Hvordan slippe af med rynker under øjet?

Hvad er rynker under øjet?

Under øjet synes rynker at være den mest almindelige bekymring blandt mange unge. De er intet andet end udseendet af fine linjer, rynker og folder omkring øjenområdet, som kan være et resultat af flere livsstilsfaktorer. Da huden under øjenområdet er temmelig tynd, skal man være ekstra opmærksom. Disse rynker kan også forekomme omkring siden af ​​øjnene, og området har en tendens til at blive hurtigere tør i forhold til hele ansigtsområdet. Der er flere produkter på markedet i dag for at forhindre rynker under øjet og for at slippe af med rynker under øjet, såsom cremer og geler. Det anbefales dog altid at konsultere din hudlæge, før du begynder at bruge en creme selv.

Under øjenrynker

Når du spørger mig, hvordan jeg kan slippe af med rynker under øjet, vil jeg fortælle, at dette let kan håndteres af naturlige og hjemmemedicin i de indledende faser. Hjemmemedicin mod rynker under øjnene er perfekte som langsigtet løsning og er også økonomisk. Læs mere for at kende det bedste middel mod rynker under øjet. Da vores øjne går igennem og er i regelmæssig og konstant aktivitetszone hver dag, er det meget vigtigt at tage sig af dem regelmæssigt. Fortsæt derfor med at læse denne artikel for at kende tips og den bedste måde at fjerne rynker under øjnene.

Hvad der forårsager rynker under øjnene?

Årsager til rynker under øjnene er flere. Rynker er ofte kendt for at være forårsaget, da huden mister sin naturlige elasticitet og danner folder på huden. Rynker dannes normalt på grund af ældning. Imidlertid oplever mange mennesker i deres yngre år også rynker under øjet. Dette kan få dem til at se trætte og ældre ud end deres naturlige alder. Følgende faktorer kan være hovedårsagen til rynker under øjnene:

Solskoldning:

UV -strålingen fra solen skader normalt kollagen og elastin, fibre, der giver huden dens fasthed og elasticitet. I stedet for et fast udseende begynder huden at falde og forårsage tydelige rynker. Det er, når solcremer kommer til brug.

Rygning:

Rygning fremskynder generelt aldringsprocessen på din hud. Det bidrager til yderligere rynker. Hvis man ryger fra omkring ti års tid, kan du begynde at mærke rynker under øjnene tydeligt. Disse er forårsaget på grund af nikotinindhold ved at indsnævre blodkarrene på hudens yderste lag. Dette reducerer blodgennemstrømningen og får huden til at modtage mindre ilt, hvilket reducerer de næringsstoffer og vitaminer, der er nødvendige for at opretholde din hudkvalitet. Efterhånden som dagene går, begynder disse symptomer at se ud som rynker.

Ansigtskirurgi:

Ansigtsoperationer, der er gået galt, kan forårsage mange problemer, og under øjet er rynker bare en grundlæggende blandt de mange problemer, du måske skal stå over for efter at have gennemgået en ansigtsoperation. Det er den ultimative ting, en person gør for at nå alle skønhedsmål. Det ligner mere en medicinsk procedure, der har alle sandsynligheder for at gå galt.

Ansigtsskade:

Under øjet kan rynker også være et resultat af enhver ansigtsskade, der er sket for dig. En ridse, hævelse, endda et slag i øjet kan være årsagen til, at din hud slap.

Kigger:

Gentagne øjenbevægelser, såsom skelning især hos mennesker, der har dette problem, resulterer naturligvis i, at musklerne omkring øjnene danner dynamiske rynker eller linjer, der opstår i overensstemmelse med bevægelsen. Nogle mennesker har en tendens til at blive for vane med disse bevægelser. En længere periode med disse bevægelser resulterer i linjer. De kan ætse og forårsage folder og rynker omkring øjnene, selvom du ikke skeler.

Sove på den ene side:

Har du ikke bemærket broderitrykket på dit pudebetræk indgraveret på kinderne, når du vågner fra søvn om morgenen? Det er en indikation på, at den ene side af dit ansigt er under meget pres, hvilket kan føre til, at din hud er løs og hængende og giver plads til cirkler under øjet.

