Sådan gør du perle ansigts derhjemme

Alle kvinder elsker at forkæle hendes hud. Imidlertid kan hyppige besøg i salonen være besværlige og skære pengene væk. Hvad med ansigtsbehandling du kan gøre lige hjemme hos dig og få de samme salonresultater. Læs videre for at finde ud af mere om det. Pearl ansigtsbehandling er den mest naturlige og billige måde at give dit ansigt en glød af fejlfri strålende hud. Det har været brugt i årevis til at fjerne brunfarve og lysere hudtonen på samme tid. Udover det er det også effektivt til at forhindre tegn på for tidlig ældning og giver huden en blød fornemmelse.

Pearl ansigtsbehandling er velegnet til alle hudtyper, men fungerer bedst til fedtet hud. Det er også velegnet til alle aldersgrupper. Pearl ansigtsbehandling kan let laves derhjemme uden ekstravagance. Perlepulveret, der bruges i ansigtet, blandes med andre naturlige ingredienser for at få forskellige ansigtspakker, der giver unikke skønhedsfordele. Når du køber perlepulver, skal du altid sørge for, at det er rent og ægte. Kun rent perlepulver kan gøre din hud smidig og glat. Check nogle fremragende perle ansigtsmasker, der let kan tilberedes derhjemme.

Sådan gør du perle ansigts derhjemme

Forskellige slags perle ansigtsbehandling:

Her er forskellige typer af perle ansigtsbehandling til fedtet hud som følger.

perle ansigtsbehandling

Perle ansigtspakke ved hjælp af æg og honning:

Dette er et naturligt hjemmelavet middel til at slippe af med fine linjer og rynker. De nødvendige ingredienser er

 • 1 tsk perlepulver
 • 1 æg (tag kun den sammenpiskede hvide del)
 • 1 tsk frisk honning
 • Saft af 1 citron

Bland alle ingredienserne sammen til en tyk pasta. Påfør dette generøst på din hals og ansigt. Lad tørre og vask med koldt vand. Denne perle ansigtspakke bekæmper ikke kun tegn på ældning, den fugter også huden.

Perle ansigtsbehandling med olivenolie:

Hvis du har en kedelig og tør hud, kan du prøve denne ansigtsbehandling derhjemme for at gøre en ende på dine bekymringer. At forberede brug

 • 1 tsk rent perlepulver
 • 2-3 dråber ekstra jomfru olivenolie

Bland perlepulveret med olivenolie til en pasta. Brug dette på dit ansigt og massér forsigtigt i cirkulære bevægelser. Lad det tørre i cirka 10 minutter og skyl af. Dette hjemmemedicin giver fremragende resultater på tør hud og nærer det godt.

Perle ansigtsbehandling ved hjælp af mælk:

Denne særlige perle ansigtspakke kan let laves derhjemme til behandling af acne. De nødvendige ingredienser er

 • 1 tsk perlepulver
 •  Sødmælk

Tilsæt langsomt mælk til perlepulveret efter behov for at danne en tyk pasta. Påfør dette på dit ansigt og lad det tørre i 10-15 minutter. Skyl af med koldt vand. Tør huden tør og påfør derefter en god fugtighedscreme. Brug denne perle ansigt regelmæssigt for at reducere acne pletter og porer.

Perle ansigtspakke ved hjælp af Aloe Vera:

Dette er en suveræn perle ansigtspakke til let at få strålende og glødende hud. For at forberede dette skal du bruge

 • 1 tsk perlepulver
 • frisk aloe vera juice
 • 1 tsk æblejuice (brug frisk)
 •  2 teskefulde olivenolie

Bland alle ovenstående ingredienser til en pasta. Påfør denne pakke forsigtigt på dit ansigt, startende fra hagen og bevæg dig opad. Lad det tørre og vask med koldt vand.

Forholdsregler:

Inden du bruger nogen af ​​disse perle ansigtspakker, er det vigtigt at rengøre ansigtet grundigt. Vask nakke og ansigt med en mild ansigtsvask. Inden disse pakninger bruges, skal huden være ren og helt tør.

Det er også tilrådeligt at udføre en hudtest for at påvise eventuelle ugunstige reaktioner. Bland perle ansigtspulver med vand for at danne en pasta. Påfør en meget lille mængde bag øret. Lad det stå i 3-5 minutter. Hvis der er irritation eller brændende fornemmelse, skylles straks af med lunkent vand. Hvis din hud ikke bliver lyserød, kan du fortsætte med at bruge perle ansigtspakker på dit ansigt og din hals.

Fordelen ved perle ansigtsbehandling er ikke kun æstetisk, men også psykologisk. Din hud vil føles forynget og afslappet. Forkæl dig selv med denne luksus ansigtsbehandling og flaunt yngre udseende strålende hud.