Hvordan laver man ansigtspleje derhjemme?

En god ansigtsbehandling har fire essentielle ting: Rensning, eksfoliering, toning og fugtgivende. Der er mange formål til ansigtsbehandling og forskellige hudtyper har også brug for forskellig næring. På markedet er der forskellige produkter til rådighed, der kan give til en salonlignende ansigtsbehandling. Imidlertid bør brugen af ​​de kemikaliebaserede produkter ikke foretages regelmæssigt. Der er ingredienser lige fra dit køkken selv og køleskab, ved hjælp af hvilke du også kan få en naturlig urte ansigts derhjemme. De grundlæggende trin kan følges derhjemme og når det passer dig.

Sådan laver du plantebehandling i hjemmet

Her er en grundlæggende plantebaseret ansigtsbehandling til alle hudtyper, der let kan udføres derhjemme. Men hvis der er ingredienser, der ikke passer til din hud, er du velkommen til at eksperimentere med alternativer.

Sådan gør du plantebehandlinger derhjemme:

Nedenfor er trin -for -trin proceduren for, hvordan man laver urteanalyse derhjemme.

Til rensning:

Ingredienser: Rå kartoffel

Sådan laver du plantebehandling i hjemmet

Brugsanvisning: Riv den rå kartoffel med et tykt rivejern. Pres lidt saft fra den og brug den fugtige kartoffel i cirkulær bevægelse på huden i cirka 5 minutter. Kartofler har fosfor, kalium og svovl, der renser huden dybt. Påfør presset juice og lad det stå i 2 minutter. Tør derefter af med et fugtigt væv. Dette hjælper med at tan-huden og fjerner urenheder. Du kan også anvende saften og bruge revet rå kartofler som øjenpude. Saften er forfriskende og får huden til at føles frisk.

Til eksfoliering:

Ingredienser: ¼ kop mosede papaya & 1 spsk Havre

Brugsanvisning: Bland ingredienserne og lad det blive fugtigt i 2 minutter. Påfør derefter pastaen på ansigtet og i blide cirkulære bevægelser, der starter fra underfladen. Dette er effektivt til at fjerne de tørre og døde celler fra ansigtet, og papaya tilføjer fugt til huden. Den har vitamin A, C og E, der giver huden dens essentielle næringsstoffer for at give et sundt udseende. Havre tilføjer på den anden side tekstur til pakken og skånsom mod huden. Du kan også bruge rismel, hvis havre ikke passer til din hudtype. Senere skal du tørre ansigtet af med et fugtigt væv.

Til toning:

Ingredienser: 2-3 teposer, en skål varmt vand & Isterninger

Brugsanvisning: Dyp teposerne i varmt vand og lad det blive i 5 minutter. Anvend te med en tyk vatrondel på ansigtet. Du kan også gøre det ved hjælp af våde teposer. Dette gør huden blød og åbner porerne. Klem nu urenhederne ved hjælp af en hudormfjerner. Vær skånsom og beskadig ikke din hud i processen. Påfør varm tepose i et par minutter mere, hvis det er nødvendigt. Efter grundig rensning gnides 4-5 isterninger for at lukke de åbne porer.

Til fugtgivende:

Ingredienser: 3 tsk Kokosmælk (eller kokosvand eller appelsinsaft), ½ tsk honning, ½ moset moden banan og 6-8 dråber olivenolie

Brugsanvisning: Bland alle ingredienserne undtagen olie og tag små mængder på huden i 30 minutter. Start med bevægelser mod uret fra kinderne og flyt til panden. Vær særlig opmærksom på T-Zone og næseområdet. Brug kun fingerspidser til øjenområdet. Ind imellem skal du tage et par dråber olivenolie og massere godt. Når du er færdig, skal du rense ansigtet med et fugtigt væv.

Efter grundig rengøring kan du nu mærke den forskel ansigtsmasken har gjort for dit ansigt. Hvis du føler tørhed, skal du anvende din almindelige fugtighedscreme og lade den blive. Brug ikke sæbe eller kemikalier i mindst 24 timer.

Regimet er let og får din hud til at gløde og føles frisk. Dette kan gøres derhjemme uden at bruge meget tid, energi og penge på dyre saloner.