9 smukke hæklede ankler i trend

Anklets er også kendt som fodkæder, ankelkæder eller mere kendt som payal i Indien. At bære ankler i begge ben har eksisteret bredt siden ældre tider. I øjeblikket er iført ankler også blevet en mode ting. College piger, teenagere og unge kvinder bærer ankler, selv i enkelt ben. Anklets er til at prale med disse ben og fødder. Lad os nu se på en ny trend inden for ankler kaldet hæklede ankler.

Seneste hæklede ankeldesign til mænd og kvinder:

Et andet look kan skabes ved at tilføje charms, hjerter, stjerner, nips, perler osv. Til de hæklede ankler. Så en kvinde kan tilføje nye dimensioner til mode i verden af ​​ankler ved at dyrke disse fantastiske ankler. Se her vores top 9 design af hæklede ankler i trend.

1. Hæklet Slave Anklet til mænd:

Hæklet Slave Anklet til mænd

Ordet slave i denne anklet betyder ikke en slave, men er faktisk det mønster, som den hæklede fodlænke er lavet af. Den grå fodlænke til mænd dækker fødderne samt anklen med masser af lag af hækling. Den har også sorte og creme træperler for at fremhæve den grå hækling, der fungerer fint for at passe til fødderne på manden.

2. Howlite Stoned Hæklet Anklet til Mænd:

Howlite Stoned Hæklet Anklet til Mænd

Howlite sten er beroligende sten, der giver en fredelig og rolig sindstilstand og slapper af og beroliger sindet. Denne fantastiske helhed anklet er lavet af howlite sten, perler med dejligt hæklet design. Anklen har et olivengrønt kors. Dette skal bæres af mænd nøjagtigt under den knudrede knogle på fødderne.

3. Hæklet Yoga Anklet til mænd:

Hæklet yoga ankel til mænd

Dette er også perfekt anklet i tråd med farven. Denne kan bæres af en mand til en beroligende yogasession ved stranden og passer perfekt. Dette er ikke meget lagdelt eller tungt, men hæklearbejdet i en enkelt linje i gule orange perler ser godt ud på en mands fødder.

4. Hæklet forankret anklet til mænd:

Hæklet forankret anklet til mænd

Dette kan være en ideel gave til manden. Dette er en todelt tynd hæklet fodlænke med låsen i form af et anker. Denne anklet er en kombination af to hæklede bånd forbundet med det forsølvede ankerformede vedhæng. Dette er en ideel anklet, der kan kombineres med jeans og casuals til mænd.

5. Black Lace Patterned Crochet Anklets:

Sort blonder mønstrede hæklede ankler

Denne sorte anklet i hæklet ser så dejlig ud, at det føles, at den er lavet med blonder. Anklen er smukt afsluttet med en rød rose i satin i midten med en rivende krystal. Dette er perfekt til en aftenfest med en lille sort kjole og en matchende choker.

6. Hæklet Boho Anklet:

Hæklet Boho Anklet

Dette er en dejlig hæklet anklet med en boho chic fornemmelse. Den hæklede fodlænke er lavet lidt tyk i designet, og der er knyttet mønter til den ved hver sløjfe i ankelen. Mønterne er enten af ​​metal eller en legering. Man kan matche denne anklet med en hæklet choker i et lignende boho -design.

7. Hvide hæklede bryllupsankler:

Hvide hæklede bryllup ankler

Én kvinde vil altid ønske sig en destination strandbryllup. Hvilken perfekt måde at gøre bryllupstilbehøret mere stilfuldt ved at bære og prale af disse mælkehvide hæklede sandal stil ankler. Kvinder kan bruge dette til et strandbryllup, en festival eller endda danse. Dette er et dejligt tilbehør til hæklet arbejde, der er fordoblet som en fodsandal.

8. Hæklede ankler med perler:

Hæklede ankler med perler

Dette er en hæklet fodlænke, som en kvinde kan flagre i de perfekt pedicure ben. Denne fodlænke er håndlavet med assorterede, multi-co loured glasperler sammenflettet i den hæklede snor, der er lavet til en smuk anklet.

9. Blomsterhæklet anklet til kvinder:

Blomsterhæklet anklet til kvinder

Dette er den perfekte fodlænke for en kvinde til at prale med det i løbet af somre eller forårssæsoner. De alternative hvide og lyserøde hæklede blomster, der er lavet til en fodlænke, er ideelle med en kort bølget kjole eller lyst tøj. Den bedste del er den håndlavede fornemmelse af, at man bliver ved med at bære denne lyse klassiske tema hæklet fodlænke.

Det bedste ved disse dejlige hæklede ankler er, at de let kan laves derhjemme med ens fantasi. Man kan bruge forskellige tråde til at hækle ankletmønster og lave en til faktisk hvert outfit. Et andet look kan skabes ved at tilføje charms, hjerter, stjerner, nips, perler osv. Til de hæklede ankler. Så en kvinde kan tilføje nye dimensioner til mode i verden af ​​ankler ved at dyrke disse fantastiske ankler.