Blinker:

Blinkende er øjenbevægelsen, når du kraftigt lukker det ene øje, hvilket belaster musklerne tæt på dine øjne. Som et resultat bliver huden løs og undervises ikke i musklerne. Mennesker, der har en lidelse med at rykke i øjnene, har ofte en tendens til hurtigt at udvikle sig under rynker i øjet.

Smil, der forårsager tryk under øjet:

Mennesker med store kinder har en tendens til at lukke øjnene stramt, når de smiler fuldt ud. Dette kan også føre til rynker under øjnene og også på siderne.

Tør hud:

Teknisk set er tør hud og rynker under øjet slet ikke forbundet med hinanden. Det er bare en almindelig overbevisning og også en kendsgerning, at mennesker med tør hud har mere tilsyneladende synlige rynker under øjet end dem med normal eller fedtet hud. Tør hud taler væk fra dit ansigts glød og gør dig bleg, hvorfor alle dine fejl fremhæves.

Sådan fjernes rynker omkring øjnene:

Fjern rynker under øjet let med enkle anstrengelser. Der er en række sådanne ting, som du let kan i dit køleskab, som du kan bruge til behandling af rynker. Når man bliver spurgt, hvordan man fjerner rynker under øjnene, kan man nævne, at der er en specifik øvelse for ansigtet, som hjælper dig med at arbejde på dine rynker under øjet. Nogle eksterne faktorer påvirker eller endda forværrer tilstanden af ​​dine rynker under øjet, herunder sollys, forurening osv., Disse skal også tages hånd om.

Nedenfor er nævnt nogle hjemmemediciner og øvelser til at reducere rynker under øjnene.

Top 5 hjemmemedicin mod rynker under øjnene:

Her er nogle af hjemmemedicinerne mod rynker under øjnene. Disse er helt naturlige midler mod rynker under øjet, da de kan fungere lige så effektivt som ethvert apotek under øjencremer.

Få af de bedste midler mod rynker under øjet og måder at slippe af med rynker under øjnene omfatter,

 • Ananassaft.
 • Råmælk.
 • Agurk Aloe Juice.
 • Mælkecreme og honning.
 • Geranium olie.

Disse er blandt de mest foreslåede hjemmemediciner til fjernelse af rynker under øjet naturligt.

1. Ananasjuice til rynker under øjet:

Ananasjuice til rynker under øjet

Hvordan hjælper det?

Hvordan kan man slippe af med rynker under øjet? Her er løsningen. Ananasjuice er en god kilde til en alfa -hydroxylsyre. Ydermere er der også et aktivt enzym kendt som bromelain, som hjælper med antiinflammatorisk behandling under øjnene. Disse hjælper yderligere med at reducere betændelse og virker til gengæld hurtigt at reducere rynker under øjet. Med sin astringerende egenskab hjælper dette også med at behandle og eksfoliere huden godt. Dette er en af ​​de bedste måder, som en kan tænke på til behandling af rynker under øjet.

ingredienser:

 • Alt du har brug for til dette hjemmemedicin er følgende.
 • Frisk ananasjuice – 2 spsk.
 • Bomuldsunderlag – 2.

Fremstillingsmetode:

 • Sug vatrondellerne i lidt ananasjuice.
 • Pres overskydende væske sammen.

Hvordan man ansøger:

 • Rens dit ansigt og dæk dine øjne med ananasjuice, der er gennemblødt.
 • Lad på dine øjne i 20 minutter.
 • Skyl med rent vand.

Hvor ofte kan du gøre dette:

 • Du kan gøre det til en vane at gøre denne rutine hver dag eller hver anden dag for hurtigere resultater.

2. Rå mælk til behandling af rynker under øjet:

Rå mælk til behandling af rynker under øjet

Hvordan hjælper det?

Når du spørger om, hvordan du hurtigt kan slippe af med rynker under øjet, er rå mælk svaret. Råmælk har egenskaber, der kan hjælpe dig med at slippe af med rynker under øjet. Det hjælper med at lette hudtonen generelt og arbejder på at glatte musklerne kraftigt. De døde hudceller kan elimineres i denne proces, der er stablet i hudens overflade. Desuden fugter den huden uden at efterlade fine linjer eller rynker. Hvis du ikke har rynkerne helt endnu, men ønsker at stoppe rynker under øjnene, er dette den bedste løsning for dig.

