9 bedste urte ansigts kit mærker til fedtet og følsom hud i Indien

En ansigtsbehandling er noget, som enhver kvinde elsker at gøre for at holde hendes hud ung og strålende. Men ofte ses det, at kvinderne er dovne med at besøge stuen hovedsageligt på grund af hektiske skemaer, muligheden for en aftale, der matcher deres tid og selvfølgelig hovedspørgsmålet – penge. Her er en enkel måde at gøre det på !!! Få bare et Urte ansigtssæt hjem og ansigtsbehandling derhjemme på det passende tidspunkt. Forkæl din hud i henhold til din fritid.

Det er meget enkelt at bruge Herbal Facial Kit,

Hvordan man ansøger:

Trin 1: Rensemiddel

  • Brug rensemidlet til at rense din hud for alle urenheder. Tør af med en våd svamp.

Trin 2: Den eksfolierende skrubbe

  • Påfør skrubben over hele dit ansigt og din hals. Massér let i cirka 5 – 10 minutter i en opadgående bevægelse fra nakkens cirkulære bevægelse på dit ansigt. Fugt fingrene, mens du påfører. Brug en svamp dyppet i vand og tør af. Dup tør

Trin 3: Spa Massagecreme

  • Påfør cremen på din hals og ansigt. Massér godt i 10 – 15 minutter og tør af, inden du går videre til næste trin.

Trin 4: Face Pack

  • Dette er et meget vigtigt og afgørende skridt. Påfør pakken godt på dit ansigt og din hals og efterlad dine øjne. Over dine øjne placeres bomuldsuld dyppet i rosenvand, eller du kan endda bruge agurkeskiver. Lad det stå til det tørrer, vask derefter med koldt vand og tør det.

Trin 5: Foryngende creme

  • Det sidste og sidste trin er den foryngende creme.
Brug:

Der er forskellige plantebaserede ansigtssæt til forskellige hudtyper. Kontroller din hudtype, før du køber produktet. Brug urtesættet to gange for første gang for at få gode resultater. Derefter kan den bruges en gang om måneden. Glem ikke at lave en patch -test, før du begynder den faktiske brug.

Bedste urte ansigts kit mærker til fedtet og følsom hud i Indien:

Her er et par urte ansigtssæt, der stærkt kan anbefales,

1. Lotus Herbal Skin Radiance Facial Kit:

Lotus Herbal Skin Radiance Facial Kit

KØB DET HER

Dette Lotus urteansigtsæt er velegnet til alle hudtyper. Rensemidlet til denne pakke renser dybt i porerne, og skrubben eksfolierer det kedelige øverste lag af huden. Det har den egenskab at lette og nære huden. Pakken strammer ansigtshuden og får dig til at se ung og strålende ud

Brug: Massér godt med hver af poserne i mindst 10 – 15 minutter og vask af med koldt vand, før du går videre til den næste. Brug den to gange om måneden for fremragende resultater.

Pris: INR 175/- 5 breve x 10 gram. Hver

2. Shahnaz Husain Urte Ansigtssæt:

Shahnaz Hussain Urte ansigtssæt

Dette shahnaz plantebaserede ansigtssæt giver en total professionel naturmedicinsk plantebehandling. Det reducerer mørke pletter og pletter. Det leveres med 7 produkter i stedet for de sædvanlige 5 produkter. De 7 produkter er-Professional Power Bio-Hydrating Cleanser, Exfoliating Scrub, VegPeel, Professional Power Nourishing Cream Net, Professional Power Skin Tonic, Anti-Pigmentation Gel og en Covering Cream.

Brug: VegPeel, som er et pulver, skal blandes med mælk og bruges efter skrubben. Slagene for dette er først cirkulær og derefter anticirkulær bevægelse. Skin Tonic, Gel og Cream er efterladt. De skal ikke tørres af.

Pris: INR 380/- for 63 gram.

3. VLCC Herbal Facial Kit – Skin Glow Facial Kit:

VLCC Herbal Facial Kit - Skin Glow Facial Kit

KØB DET HER

Dette Skin Glow Facial Kit er en mini-pakke til engangsbrug og til meget rimelige priser. Den er rig på ekstrakter af safran, agurk, morbær og muskatnød. De fem poser er af rensemiddel, skrubbe, massagegel, creme og ansigtspakke.

Brug: Hele processen er kun på 15 minutter – 2 til 3 minutter for hver pose. Bare vær forsigtig med at massere med våde fingre dyppet i kølet vand.

Pris: INR 175/- for 5 breve

4. Khadi Natural Gold Radiance Facial Kit:

Khadi Natural Gold Radiance Facial Kit

KØB DET HER

Dette Urte guld ansigtssæt er økonomisk og har en afslappende aroma. Det polerer huden og efterlader den strålende og glat. Det er et af de bedste plantebaserede ansigtssæt til følsom hud hos kvinder over 30 år. Huden bliver blød med en dejlig glød.

