9 bedste fugtgivende ansigtsvaskemærker til Indien i 2021

En fugtgivende ansigtsvask hjælper med at fugte vores hud. I vintersæsonen har huden en tendens til at blive tør, og for at bevare fugt i huden kræves en god fugtgivende ansigtsvask. Valg af fugtgivende ansigtsvask hjælper med at fjerne snavs fra porerne og holder huden ren med fugt. Urtebaseret fugtgivende ansigtsvask hjælper med at holde huden sund uden at skade huden.

Bedste fugtgivende ansigtsvaskemærker til 2021 Indien:

I henhold til vores hudtype kan vi vælge den bedste fugtgivende ansigtsvask til tør hud til regelmæssig brug.Find nedenstående top 9 bedste fugtgivende ansigtsvaskemærker, der helt sikkert er velegnede til din hud.

1. Patanjali Honey Orange Face Wash:

Patanjali Honey Orange Face Wash

KØB DET HER

Denne ansigtsvask er en unik blanding af naturlige urter og honning. Den er sæbefri. Det fjerner overskydende olie fra de dybe porer i huden. Holder huden ren og klar. Det hjælper med at fugte huden. De naturlige ingredienser, der findes i ansigtsvask, holder huden glat og glødende. Dette er en enkel fugtgivende ansigtsvask.

Brug: Tag en lille mængde af gelen. Regne ud for at lave skum. Påfør det ensartet på ansigtet. Rengør det med vand. Påfør det to gange om dagen for bedre resultater.

Pris: Det koster RS.45 for 60 g.

2. Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash:

Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash

KØB DET HER

Det er en sæbefri ansigtsvask. Den indeholder æbleekstrakter og Nano multi -vitamin A -indhold. Opfrisker huden og holder den hydreret. Det fjerner snavs og andre urenheder fra huden. Dette er en god fugtgivende ansigtsvask til følsom hud.

Brug: Brug det to gange om dagen. Tag en lille mængde af cremen og påfør den glat på ansigtet. Vask det med varmt vand.

Pris: Det koster Rs.77 for 100g.

3. Spawake fugtgivende ansigtsvask:

Spawake fugtgivende ansigtsvask

KØB DET HER

Spawake fugter huden og holder huden sund. Denne ansigtsvask indeholder havsalt og perlepulverekstrakter og også en forfriskende skumgel. Det fugter huden og holder den glat. Det fjerner snavs og urenheder fra huden. Dette er en god fugtgivende ansigtsvask til tør hud.

Brug: Påfør lille skum og gør det til skum, påfør glat på overfladen og vask det med vand.

Pris: Det koster Rs. 82 for 50g.

4. Dove Beauty Moisture Face Wash:

Dove Beauty Moisture Ansigtsvask

KØB DET HER

Dove er beriget med nutrium fugt skønhedsserum, der hjælper med at opretholde fugt i huden. Det fjerner snavs fra porerne. Det holder huden hydreret. En dybderens til huden. Dette er en simpel slags hudfugtgivende ansigtsvask.

Brug: Brug det dagligt for gode resultater. Brug en lille mængde gel. Træn skummet og påfør glat over huden. Vask det med vand.

Pris: Det koster Rs.105 for 50 ml.

5. Dr.Batras fugtgivende ansigtsvask:

Dr.Batras fugtgivende ansigtsvask

KØB DET HER

Denne ansigtsvask er beriget med aloe vera -ekstrakter, som giver en beroligende fornemmelse for huden. Det nærer og fugter huden og kæmper mod hudsygdomme som eksem. Det kæmper også mod aldring. Holder huden frisk og fugtig. Dette er den bedste ansigtsvask og fugtighedscreme til tør hud.

Brug: Påfør en lille mængde creme. Træn for at få skum. Påfør blødt på huden. Vask det grundigt.

Pris: Det koster RS.110 for 50g.

6. Nivea Men Maximum Hydration Moisturizing Face Wash:

Nivea Men Maximum Hydration Moisturizing Face Wash

KØB DET HER

Den indeholder konditioneringsmidler. Det har også pro -vitamin B5. Denne er 100%sæbefri. Det er klinisk testet. Det fjerner snavs og urenheder fra huden. Dette er den bedste ansigtsrens og fugtighedscreme til mænd.

Brug: Tag en lille mængde gel. Træn for at få et dejligt skum. Påfør glat på huden og vask den.

Pris: Det koster Rs.972 for 150 ml.

7. Damens daglige ansigtsvask:

Damens daglige ansigtsvask

Den indeholder glycerin og E -vitamin, som fugter huden og holder den ren. Den er skånsom mod huden og 100% sæbefri. Denne blide fugtgivende ansigtsvask fjerner snavs fra de dybe porer i huden. Det fungerer godt på alle hudtyper. Det er en slags hudfugtende ansigtsvask.

Brug: Anvend det dagligt for gode resultater. Tag en lille gel, og træn for at få skum. Påfør det på huden og vask pænt.

Pris: Det koster RS.35 for 50g.

8. Lakme Clean up Face Wash:

Lakme Clean up Face Wash

KØB DET HER

Den indeholder jordbærekstrakter. Den har en forfriskende lugt. Renser huden perfekt uden at efterlade oliespor og holder huden sund og fugtig. Det efterlader ikke huden tør efter vask. Det fjerner alle urenheder fra porerne. Dette er den bedste fugtgivende ansigtsvask til tør hud.

Brug: Det skummer godt. Arbejd en lille mængde skum. Påfør blødt på huden og vask med vand.

Pris: Det koster RS.40 for 25g.

9. Himalaya Herbals Aloe Vera Moisturizing Face Wash:

Himalaya Herbals Aloe Vera Moisturizing Face Wash

KØB DET HER

Dette er en sæbefri ansigtsvask, der sikrer fugt i din hud efter hver vask. Denne ansigtsvask indeholder agurkekstrakter, der køler huden. Den indeholder aloe vera, der blødgør huden. Det er en god kombination til at rense din hud. Giver en dejlig fornemmelse, og huden bliver ved med at gløde. Dette er en enkel fugtgivende ansigtsvask til huden.

Brug: Brug to gange om dagen. Påfør en lille mængde og oparbejde et skum. Påfør blødt på huden og vask den grundigt.

Pris: Det koster Rs.120 for 100 ml.

Få dine fugtgivende ansigtsvask, der fås efter sæsonbestemt basis. Du skal også vælge en ansigtsvask afhængigt af din hudtype; det hjælper med at holde huden blød og hydreret. Alle ville elske at have den glødende hud, selv i kolde vintre, så tjek disse forskellige ansigtsvaske, der spænder fra plantebaseret ansigtsvask til dem, der indeholder glycerin.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80