Ingredienser:

 • Råmælk – 2 spsk.
 • Bomuldsunderlag – 2.

Forberedelse:

 • Sug en vatrondel i rå kølet mælk og pres overskydende mælk.

Hvordan man ansøger:

 • Rengør området omkring øjnene og dæk dem med vatrondeller
 • Lad det sidde i 20 minutter, før det vaskes af.
 • Bruges bedst inden sengetid.
 • Hvor ofte kan dette gentages?
 • Du kan gøre dette hver dag i din rutine.

3. Agurk Aloe Juice til Rynker i øjnene:

Agurk Aloe Juice til øjenrynker

Hvordan hjælper det?

En af måderne til at fjerne rynker under øjnene er gennem agurk og aloejuice. Både agurk og Aloe Vera står traditionelt, men alligevel den bedste måde at behandle rynker under øjet. De arbejder kraftigt for at slippe af med disse rynker med deres antioxidante egenskaber indeni. Agurk står også godt for at gøre huden lysere og kan derfor belyse huden under øjnene og stramme huden. De astringerende egenskaber hjælper med at rense huden dybt og fremme regenerering af hudvæv. Det hjælper yderligere med at fremme hudens kvalitet og elasticitet.

Ingredienser:

 • Agurkesaft – 1 spsk.
 • Aloe vera gel – 1 spsk.

Forberedelse:

 • Bland agurkesaft og aloe vera gel sammen.

Hvordan man ansøger:

 • Påfør gelen over hele øjenområdet i cirkulære bevægelser.
 • Massér i 5 minutter, og lad det stå et stykke tid.
 • Brug dette regelmæssigt til at bemærke resultaterne.

Hvor ofte kan dette gøres?

 • Man kan vælge at gentage denne rutine hver dag for effektive resultater.

4. Mælkefløde og honning:

Mælkefløde og honning

Hvordan hjælper det?

Når du spørger, hvordan du forhindrer rynker under øjet, svarer de fleste traditionelle og alderdomme på mælkecreme. Mælkefløde, som vi alle kender, er fugtgivende for huden. Indisk kultur fremmede aktivt brugen af ​​mælkecreme, også kendt som ‘malai’ fra alder til hudbehandling i naturlige metoder. Det hjælper med at udglatte huden og giver den bløde glød indeni. Yderligere hjælper mælkecremen også med at forhindre sagging og fine linjer sammen med rynker under øjet. Når det kombineres med honning, som er en anden naturlig ingrediens til at bringe gløden ind og helbrede huden, virker det som magi. Det er en af ​​de mest efterspurgte ansigtspakker til behandling af hudproblemer.

Ingredienser:

 • Frisk mælkecreme – 1 spsk.
 • Honning – 1 spsk.

Forberedelse:

 • Bland mælkecreme og honning sammen til en glat pasta.

Hvordan man ansøger:

 • Påfør denne pasta omkring øjenområdet og massér den forsigtigt.
 • Lad virke i 15 minutter.
 • Skyl med vand og dup tør.

Hvor ofte kan dette anvendes

 • Denne ansigtspakke kan påføres to gange tre gange om ugen for effektive resultater.

Forholdsregler

 • Mælkecreme er den bedste naturlige fugtighedscreme, uden sidestykke til en fugtgivende lotion, du køber på markedet. Men det anbefales ikke til dem, der allerede har fedtet hud. Selv mennesker med acne-tilbøjelig hud bør undgå mælkefløde.

5. Geraniumolie til fjernelse af rynker under øjet:

Geraniumolie til fjernelse af rynker under øjet

Hvordan hjælper det?

Dem, der ønsker deres rynke under øjet sammen med stramning af deres hud, bør gå med geraniumolie til afhjælpning. dette er en fantastisk snerpende og bedste måde at slippe af med rynker under øjet. Det hjælper også med at reducere øjnenes puffede natur naturligt og hjælper med at holde huden glat og frisk hele tiden. Det har altid været kendt som en af ​​de bedste kur mod rynker under øjet.

Ingredienser:

 • Geraniumolie.
 • Fugtighedscreme.

Forberedelse:

 • Brug geraniumolie af god kvalitet og bland det i en fugtighedscreme.

