10 bedste hjemmelavede ansigtsbehandlinger til fedtet hud

Damer elsker at forkæle sig selv. Når det kommer til stuer, nyder de fuldt ud, da de kan forynge og slappe af selv og endda give deres hud en smuk makeover.

Bedste hjemmelavede ansigtsbehandlinger til fedtet hud

Damer med fedtet hud kan forkæle sig med et par typer ansigtsbehandlinger og opretholde udstråling og sund hud. Regelmæssige ansigtsbehandlinger ville rense din hud dybt og fjerne snavs og forurening. De hjælper dig også med at se ung og charmerende ud.

Hjemmelavede ansigtsbehandlinger til fedtet hud:

Her er vores 10 bedste hjemmelavede ansigtsbehandlinger til fedtet hud.

1. Afslappet ansigtsbehandling til fedtet hud:

Afslappet ansigtsbehandling til fedtet hud

Almindelige ansigtsbehandlinger er omkostningseffektive ansigtsbehandlinger. Rens først med damp og eksfolier derefter med krat. Under hensyntagen til hudtypen skal du vælge en maske, der fugter din hud og får den til at se perfekt fugtet ud og ikke ekstra fedtet. Det fjerner sløvhed i huden og får dig til at føle dig energisk. Undgå, hvis du har acne. Dette er den bedste ansigtsbehandling til fedtet hud derhjemme.

2. Ansigtsbehandling for at reducere acne:

Ansigtsbehandling for at reducere acne

Ansigtsbehandling til acne -reduktion er kun akut for dem, der har acne på grund af deres fedtet hud. Det er OK for teenagere og selvfølgelig for voksne. Denne proces inkluderer dybderensning, damp og derefter eksfoliering af de tilstoppede porer. Forskellige masker kan påføres set i mængden af ​​acne dannelse, en hudlæge kan fortælle dig bedst om det. Dette er den bedste fedtet hud ansigtsbehandling.

3. Elektriske ansigtsbehandlinger til fedtet hud:

Elektriske ansigtsbehandlinger til fedtet hud

Disse ansigtsbehandlinger er ret almindelige nu. Elektriske ansigtsbehandlinger udføres ved hjælp af to tryllestave, der udsender positive såvel som negative strømme. Disse bruges bedst på grund af dets vævsstimulering og stigning i cirkulationen. Musklerne løftes og så mere glødende ud. Det er godt ansigtsbehandling til fedtet hud.

4. Frugt i ansigtet til fedtet hud:

Frugt i ansigtet til fedtet hud

Frugt ansigtsbehandlinger er de mest eftertragtede på grund af dets naturlige essens og omkostningseffektivitet. De enzymer og antioxidanter, der modtages fra frugterne, hjælper med at reducere mørke pletter og fine linjer uden at give nogen form for bivirkninger. C -vitamin er gavnligt og får huden til at se strålende ud. Dette er den bedste hjemmelavede ansigtsbehandling til fedtet hud.

5. Antioxidant ansigtsbehandling til fedtet hud:

Antioxidant ansigtsbehandling til fedtet hud

Antioxidanter hjælper huden med at bekæmpe de hårde UV -stråler. De gør huden kedelig, får pletter, der er for stædige til at gå. Ansigtsbehandlingerne har brug for cremer og masker beriget med vitaminerne A, C og E. Porerne rengøres, og snavs fjernes. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede ansigtsbehandlinger til fedtet hud.

6. Guld ansigtsbehandling til fedtet hud:

Guld ansigts derhjemme

Guld ansigtsbehandling er en unik og dyr ansigtsbehandling, hvor cremen, hvis den indeholder 24 karat rent guld. Denne creme trænger let ind i huden, og guld har en stor effekt på fjernelse af toksiner og urenheder. Dette får også nye celler til at vokse og får damerne til at se unge ud med en blød og strålende hud. Dette er den bedste guld ansigtsbehandling til fedtet hud

7. Urte ansigtsbehandling til fedtet hud:

Urte ansigtsbehandling til fedtet hud

Urte ansigtsbehandlinger helbreder for akne, det er også naturligt. Det styrer olie og lindrer huden med antiseptiske egenskaber. Urte ansigtsbehandlinger hjælper også med at fjerne hudorme og hudorme. Det fjerner de døde celler og får nye til at vokse. Urte ansigtsbehandling, der indeholder Neem, formodes at være den bedste ansigtsbehandling til fedtet hud.

8. Perle ansigtsbehandling til fedtet hud:

Perle ansigtsbehandling til fedtet hud

Pearl ansigt fjerner solbrændthed og hjælper med at gøre huden lysere. For det første skal huden renses dybt for at få dens forfining tilbage. Derefter masseres en perlekrem let og efterfølges af påføring af perlemaske. Det revitaliserer huden og lader den fugtes. Dette er den bedste ansigtsbehandling derhjemme til fedtet hud.

9. Sølv ansigtsbehandling til fedtet hud:

Sølv ansigtsbehandling til fedtet hud

Sølv ansigtsbehandlinger afgiftes og renser huden mod snavs og forurening. Den indeholder en glødskrubbe, gel, creme og et par ansigtspakker, der øjeblikkeligt fjerner sløvhed fra huden. Det genopretter hudens pH -balance og renser porerne og forhindrer, at der dannes grimme hudorme. I slutningen vil din hud være charmerende og blød. Dette er den bedste hjemmet ansigtsbehandling til fedtet hud.

9. Ost i ansigtet til fedtet hud:

Ost i ansigtet til fedtet hud

Mejeriprodukter kan være gode ingredienser til ansigtsopskrifter, da de er naturlige og har en langvarig effekt. Rens dit fedtede ansigt med en beroligende og nærende ostemaske. En spiseskefuld hytteost og honning kan tilsættes jordmos og lidt mælk. Påfør og vask inden for 10 minutter. Dette er den bedste hjemmelavede ansigtsbehandling til fedtet hud.