Hvordan gør man frugt i ansigtet derhjemme?

Frugt er de bedste løsninger på de fleste af vores problemer. De er i stand til at nære os indefra og ud. Enten i form af kostnæringsstoffer eller i form af hudplejeregimenter. Hvorfor så vælge ansigtssæt uden håndkøb, når Moder Natur har givet os en overflod af midler, uden kemikalier eller konserveringsmidler.

Fordele ved frugt i ansigtsbehandlinger:

Hvordan man gør frugt ansigts derhjemme

  • En hjemmelavet frugt ansigtsbehandling er en hurtig, let og økonomisk måde at forynge og hydrere din hud.
  • Disse er uden skadelige kemikalier, parfumer, konserveringsmidler og andre kunstige kosttilskud.
  • Frugter giver dit ansigt et slukket udseende, selve duften af ​​en frugt i dit ansigt er ganske afstressende.
  • Hjælper med at løsne de pakket lag af død hud på vores ansigt og forhindrer dermed infektioner eller acne.

Trin for trin guide til frugt i ansigtet derhjemme:

Rensning:

Rensning

Damp dit ansigt over varmt vand for at åbne porerne. Bland kold mælk, et strejf limesaft og en knivspids salt sammen. Sug en vatrondel i kold mælkemix og gnid forsigtigt i en cirkulær bevægelse på dit ansigt og din hals. Lad det stå, så huden kan absorbere. Skyl af med lunkent vand.

Fordele: Det hjælper med at fjerne støv fra dybe porer og giver en øjeblikkelig lysstyrke til huden.

Eksfoliering:

Eksfoliering

Brug enhver frugtbaseret krat, såsom jordbærmos og gnid forsigtigt over dit ansigt med fingerspidserne i cirkulære bevægelser. I tilfælde af tør hud, lav en skrubbe, der mangler havregryn og honning. Påføres på samme måde og skylles af med lunkent vand.

Fordele: Det hjælper med at fjerne døde celler fra vores ansigt, hvilket er hovedårsagen til acne.

Massage:

Massage

Mos frugterne i en cremet konsistens og påfør forsigtigt hele dit ansigt. I tilfælde af acne udsat hud kan man vælge en mere vandig tekstur, der tilfører citrusjuice. Massér langsomt i 10 minutter og tør af.

Fordele: Massering sikrer, at der er korrekt blodcirkulation i dit ansigt. Dette giver vores ansigt en naturlig udstråling og rødme.

Anvend Face Pack:

Påfør Face Pack

Vælg dine yndlingsfrugter i henhold til dine krav og hudtype, og mos dem sammen for at lave din egen ansigtspakke. Lad det stå, til det er tørt, og skyl til sidst med lunkent vand. Fordelene afhænger af frugternes art.

Toning:

Toning

Brug en hjemmelavet toner ved hjælp af agurk, citron, kokos eller lime. Eller bare brug en hvilken som helst kosmetisk toner i henhold til din hudtype.

Fordele: Det hjælper med at berolige porerne efter skrubning og vask.

Fugtgivende:

Fugtgivende

Påfør honning på din hud for at fugte din hud. Det fungerer også som blegemiddel. Påfør omhyggeligt, undgå øjenbryn og hårgrænse. Massér forsigtigt op til to minutter, og lad det ligge på huden i yderligere 10 minutter. Skyl det af med lunkent vand. Til meget tør hud eller om vinteren kan du også bruge mandelolie til at fugte.

Bedste frugt ansigtsfordele:

  • Kiwi: Rig på vitamin A, E, C og citronsyre. Kiwi renser også din hud dybt, vasker for meget olie af og strammer porerne. Læs mere
  • Appelsin/ mandarin: Rig på vitamin C, B, foliat, magnesium, beta-caroten og kalium. Det er bedst til tør og afskalning af huden. Det indeholder også kollagen, der bremser hudens ældningsproces. Læs mere
  • Banan: Rig kilde til zink, jern, magnesium, kalium og vitamin A, B og E. Banan fungerer bedst som et anti-aging middel. Læs mere
  • Æbler: De indeholder rigelige mængder elastin og kollagen, der hjælper med at holde huden ung.
  • Papaya: Den er rig på antioxidanter og indeholder et specielt enzym kaldet papain, der kan dræbe døde celler og helbrede urenheder i huden. Læs mere
  • Avocado: Den rigeste kilde til E -vitamin med dokumenterede anti -aging egenskaber. Læs mere

Generelt er citrusfrugter gode til huden. Så medmindre det er allergisk, kan man mose dem og direkte påføre huden for at få de bedste resultater.

Mens saloner brænder et hul i dine lommer, kræver hjemmelavede muligheder meget tålmodighed, da alt er gjort fra bunden. Men hvis man er klar til at investere noget tid, er der garanti for positive belønninger!