Hvordan man ansøger:

 • Brug cremen til at massere rundt i øjet i cirkulære bevægelser.
 • Lad det stå natten over.

Hvor ofte kan dette anvendes?

Dette kan anvendes en eller to gange om ugen efter bekvemmelighed. Men sørg for at teste dette en gang let, inden du fortsætter med at anvende det hele.

Top 5 ansigtsøvelser for at stoppe under øjenrynker:

Når det kommer til behandling under rynker under øjet, kan ansigtsøvelser ikke besejres. Det er en af ​​de bedste måder at behandle rynker under øjet. Få af de mest søgte ansigtsøvelser for hurtigere resultater er som følger.

 • Øjeæblet roterer.
 • Masserer øjet.
 • Den store V..
 • Øjenspids skeler.
 • Shifty øjenøvelser.

1. Eye Ball Rotate:

Øjenkugle rotere

Denne øvelse hjælper dig med at dæmpe musklerne omkring dine øjne. Det involverer den overordnede bevægelse af øjet og dermed bliver de omgivende muskler og hud strammere og stærkere.

Hvordan gør man det?

 • Start med at øve dine øjne ved at rulle dem, en gang med uret og en gang mod uret.
 • For at starte dette skal du udvide dine øjne og begynde at rotere dit øjeæble, 5 gange i henhold til uret og de næste 5 gange mod uret.
 • Dette vil hvile dine trætte øjne og øjeblikkeligt slappe af det også.

2. Masserende øje:

Masserende øje

Ofte på en doven weekend kan du passe på dine trætte peepers ved at massere dem grundigt med æteriske olier. Disse æteriske olier hjælper med at stramme og opstramme huden, mens massagen forynger og revitaliserer huden omkring dine øjne.

Hvordan gør man det?

 • Start fra midten af ​​øjet og massér hele øjenområdet med lukkede øjne.
 • Masser området under øjet med mandelolie, ricinusolie, rosmarinolie eller E -vitaminolie. Begge disse er fyldt med masser af antioxidanter.
 • Antioxidanter har frie radikaler, der bekæmper egenskaber. Disse modvirker den skade, der er forårsaget på celleniveau og DNA -niveau.

3. Den store V:

Den store V.

Denne øvelse er en form for ansigtsyoga. Dette fjerner de øjenposer, du bærer rundt overalt. Det hjælper også med at helbrede hovedpine.

Hvordan gør man det?

 • Start med at trykke langfingeren på begge hænder til de indre øjenbryn, mens pegefingeren hviler på øjenbrynsenderne.
 • Tryk nu let, mens du kigger opad og holder positionen der.
 • Dine fingre skal strengt lig et stort V på begge sider.

4. Eye Tip Squint:

Øjenspids skelne

Denne øvelse kan også anerkendes som en form for yoga. Denne øvelse forbedrer øjenbevægelsen på grund af hvilken elasticiteten i huden omkring øjnene.

Hvordan gør man det?

 • Her bruger vi kun pegefingrene, når vi placerer dem på hver side af vores øjne, de ydre hjørner og trykker dem let indad uden at anvende for meget kraft.
 • Nu skrumper vi øjnene og holder fast i blikket, før vi lader holdningen gå.

5. Shifty Eyes -øvelse:

Træning af Shifty Eyes

Denne øvelse hjælper med at stramme musklerne omkring øjnene. Det er let at udføre og kan gøres hvor som helst og når som helst.

Hvordan gør man det?

 • Slap af og se lige ud.
 • Bevæg dine øjenkugler langsomt mod højre uden at bevæge dit hoved eller din nakke.
 • Bring dem tilbage til midten.
 • Gentag det nu på den anden side.
 • Luk øjnene i et par sekunder for at slappe af.

Gode ​​råd til behandling af rynker under øjet:

Nedenfor er en liste over tips til at forhindre rynker i øjnene. Inden du bruger et middel, vil jeg kraftigt råde dig til at udføre en patch -test for at finde ud af, om du er allergisk over for nogen af ​​ingredienserne. Dette er vigtigt, da området under øjet er følsomt. Naturlige alternativer har brug for regelmæssig brug for at vise resultater, normalt over en periode på måneder, så forvent ikke resultater fra natten. Lad os læse mere om disse naturlige hudplejeopskrifter. De bedste tips, der hjælper med at behandle rynker under øjet, er som følger.