Brug: Pakken har fine små krukker med tilstrækkelig mængde, som kan bruges 3 til 4 gange. Krukkerne er mærket med trinnummeret. Brug ansigtsgelen efter crememassagen.

Pris: INR 299/-

5. Vaadi Herbals Safran & Sandal Fairness Facial Kit:

Vaadi Herbals Saffron & amp; Sandal Fairness Facial Kit

KØB DET HER

Dette Vaadi herbals ansigtssæt indeholder kun 4 krukker, i modsætning til andre produkter. Det består af safran & Sandal Cleansing Cream, Saffron & Sandalscrub, safran & Sandal Massagecreme og til sidst Safran & Sandal Face Pack.

Brug: Efter 3 til 4 regelmæssig brug – mindst en gang om måneden – kan du se resultaterne tydeligt. Huden bliver mere fair end i forhold til tidligere. Den cremede konsistens af Cleansing and Massage -cremen gør dette plantebaserede ansigtssæt til følsom hud.

Pris: INR 250/-

6. Nature’s Essence Herbals Gold Facial Kit:

Nature's Essence Herbals Gold Facial Kit

KØB DET HER

Dette produkt er et af de bedste plantebaserede ansigtssæt til fedtet hud. Den indeholder en Gold Cleanser, der eksfolierer huden, Skrub for at fjerne de døde lag, Cream får dig til at se yngre ud, Gel giver fugt og Face Pack, der fugter huden.

Brug: Personer med fedtet hud bør være meget forsigtige med at vælge og bruge produktet. Brug produkterne meget forsigtigt og massér ikke hårdt med skrubben. Opbevar ansigtspakken, indtil den tørrer, da det er en olie lermaske, der hjælper med at kontrollere oliesekretionen.

Pris: INR 675/-

7. Preservita Advanced Sensitive Skin – Fruit Facial Kit:

Preservita Advanced Sensitive Skin - Fruit Facial Kit

KØB DET HER

Dette ansigtssæt til urtefrugter er et af de bedste revolutionerende urte -ansigtsbehandlinger til følsom hud. Det er en kompleks blanding, der har bevaret frugterne med alle sine rene næringsstoffer, enzymer og vitaminer, der sikrer optimale hudfordele. I slutresultatet er huden hvid, lys og lys. Ingredienserne i Perservita Advance Sensitive kit er Preservita Toner, Preservita Polisher, Preservita Massage Cream, Preservita Masque, Preservita Bearberry Marmalade

Brug: Personer med følsom hud er forpligtet til at være forsigtige med at vælge og bruge ansigtssættet. Massage i cirka 7 minutter til maksimalt 10 minutter.

Pris: 2495 INR/-

8. Vedovas Urte -brude Instant Glow Facial Kit:

Vedovas Urte Bridal Instant Glow Facial Kit

Hver brud ønsker at se dejlig og glødende ud på D-dagen, der er hendes bryllupsdag. Vedovas Herbal Bridal Instant Glow Facial Kit får bruden til at se glødende og strålende ud. Den er velegnet til alle hudtyper. Sættet indeholder 1 Cleanser, 1 Scrub, 1 Gel, 1 Cream, 1 Face Pack og 1 Vitalize.

Brug: Dette Vedovas Herbal Bridal Instant Glow Facial Kit er angiveligt sikkert på grund af dets urteindhold. Massér forsigtigt i 10 – 15 minutter for at få gløden frem.

Pris: 950 INR/-

9. RevAyur Facial Kit til tør hud:

RevAyur Facial Kit til tør hud

KØB DET HER

Pleje af tør hud er meget hård, da den begynder at revne og til tider også kan være smertefuld. Tør hud reagerer dårligt på visse produkter, så vi skal være meget forsigtige med at vælge det samme. RevAyur ayurvedic urteansigtsæt er specielt udviklet til tør hud.

Brug: RevAyur ansigtskit har 7 rør med en speciel formel til tør hud. Brug massagecremen forsigtigt i en cirkulær bevægelse fra nakken i opadgående retning i mindst 10-15 minutter som vask med koldt vand. Det efterlader huden blød og hydreret. Påfør gelen forsigtigt over hele dit ansigt og massér med fingerspidsen, indtil huden absorberer den.

Pris: 300 INR/-

Urte ansigtssæt findes i mange størrelser i henhold til individets brug. Du har også forskellige til forskellige hudtyper. Kontroller din hudtype, og få det produkt, der passer bedst til det. Få din ansigtsbehandling gjort hjemme i henhold til din bekvemme tid, og du er klar til altid at lyse og se strålende ud.