Deep Cleansing Facial – Sådan gør du og fordele

En europæisk ansigtsbehandling eller dybderensende ansigtsbehandling er ikke bare din almindelige ansigtsbehandling. Folk, der har acne og fedtet hudproblemer, kan gennemgå denne rensende ansigtsbehandling, da det vil være mest effektivt for dem. Sammenlignet med andre ansigtsbehandlinger renser ansigtsrensningen dybt rensende ansigtet minutiøst. Det vil hjælpe med at fjerne alle slags hudorme og whiteheads og befri huden fra alle former for ekstern forurening.

Sådan udføres dybderensende ansigtsbehandling?

Du kan let behandle din hud med en dybderensende ansigtsbehandling ved at huske på følgende trin.

Deep Cleansing Facial Hvordan man gør og fordele

Trin 1:- Vask og rensning:

Vask ansigtet er det primære krav. Hvis du gør dette ansigtsbehandling efter at være kommet hjem fra arbejde, er det obligatorisk at vaske dit ansigt for at fjerne alle forurenende stoffer. Rensning formulerer huden til at betagende de konsekvenser, der er ved at finde sted. For en bedre rengøring skal du binde dit hår på bagsiden og vaske ansigtet ordentligt for at smide enhver form for makeup.

Trin 2:- Eksfoliering:

Eksfoliering er processen med at fjerne døde hudceller fra dit ansigt. Denne procedure vil give huden en naturlig glød og stoppe tilstopningen. Du kan gøre eksfolieringen derhjemme med din selvfremstillede peeling. Alt du behøver er lidt moset banan, blødt farin, granuleret sukker og citronsaft.

Trin til fremstilling af en eksfolier derhjemme:

  • Medbring 1 bananmos, 1 spsk citronsaft, et kvarter granuleret sukker og blødt farin og bland det godt.
  • Tag en halv snes jordbær og tilstrækkelig mængde mælk. Rør godt rundt.
  • Tag lidt havregryn og hold det adskilt.
  • Bland honning og olivenolie.
  • Tilsæt denne blanding til havregryn.
  • Havregrynene vil skille sig af, når blandingen hydrerer.

Påfør eksfoliatoren forsigtigt på huden og vask den af ​​med vand.

Trin 3:- Dampning:

Dette vil rense din hud porerne effektivt for at fjerne alle de bumser, whiteheads, hudorme, osv., Der er kommet ud på grund af proceduren fældning. Dampning giver både det indre og ydre lag af huden. Du kan tilføje en pose grøn te af enhver lignende ingrediens for at gøre dampningsprocessen mere effektiv.

Trin 4:- Maske:

Nu bliver du nødt til at bruge en maske i dit ansigt til at fjerne yderligere urenheder fra hudlagene. At vælge den rigtige maske løsning er en stor ting. Du bliver nødt til at finde den rigtige, baseret på din hudtype. For eksempel, hvis du har tør hud, skal du bruge en sådan maske, der møbler og fugter dit ansigt.

Trin 5:- Påfør en fugtighedscreme:

Endelig skal du anvende en fugtighedscreme, som er hovedårsagen til at få en sund hud ved afslutningen af ​​dybderensningsproceduren. Det fugter din hud og får den til at se glat ud. Din hud vil se sund ud som aldrig før.

Tips: Hvis du oplever hudorme, skal du anvende en pletbehandling eller en passende erstatning på disse områder.

Fordele ved Deep Cleansing Facial:

Når det kommer til at rengøre din hud grundigt, er en dybderensende ansigtsbehandling meget bedre end de kunstige produkter, der findes i medicinbutikker. Denne proces giver dig mulighed for at opretholde en sund og levende hud. Det genvinder hudens elasticitet og reducerer næsten alle former for eksterne problemer, som vores hud er tilbøjelig til.

Dybderensende ansigtsbehandling Sådan gør du og fordele


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80