9 seneste guld ansigts kit mærker tilgængelige i Indien

Et guld ansigtssæt er alt, hvad du har brug for for at få din hud til at gløde, og den har anti -ældningsegenskaber, der hjælper din hud med at gløde og gøre den glat og fejlfri. Det revitaliserer din hud, gør den sund og stærk og fugter den også. Ansigtsbehandling er en familie af hudplejebehandling til ansigt inklusive massage, creme, peeling og maske. Det er meget gavnligt for ens ansigt, da det hjælper på blodcirkulationen. Det kan bremse begyndelsen af ​​rynker på et ansigt.

Hvordan man ansøger

Der er forskellige måder at ansøge om ansigtsbehandling, først vaske din vask, og derefter er der en maske, du skal lægge på dit ansigt. Efter at masken er færdig, er der forskellige ting, du skal anvende, såsom rengøringsmiddel, toner og skrubbe. Alle disse påføres med nogle flere ting, men du skal massere dit ansigt, når du anvender alle disse ting, og derefter vaske det af med varmt vand.

Brug

For at bruge dette ansigtssæt skal du først vaske dit ansigt, derefter anvende masken i ca. 10-15 minutter og derefter vaske det af. Efter dette skal du massere dit ansigt med rengøringsmiddel i cirka 5 minutter. tør derefter ansigtet af med et rent håndklæde. Herefter er der skrubbe og toner, som du skal anvende og massere dit ansigt med i mindst 5 til 8 minutter og vaske det af med varmt vand.

Bedste guld ansigts kit mærker tilgængelige i Indien:

Hvis du leder efter ansigtsguld fra guld fra markedet, så er her Top 9 mærker med ansigtssæt i guld med prisliste,

1. VLCC Gold Facial Kit:

VLCC guld ansigtssæt

KØB DET HER

VLCC guld ansigtssættet er en unik ansigtsformel, der hjælper med at udstråle din hud, gør den glødende og skinnende, den giver fugt til huden og efterlader den fremhævende. Det giver en naturlig glans til huden, hvilket gør den mere udstrålende. End den var fra før, hjælper dens anti-aging egenskaber med at gøre huden glat og blød.

Brug: For at bruge det er der seks trin, der skal følges, alt hvad du skal gøre er at tage den ansigtspakke, derefter åbne hver pose og anvende på dit ansigt som anvist. Der vil være en anden guldrens og skrubbe og maske. Påfør det bare som anvist på pakningen; du kan bruge dette ansigtssæt en gang om måneden eller to.

Pris: 200 INR for 60 gm

2. Nature’s Gold Facial Kit:

Nature's Gold Facial Kit

KØB DET HER

Naturens ansigtssæt til guld er specielle rensende skrubbeformler, der har egenskaber af guldstøv og pebermynteolie med noget appelsinolieekstrakt i, som hjælper med at fjerne den tørre hud og gøre den glødende og sund. Det balancerer den PH -ting i huden, hvilket gør den blød og glat. Den er lavet til at give et metallisk look og et varigt look.

Brug: For at bruge dette specielle kit kan du bare bruge den pose, der er inde i det, alt du skal gøre er at skrubbe derefter rensemiddel og derefter toner med mindst massere det mindst i 10 minutter hver. Vask det derefter af med varmt vand og aftør med et rent og tørt håndklæde.

Pris: 800 INR for en pakke

3. Shahnaz Husain guld ansigtssæt:

Shahnaz Husain guld ansigtssæt

KØB DET HER

Shahnaz guld ansigtssættet er en særlig behandling af Shahnaz Husain, det består af 24 karats anti -aging eksfolierende skrubbe. Den har en hudglansgel, en fugtgivende creme. Alt dette kit bringer en komplet salonlignende behandling hjem. Det giver et tidløst look og forynger huden. Det reducerer tegn på ældning, huden bliver glat og sund, end den var fra før.

Brug: du kan bruge den som et ansigtssæt, der indeholder en pose, alt hvad du skal gøre er at anvende masken og en anden skrubbe i henhold til instruktionerne og massere den og vaske den af ​​med varmt vand. Du kan bruge dette en gang om 2 måneder, fordi det giver en lang effekt.

Pris: 850 INR for en pakke

4. Oxyglow Gold Facial Kit:

Oxyglow Gold Facial Kit

KØB DET HER

Oxyglow gold ansigtssættet med en naturlig formel har urter og fungerer som en anti -ældning, der gør huden blød og rynkefri. Det har certificeret 99% rent guld i det, hvilket gør det sundere og genopretter hudens elasticitet. Forynger huden, gør den fastere og yngre og glødende, den hjælper desuden med at vaske urenheder og snavs af fra din hud.