 • Balanceret kost.
 • Vitaminer.
 • Frigør stress.
 • Yoga.
 • Sund søvn.
 • Bliver hydreret.
 • Fugtgivende.
 • Beskyttelse mod solen.

Lad os vide mere detaljeret om hver af dem.

1. Balanceret kost kan fjerne rynker under øjnene:

Først og fremmest krav til en sund hud er en sund, velafbalanceret kost, der især er rig på essentielle hudplejevitaminer som vitamin C, E & A. De hjælper med at gøre underværker ved at bringe gløden ind og reducere rynker under øjnene.

 • C -vitaminfødevarer hjælper med omdannelsen af ​​procollagen til kollagen og dannelse af hydroxyprolin &hydroxylysin. Du skal indtage masser af frisk frugt og grøntsager, der er rige kilder til vitamin C / ascorbinsyre.
 • For at nævne nogle få af C -vitaminrige fødevarer: Amla, jordbær, tranebær, appelsiner og citroner kan indtages.
 • A -vitamin er vigtigt for at opretholde strukturen på alle epiteloverflader i kroppen, herunder huden.
 • Hvis der er rigeligt med kollagen i din krop, øges hudens reparative og regenerative aktivitet, som den er.
 • Huden fremstår fyldig og elastisk, og udseendet af rynker reduceres betydeligt.

2. Tilsætning af vitamin:

Alle epiteloverfladerne skal have en blødgjort tekstur, og det er her vitamin A tilføjer til herligheden. De hjælper med at reducere rynker og eksfolierer huden ved at stramme porerne.

 • E -vitamin er nødvendig for hudstramning, hvor E -vitamin holder huden fast og tonet.
 • C -vitamin er ansvarlig for kollagenproduktionen eksfolierer ikke kun huden omkring øjnene, men også fyldig og strammer huden.
 • Vitaminindtag har meget at gøre med hudpleje og rynkebehandling for dine øjne.

3. Stressfrigivelse:

Stress spiller en dominerende rolle i sløvning af de engang funklende øjne eller simpelthen ansvarlig for rynkerne i dine øjne..

 • Prøv at reducere stress så meget som muligt, da det ikke kun påvirker din hudtekstur, men også glimtet i dit øje.
 • Lad dit professionelle arbejdspres være i skak, når du tilbringer en doven dag i dit hjem, og undgå stress fra at bygge op.
 • Mental ro kan fremme god søvn, hvilket kan hjælpe med at reducere rynker under øjet stort set.
 • Sørg for at sove 7 timer hver dag for enhver pris.

4. Yoga til redning:

Bedste yoga er en glimrende måde at slippe af med rynker og sløvhed i øjnene. Yoga perfektionerer den rutinemæssige kontrol af din hud. Det hjælper også med at bringe ro i tankerne og får os til at have en fredelig dag forude.

 • Prøv at indkalde en enkel yogarutine hver dag, når du vågner i mindst tredive minutter.
 • Gør det til en vane at dyrke lidt yoga om aftenen, inden du rammer sengen for natten.
 • Yoga slapper af og beroliger huden, mens den opstrammes og tones, så du kan slippe af med dine øjenrynker på den hurtigste og sikreste måde.
 • Yoga hjælper yderligere med at fremme god søvn gennem generel afslapning, det bringer til kroppen, som igen kan have en indvirkning på at slippe af med rynker under øjet.

5. Sund søvn hjælper med at fjerne rynker under øjet:

Hvordan man reducerer rynker under øjnene, er en hemmelighed, der kun er forbeholdt sunde sveller. Ofte kan søvnløshed være et tungt resultat af stressopbygning.

 • Tunge arbejdsplaner og travle dage vil holde dig optaget hele dagen, og for at slippe af med de genstridige øjenkrøller er det af afgørende betydning, at du tømmer dit sind i slutningen af ​​natten og får dig en dejlig mængde søvn.
 • Søvn kan også hjælpe med at reducere hævelse under øjnene.
 • De fine linjer nær øjenområdet kan reduceres med god søvn, der fremmer en sund livsstil.
 • Sørg for at reducere stress i øjnene gennem god søvn.

