9 Smukke Herre Anklets i forskellige designs

Anklets eller anklet kæder eller ankel armbånd er en hurtig indhentning trend og mode tilbehør blandt mænd og kvinder. Både mænd såvel som kvinder skiftes til at prale med disse fantastiske ankler. Det bedste ved en ankel er, at man altid kan bære disse hver dag. Designene, mønstrene, farverne og variationerne har givet folk et væld af muligheder for at udforske i ankellernes verden.

Seneste herr ankler i nye stilarter:

Vi vil tjekke de 9 bedste ankler til herrer. Vælg din bedste, og vælg den.

1. Læderankler:

Læder Anklets

Lædetilbehør er altid et hit blandt mænd. Så læder i en fodlænke er bare det perfekte modetilbehør til en mand. Denne ægte læder ankler er lavet i et flettet mønster i to lag lukket med en lås. Disse ser godt ud med sneakers og fritidstøj som chinos, cargos, shorts osv.

2. Golden Mens Anklets:

Golden Mens Anklets

Dette er virkelig et stil statement stykke for mænd. Dette ser meget trendy og super sexet ud på mænd. Det ser lidt anderledes ud med guldets bling, men mænd kan virkelig prøve dette for at blive lidt anderledes og stilfulde. En mand kan få dette for sit opdaterede tilbehør.

3. Blue Ship Wheel Anklets:

Blue Ship Wheel Anklets

Dette er et must have cool anklet til mænd. Dette er en blåfarvet snoreankel med et skibshjul charm i sølv. Den mørkeblå snor i voks ser elegant ud og matcher næsten ethvert outfit til en mand.

4. Macrame Mens Anklet Smykker:

Macrame Anklet smykker til mænd

Macrame er en kunst at knytte dybest set. Det er en måde at knytte snor til at danne forskellige mønstre. Disse macrame -ankler med metaltonede guldfarvede kranier er bare perfekte til en mand. Dette ser virkelig maskulin, tungt og på samme tid meget sexet og moderigtigt ud.

5. Kobber dobbelt charmerede ankler:

Kobber dobbelt charmerede ankler

Dette er en stilfuld anklet lavet med rødt kobber med to små designer kobber charms knyttet til den. Dette ser meget dejligt ud i den rustne kobberfarve og er ikke særlig tungt. Ankelbåndet har et lænket mønster.

6. Trendy mænds ankler:

Trendy mænds ankler

Dette er en dejlig læder snoreankel til mænd. Anklen har to strenge og har perler og hule metalcirkler og har et abstrakt mønster knyttet til den. Dette er en fantastisk anklet til at vise sig frem i ens shorts og solbrune sommerben til det edgy look hos en mand.

7. Beaded Woven Herre Anklets:

Beaded Vævede Herre Anklets

Dette er et dejligt vævet ankelarmbånd til mænd. Denne ankel er lavet i et armbånd med små orange og grønne perler vævet i et fladt mønster. Anklen har en slids og kan lukkes med en knap, der er fastgjort på den anden side.

8. Fiskeben -ankler:

Fiskeben -ankler

Dette er et absolut hit blandt alle unge mænd derude. Mænd, der elsker mode, vil elske dette fantastiske smykke, som er en brun snorlænke lavet af voks med et bladgrønt fiskeben knyttet til fodlænken som en charme.Dette er en glimrende gave til mænd.

9. Infinity Anklets:

Infinity Anklets

Dette er en dejlig minimalistisk brunfarvet anklet med en uendelig charme vedhæftet, som ser virkelig fantastisk ud på en mands ankel. Dette er lavet med brun snor lavet af voks.

For at give mange dimensioner til ens personlighed og øge popularitetsmanifolden er disse fantastiske ankler det perfekte tilbehør til en mand. Uden at tage meget tid og energi, kan en mand faktisk få en helt ny ham ved at dyrke disse ankler lavet kun til mænd.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80