9 fantastiske hjemmelavede ansigts kemiske peelinger, der fungerer bedst

Hjemmelavet kemisk peeling til ansigt:

Hjemmelavet ansigts kemisk peeling

Her er opskrifter på kemiske peelinger til ansigt derhjemme.

1. Kemisk ansigtsskal med yoghurt:

Chemical Peel Face Packs

I en skål tilsættes en spiseskefuld almindeligt hvidt rørsukker og en spiseskefuld yoghurt. Rør ingredienserne godt sammen til en granuleret pasta. Undgå dine øjne, påfør pastaen jævnt over hele ansigtet og på halsen. Lad det sidde i 15-20 minutter og vask derefter af med koldt vand.

2. Bagesoda kemisk skræl:

Bagepulver kemisk skræl

Tag en skål og tilsæt en spiseskefuld bagepulver med en kop vand og rør godt, indtil bagepulver er helt opløst. I en lav skål sættes 12 ubehandlede aspiriner og hælder lige nok citronsaft i det til at aspirinerne kan opløses. Mos aspirinerne ved hjælp af en ske, indtil det bliver til en tynd pasta. Påfør de opløste aspiriner i citronsaftpasta jævnt på din hud hele tiden, og lad det sidde i 10 minutter. Dup derefter en vatrondel i natron- og vandblandingen for at tørre dit ansigt af. Det er den bedste kemiske peeling til ansigt derhjemme.

3. Agurk kemisk skræl:

Agurk kemisk skræl

For at lave denne kemiske skræl, ½ kop hver brygget kamille og grøn te og en lille pakke gelatine i en lille gryde over en komfur. Smelt ingredienserne, indtil gelatinen er helt opløst. Ekstraher derefter saften ud af en agurk og tilsæt den i blandingen sammen med en spiseskefuld aloe vera juice. Rør grundigt for at blande alle ingredienserne sammen. Stil blandingen på køl for at blive tykkere, og påfør den derefter på dit ansigt og din hals med en ansigtsmaskebørste. Lad det tørre ud, og derefter kan du fjerne skrællen.

4. Papaya kemisk skræl:

Papaya kemisk skræl

Tilsæt et par stykker af frøet moden papaya i en blender og blend til en klumpfri glat pasta. Si det gennem en sigte og sæt til side. I en gryde hældes fire spiseskefulde mineralvand sammen med en lille pakke gelatine. Når den er helt opløst, tilsættes papaya pastaen og blandes grundigt. Overfør derefter blandingen i køleskabet for at tykne. Når du er færdig, påføres blandingen jævnt i hele din hud med en ansigtsmaskebørste og lad den tørre helt. Fjern derefter skrællen og vask den af ​​med lunkent vand. Dette er den bedste kemiske peeling til ansigt derhjemme.

5. Tomatkemisk skræl:

Tomatisk kemisk skræl

Tilsæt ½ kop vand, en spiseskefuld frisk appelsinsaft og endnu en spiseskefuld limesaft i en gryde over en varmeovn. Tilsæt en lille pakke usmagret gelatine i og lad det opløse helt. Tilsæt derefter en friskpurret tomat i blandingen og lad den afkøle inden blandingen afkøles for at blive tykere. Tag det ud efter 25 minutter og påfør jævnt på din hud ved hjælp af en ansigtsmaskebørste. Når den tørrer helt, skal du fjerne masken og afslutte med at vaske dit ansigt med lunkent vand.

6. Kalk kemisk skræl:

Kalk kemisk skræl

Hæld ¼ kop lille granuleret hvidt rørsukker og tilsæt tilstrækkelig citron eller limesaft til at danne en ensartet pasta. Bland ingredienserne godt, og påfør derefter blandingen med dine fingerspidser på dit ansigt og din hals jævnt og undgå øjnene. Lad skrællen hvile i 15 minutter, inden den vaskes af med lunkent vand.

7. Ananas kemisk skræl:

Ananas kemisk skræl

Skær en portion moden papaya og en ananas i små stykker. Tag ½ kop ananas og ¼ kop papaya i en blender og blend godt til en glat pasta. Tilsæt ½ spsk organisk honning, jo mørkere jo bedre, i pastaen og rør godt rundt for at blande alle ingredienserne grundigt. Påfør derefter masken med fingerspidserne jævnt på dit ansigt og din hals. Lad det blive i 20 minutter og vask derefter af med koldt vand. Det er den gode hjemmelavede kemiske peeling til ansigtet.

8. Kemisk skræl af jordbær:

Jordbær kemisk skræl

Hæld ¼ kop friske jordbær og sure druer i en blender, og blend det godt til en klumpfri, glat pasta. Varm en spiseskefuld organisk honning over en skål nedsænket i varmt vand for at gøre det løbende. Tilsæt honningen i jordbærene og sur druepasta sammen med spiseskefulde almindelig yoghurt. Bland alle ingredienserne grundigt og påfør det derefter på dit ansigt og din hals med en ansigtsmaskebørste. Lad det sidde i 20 minutter, og skyl derefter af med lunkent vand.

9. Hindbær kemisk skræl:

Hindbær kemisk skræl

Hæld ½ kop hindbær i en blender og blend godt til en klumpfri, glat pasta. Tilsæt en halv spiseskefuld organisk honning og to spiseskefulde rå mælk i det og bland grundigt. Påfør derefter blandingen jævnt på din hud med en ansigtsmaskebørste og lad den hvile i 20 minutter. Skyl derefter af med lunkent vand.