6. At blive hydreret:

Vand skyller altid toksinerne ud af dit system og sørger for, at dit system forbliver renset og sundt.

 • Vand i dit system giver dig mulighed for at holde din hud næret og fyldig og derved reducere chancerne for for tidlig ældning omkring øjnene.
 • Det hjælper også med at reducere hævelser omkring øjenområderne.
 • Intet som at have en god mængde vand og blive hydreret, hvilket kan fremme en sund livsstil
 • Vand kan endda bringe den glød indefra, som hjælper med at lyse øjnene op.

7. Fugtighed:

Tør hud er tilbøjelig til at rynke mere end nogensinde. Manglen på fugt i din hud fjerner al den fyldighed, der gør huden tør og revner. Derfor tilføjer fugtgivende hver dag en enorm indvirkning på hverdagens fine linjer og reducerer rynker indefra.

 • Tør hud eller følsom hud er mere tilbøjelig til at rynke, hvorfor fugtgivende er en vigtig del af din hudplejerutine.
 • Det hjælper med at reducere de fine linjer omkring øjnene
 • Nedtoning af øjenområdet kan gøres gennem rensning og fugtgivende hver dag, som også inkluderer langsom og fin massage omkring øjenområdet under rutinen.
 • Det tilføjer også yderligere for at reducere hævelser omkring øjnene.

8. Solbeskyttelse:

Området omkring dit øje er en af ​​de blødeste pletter i dit ansigt, der tillader sol og UV -stråler at nå mest i disse områder. Derfor er beskyttelse mod solen vigtig for at reducere rynker og fremme sund øjenbehandling.

 • Det er derfor, vi har indsat et skønhedstip sammen med hudplejekravene, så du kan holde dine smukke peepers sikre og væk fra solen.
 • Bær altid nuancer på dig selv.
 • Brug solcreme for enhver pris hver dag, med mindst 30 SPF.
 • Sørg for at anvende ispose en gang imellem for at dæmpe de hårde solstråler i ansigtet, som kan reducere fine linjer igen.

Sammen med brugen af ​​disse naturlige midler er det vigtigt at overveje faktorerne alder, livsstil og sundhedsmæssige forhold, før man beslutter sig for effektiviteten af ​​disse behandlinger. Man kan forhindre rynker i øjnene ved at følge en sund livsstil og inkludere en velafbalanceret kost. Regelmæssig ansigtsmassage og øvelser kan forbedre tilstanden betydeligt. Hvis du bemærker, at disse rynker ikke forsvinder, kan det være på tide at konsultere en læge og få den rigtige medicin. Giv dine øjne deres velfortjente pleje!

Ofte stillede spørgsmål

Sp. Kan jeg bruge min almindelige antirynkecreme til behandling af rynker under øjet?

A. Nej, slet ikke. Brug aldrig de produkter, der er beregnet til dit ansigt på huden omkring dine øjne. Huden under dine øjne er meget mere følsom og har brug for meget lettere kemikalier for at fjerne rynkerne i dette område. Hvis du ikke var klar over dette, skal du stoppe med at bruge enhver anti-rynke creme til at helbrede rynker under øjet. Under øjet er rynkecreme det eneste, der anbefales til dette. Kontakt en hudlæge for at få den bedste rynkecreme under øjet.

Sp. Hvorfor får jeg disse rynker under øjnene?

A. Under øjet er rynker meget almindelige, hvis din hud er dehydreret. Hvis du dyrker sport, kan forurening og sollys forårsage rynker under øjet. Også at bruge meget tid foran computeren eller tv -skærmen vil også føre til rynker under øjet.

Sp. Hvordan fjerner jeg rynker under øjet hurtigere?

A. Der er flere forskellige enkle hjemmemediciner, der fungerer bedre end cremer og serum mod rynker, forudsat at du opretholder regelmæssigheden. Kokosolie, aloe vera, æggehvider osv. Alle er effektive til behandling af rynker under øjet. Huden under øjnene er også følsom, det kræver mildere behandling. Hvis rynkerne under øjnene er for meget, kan du kontakte en hudlæge for at få cremen til at fjerne rynker under øjnene.

[ Se mere: Sådan reduceres rynker på hænder]