traditionel påklædning til festivaler og funktioner.

7. String Anklets til kvinder:

String Anklets til kvinder

Dette er en moderne slags funky, fashionable ankler til kvinder. Dette er unikt, fordi det er fantastisk at prøve noget andet end de sædvanlige guld- og sølvkædede ankler. Strengeanklene er ekstremt stilfulde. Tag bare nogle få farverige perler, charms og udsmykninger på for at få snoreanklene til at se smukke ud for dig.

8. Golden Leg Anklets til kvinder:

Guldben -ankler til kvinder

Dette er et smukt bentilbehør til kvinder. Kædefoden er delvist lavet af åbne gyldne hjerter i en sektion med seks hængende fuldhjertepynt, der bare ser fantastisk ud. Dette er den perfekte benlænke til traditionelle lejligheder og bryllupper.

9. Sølvbenlænke til kvinder:

Sølvbenlænke til kvinder

Dette er et smukt smykke lavet i sterlingsølv til en sart anklet til kvinder. Anklen er delikat i en kæde med fire hjerter forbundet på ankelen som en charme. Dette er perfekt til enhver lejlighed, uanset om det er et bryllup, festival osv. Eller endda kan bæres som tilbehør til kontorbeklædning.

Ben og hænder er den del af kroppen, der først bliver bemærket under interaktion. Så det er meget vigtigt at vedligeholde hænder og ben smukt. Accessorizing ben med smukke ankler i forskellige metaller, mønstre, former, designs osv. Er faktisk en fed fangst trend i modeindustrien. Selv mange berømtheder flagrer med dejlige ankler i prissko, funktioner, rød løber osv.