Brug: du kan bare bruge det normalt som et guld ansigtssæt, kan bruges en gang om måneden til at vaske snavs af og gøre din hud glat og elastisk.

Pris: 800 INR for 170g

5. Lotus Gold Facial Kit:

Lotus Gold Facial Kit

KØB DET HER

Dette lotus guld ansigtssæt har en naturlig ting i sig som hestekastanjer, papaya, eksfolierende rensemiddel, aktiverende massagecreme og nogle andre guldingredienser, der gør det endnu mere unikt og fugtgivende. Det er designet til at fugte huden og få den til at se endnu mere blank og fejlfri ud. Det fremmer celleomsætningen og giver huden næring.

Brug: der er bare 4 nemme trin til at bruge det påfør eksfolierende rensemiddel derefter aktivator og massér det i 6-7 min. derefter fugtighedscreme og massere den i cirka 10-15 minutter, derefter bruge masken.

Pris: 1000 INR for 4 -pakningspose.

6. VLCC Gold Facial Kit til fedtet hud:

VLCC Gold Facial Kit til fedtet hud

KØB DET HER

VLCC guld ansigtssættet til fedtet hud er en naturlig formel, der indeholder skrubben, som skal skrælles af guld og har en vis mængde gurkemeje i den for at gøre huden endnu mere skinnende og sund. Det eksfolierer forsigtigt huden, så det giver et strålende look. og hjælper også med at opretholde PH -balancen i en hud, hvilket gør den sund og naturlig, end den var før. Det virker og giver underværker til huden.

Brug: den har 4 poser, der har forskellige masker og andre ting, alt du skal gøre er at anvende denne maske på dit ansigtsmassage, vask den derefter af med varmt vand.

Pris: 400 INR for 100g

7. Jovees Gold Facial Kit:

Jovees guld ansigtssæt

KØB DET HER

Jovees guld ansigtssættet et ansigtssæt, der hjælper med at forynge huden, det hjælper med at forbedre blodcirkulationen genopretter blødheden, hvilket gør det glat, hjælper med at fremskynde regenerering af nye celler; det forbedrer hudens elasticitet og hjælper med at reducere udseendet. Det trænger ind i huden og hjælper med at accelerere huden og øge hudens kvalitet.

Brug: den har ansigtssættet, der indeholder de poser, der hjælper med at få huden til at gløde, den har skrubbe, rensemiddel og en anden toner, der hjælper med at få huden til at blive guldstøv.

8. Aroma Gold Facial Kit:

Aroma Gold Facial Kit

KØB DET HER

Aroma gold facial kit er et specielt guld kit, der hjælper huden med at gøre den glat og skinnende, den har et guldstøv i den, som hjælper med at gøre huden glat og blød ved at vaske snavs af og også fjerne hudorme fra ens ansigt. Det hjælper med at få støvet væk og gøre det sundt og stærkt.

Brug: kan bruge det som et normalt ansigtssæt, har lidt skrubbe og rensemiddel i det, der får din hud til at gløde. Du skal bare anvende posen en efter en, så massér den bare og vask den af.

Pris: 1530 INR for en pakke

9. Banjaras Gold Facial Kit:

Banjaras Gold Facial Kit

KØB DET HER

Banjaras guld ansigtssættet er et dejligt ansigtssæt, der kan bruges af alle, det er normalt for alle hudtyper, det har blanding af guldingredienser i det for at gøre det sundere og glødende på huden. Det hjælper huden med at få fugt og opretholder også en PH -balance.

Brug: du kan bruge det som et normalt ansigtssæt. Det har en pose i sig som renere skrubbe toneren efterolien. Alt du skal gøre er at anvende disse ting en efter en, så massér det bare i et stykke tid som mindst 10 minutter, og vask det derefter af med varmt vand, efter at det tørres af med et rent og et tørt håndklæde.

Pris: 225 INR for 60g

Der findes mange ansigtssæt på markedet af forskellige virksomheder, disse ansigtssæt er meget flotte til ens hud. Du kan bruge den en gang om måneden eller et guld ansigtssæt af høj kvalitet giver en meget langvarig effekt, der hjælper med at hydrere huden, gør den også glattere og opfrisker den. Disse høje ansigtssæt kan bruges en gang om to måneder. Ansigtssætene har mange fordele i sig, det reducerer de mørke pletter i ansigtet. Nærer huden, så den forynges, og en fejlfri hud, denne guld ansigtsbehandling reducerer også pigmenteringen i dit ansigt, giver også en lustress -effekt til huden. Disse ansigter i guld har en tidløs formel til at løfte huden, så den ser sund og flot ud, som den var fra før.