Top 6 guld ansigtsbehandlinger til fedtet hud

Guld bruges ikke kun i smykker og pyntefremstilling til festivalerne, men en stor del af dette guld opbevares til det gyldne dig, hvor metaller som guld har vist sig at være eksplicit gode for din hud, især de olieagtige typer.

ansigtsbehandlinger i guld til fedtet hud

Indien har altid været ivrig efter at bruge økologisk frem for kommercielt. Nu kan vi ikke smelte guld og gnide det på vores hud, og derfor har nogle af de veteran kosmetologer fundet ud af den enklere måde for dig at indarbejde guld i dit skønhedsplejeregime. Disse kommer i kommercielt fremstillede flasker, men de er alle økologiske og let effektive.

Hvordan gavner ansigtet guld:

Inden vi går videre til de forskellige kommercielle produkter, skal vi vide, hvordan guldet vil hjælpe os i vores hudproblemer. Nu er guld et af de blødeste justerbare metaller, og dette, når det masseres i din hud, hjælper dig med at øge din blodgennemstrømning. Guld er også blevet annonceret som en klassisk måde til fjernelse af toksiner, hvor friktionen under massage får toksinerne nedenunder til at sætte sig fast på laget på guldet. Bortset fra at hudcellefornyelse og anti -ældning kan holdes tilbage med guld, da det revitaliserer og forynger din hud.

Guld ansigtsbehandlinger til fedtet hud:

Her er vores 9 bedste ansigtsbehandlinger i guld til fedtet hud.

1. VLCC Gold Facial til fedtet hud:

VLCC guld ansigtssæt

VLCC -sættet fås i fire rør, masken til afskalning af guld, guldcreme, guldgel og guldskrubbe. Pakken sammen med 24 karat guld indeholder essensen af ​​gurkemeje og citron, som gavner din hud og lysner og lysner din hud. Guldgelen leveres med valnøddeekstrakter, der holder din hud næret og konditioneret.

2. Nature’s Essence Gold Facial For fedtet hud:

Natures essence guld ansigtssæt

Sammen med guldekstrakterne indeholder Naturens essens pebermynte, der virker på at opfriske din hud fra mobilniveauet, så de åbne porer afkøles og lukkes, så toksiner ikke kan erstatte dem. Dette er den bedste guld ansigtsbehandling til fedtet hud.

3. Shahnaz Husaain guld ansigtsbehandling til fedtet hud:

Shahnaz guld ansigts kit

Shahnaz Hussains ansigtssæt med 24 karat guld vil fungere problemfrit på din hud, hvor den fugtgivende gel blødgør ru og udtørret hudpassage, mens guldskrubben hjælper dig med at håndtere ældning og hudtoning. Derefter er der udstrålingsgelen specielt formuleret til lysning af huden og pletreduktion.

4. Ayurvedas Instant Glow Gold Facial til fedtet hud:

Ayurvedas øjeblikkelige glødguld ansigtssæt

Dette er et udvidet ansigtssæt fra Ayurveda, som er en af ​​de mest pålidelige og eftertragtede skønhedsplejerutiner. Sættet indeholder fem forskellige produkter. Massagekrammen og det fugtgivende serum virker på de indre celler for at give dig en god blodcirkulation blandet med blød forynget hud. Rensemidlet og skrubben hjælper dig med at slippe af med de nødvendige toksiner og snavs, og masken til sidst efterlader dig med fejlfri hud. Dette er den bedste guld ansigtsbehandling til fedtet hud.

5. Lotus Herbals Radiant Gold Facial til fedtet hud:

Lotus herbals Radiant gold ansigtssæt

Tag en tredimensionel makeover -udfordring med Lotus Herbals strålende guld ansigtssæt, og du ville aldrig blive skuffet. Dette er et hurtigtvirkende kit med øjeblikkeligt glødguld fra Lotus, der består af rensemidlet, der fjerner dit ansigt fra enhver restmakeup eller toksin, og massagecreme og udstrålingsmaske virker på hudens lysning. Der er også en udstrålingsaktivator.

6. Oxy Glow Gold Facial til fedtet hud:

Oxyglow guld ansigtssæt

Ligesom de andre ansigtssæt også her finder du en gylden rengøringsmiddel, en gylden fugtighedscreme med en skrubber og gel, og ikke glem ansigtspakken. Dette er dit perfekte valg til fjernelse af solbrændinger, hvor du kan høste fordelene ved guld for at forny din lyse og smidige hud. Blandet med essenser af honning, vil din hud genvinde sit sunde udseende på ingen tid.

ansigtsbehandlinger i guld til fedtet hud