9 Smukke Designer Anklets Til Kvinder

Anklets har været på mode siden aldre. Anklets historie blev introduceret til smykkerne kom fra forskellige lande som Egypten i første omgang og derefter østlige lande som Indien og derefter gradvist tiltrukket de vestlige lande. Anklets blev tidligere betragtet som et symbol på kvinder, der blev gift, men i dag bæres det almindeligt af teenagere og små piger.

Designer ankelarmbånd til piger:

Anklets findes i mange designs og eksperimenteres af håndværkere i næsten alle metaller og også håndlavede perlesmykker. I betragtning af rigdom vælges ankler i guld og sølv. Men modeaktive kvinder elsker at bære ankler fremstillet af forskelligt materiale, som de endda kan bære i jeans og nederdele.

1. Designer Kundan Anklets:

Designer Kundan Anklets

Kundan -arbejde er en populær favorit i nutidens smykkeverden. Perler, perler og diamanter sat med guldfolier mellem diamanterne og beslagene. Kundan -arbejdet skiller sig ud med det forhøjede stenværk i smykkerne. Teenagere kan bære kundan -udformede ankler ved særlige lejligheder.

2. Eksklusiv blomsterdesignet anklet:

Eksklusiv blomsterdesignet anklet

Røde og hvide halvdiamanter indlagt i den forgyldte anklet i sølv ser yndig ud. Blomsterdesignet er lavet af diamanter i et andet metal og forgyldt senere. Designet ser fantastisk ud med dine dejlige velplejede fødder.

3. Anklet med navnedesign:

Anklet med navnedesign

Anklets med et navn designet vedhæng knyttet til det blev tidligere introduceret i USA. Det blev så populært blandt teenagere og blev et betydeligt smykke, der var begavet til at foreslå din kærlighed. Det enkle, men elegante udseende af sådan en designet ankletdragter med jeans i anklelængde og kort nederdel

4. Anklets i enkelt kæde med vedhæng:

Anklets i enkelt kæde med vedhæng

Søde små charms og medaljoner knyttet til en enkelt guldtrådskæde ser så rig og ædru ud til teenagere. Unge piger ser charmerende ud, når en dejlig sommerfugl hænger på hendes ankelben. Der findes forskellige flere designs af medaljoner og vedhæng i ankletdesign.

5. Antik Designer Forgyldt Anklet:

Antik designer forgyldt anklet

Antikke designs har en stor appel i nutidens verden. Kvinderne elsker dig bære et rigt smykke på deres krop for at vise den rigdom, hendes mand giver. Nogle damer elsker påklædningen af ​​antikke smykker. Vi kan se her er det samme design, lavet i noget metal og forgyldt. Designet har en lille ghunghru, der ringer hver gang du tager et skridt.

6. Designer sølvankler med Broche:

Designer sølvankler med Broche

Brocher ser dejlige ud, når de falder på din ankelben. Brocheernes smukke designs er yndige og matcher bedst de beklædningsgenstande, der bæres af damer. Damer vil elske at vælge et sådant design på ceremonier og traditionelle fester.

7. Designer Pearl Barefoot Anklet:

Designer Pearl Barefoot Anklet

Barfodet ankler er så yndige ved første blik. Smykkerne er så sarte og dækker den næsten tå. Når du har en særlig lejlighed, vil den barfodet perle designer anklet her efterlade dig vurderinger fra alle, der ser det.

8. Bred Designer Anklet:

Bred Designer Anklet

Anklets fremstillet i brede designs bæres normalt ved særlige lejligheder som ægteskaber med anklen. Ankelens bredde er langt mere let for at være let fleksibel at bevæge sig på anklen. For at fastgøre anklet laver håndværkerne en skrue for at fastgøre anklet til fødderne.

9. Håndarbejde Vintage Anklet:

Håndarbejde Vintage anklet

Anklets er nu lavet med så mange materialer i disse dage. Disse håndlavede ankler er lavet af tykke sorte tråde og snor med perler og sten, hvilket helt gør det til et fantastisk par til det outfit, du valgte. Teenagere vil helt sikkert elske at øge udseendet af deres fødder med disse ankler.

Anklets har været en revolution i prydverdenen. Føddernes smykker var begrænset til ankelarmbånd fremstillet tidligere. Men i dag kan du se ankler fremstillet på flere måder. Der er ankler fremstillet i træperler, glasmateriale, skaller, fodlænker, stenankler, knogleankler, jute -ankler, elfenben -ankler, rhodium -ankler, gule og hvide guld -ankler, platin -ankler, imiterede ankler, kundan -ankler, ankler lavet med lac kunstværk og mange flere.