Sådan bruges ansigtssæt derhjemme til enhver hudtype

At have det kedelige og rynkede ansigt! Har du prøvet at have en ansigtsbehandling for at få din ungdommelighed igen?

Ja, ansigtsbehandling er bredt valgt ikke kun af mænd, men også kvinder, for at få den rene og klare unge hud tilbage. Ansigtsbehandling giver dig ikke kun den ønskede glød, men hjælper også i andre hudbehandlinger som eksfoliering, fugtgivende, pletter, rensning og meget mere. Ansigtssættet til hjemmebrug findes også i en række forskellige kits at vælge imellem alt efter din hudtekstur.

Sådan gør du ansigts derhjemme med kits:

Her er nogle populært brugte ansigtssæt, du kan prøve alt efter din hudtype.

1. Guld ansigts kit:

Gold ansigtskittet passer til alle hudtyper. Det er også kendt som efter hudplejebehandling, da det udføres efter enhver form for hudbehandling. Dette kit kan også bruges derhjemme, og derfor behøver du ikke besøge stuerne. Det giver dig ikke kun en strålende glød, men giver dig også en passende skrubbe.

Guld ansigts kit

Tænker på, hvordan du bruger ansigtssæt! Her er de trin, der skal udføres. Sættet leveres med fem trin, behandlingssættet, ansigtsgel, creme, skrubbe og rensemiddel. Inden du begynder med kittet, skal du rense dit ansigt med mælk ved at anvende det på ansigt og hals. Masser det forsigtigt i ansigtet med cirkulære bevægelser og tør det ud efter 5-7 minutter.

Derefter skal du tage damp med et håndklæde i 4-5 minutter. Dette ville reducere støv, tørhed, snavs osv. Fra ansigtet. Det næste trin er at anvende rensemidlet og massere dit ansigt i cirka 5-7 minutter. Skyl ansigtet ved hjælp af en vatrondel. Så efter kommer skrubben.

Påfør en god mængde skrubbe på ansigtet og gnid forsigtigt i 5 minutter med fingerspidserne. Sørg for, at du ikke påfører øjenområdet. Skyl med normalt vand. Den femte fase er at påføre ansigtscremen på ansigtet og massere den i 10 minutter. Derefter rengøres det med fugtig bomuld. I sjette trin spredes ansigtsgelen på ansigtet og masseres med en cirkulær bevægelse i 4-7 minutter. Aftørring med fugtig bomuld. Det sidste trin er at anvende den ansigtsmaske af guld på ansigt og hals. Lad det stå i næsten 15 minutter og lad det tørre. Rengør ansigtet ved hjælp af våde hænder, der masserer det. Skyl ansigtet med koldt eller normalt vand.

2. Frugt i ansigtet derhjemme:

Frugter er altid gavnlige for at få det glødende look uden nogen form for bivirkninger. Uden tvivl går kvinder efter frugt ansigtssæt, men at få disse ingredienser hjælper naturligvis også i høj grad. Det giver dig komplette fordele, du leder efter. Det har vist sig at være det bedste ansigtssæt til hjemmebrug, hvilket giver dig fordele som fugtgivende, anti-aging, anti-garvning osv..

Frugt i ansigtet derhjemme

Her er trin, der kan hjælpe dig med at få de bedste udsigter.

Det første trin i denne ansigtsbehandling er rensning. Til dette skal du også blande limesaft sammen med rå mælk og en knivspids salt. Bland godt og blød en kugle bomuld i denne blanding. Rengør dit ansigt dybt ved at gnide bomuld på dit ansigt i cirkulære bevægelser i opadgående retning. Fortsæt den lignende proces i 5 minutter, og vask dit ansigt med lunkent vand. Det næste trin er af eksfoliering, som gøres ved at skrubbe.

Til dette kan du vælge frugt efter sæsonen som vandmelon, appelsiner og endda papaya. Dem, der har fedtet hud, kan derefter gå med citronskrubbe og bananskrubbe til tør hud. Til skrubning moses den frugt, du har valgt, påføres i ansigtet og masseres i ansigtet i 5-7 minutter. Vask efter tørring med bomuld. Så kom op til trin med at massere. Til dette kan du vælge frugt som banan, papaya eller jordbær. Vælg din frugt og bland den med en teskefuld mælk og honning.

For dem med fedtet hud eller hvis du er tilbøjelig til acne, kan du springe mælken over og erstatte den med citronsaft. Blend blandingen til en cremelignende tekstur. Masser cremen på dit ansigt i 10 minutter og tør den af ​​med en vatrondel. Endelig kommer ansigtspakken igen, gå efter den frugt, der er gunstig for din hud. Hvis du leder efter en pakke med solbrændthed, skal du vælge citron med agurk eller citron med yoghurt. For at få en attraktiv glød i ansigtet, gå til appelsinsaft, mælk og nogle dråber honning. For dem, der leder efter behandling af fedtet hud eller bumser, skal du gå efter Multan mitti, agurk og lidt rosenvand. Bland blot dine ingredienser og fordel pastaen eller blandingen jævnt på dit ansigt. Vask ud efter 15 minutter og dup tør med et rent håndklæde.

Nogle grundlæggende anvendelsespunkter:

Anvendelsen af ​​det bedste ansigtskit til brug derhjemme er generelt ens for alle slags kits. Processen er kun forskellig, når du vælger de hjemmelavede kits. De tilgængelige kits på markedet har de samme trin, der skal følges. Alle trin skal masseres i ansigtet en efter en i næsten 5-10 minutter. Imellem processen kan du også gå efter at tage en damp med varmt vand for at rense porerne dybt og åbne dem for den nødvendige glød. At tage damp hjælper også med at slippe af med de sorte og hvide hoveder i ansigtet, især næseområdet med lethed, da porerne er åbne for hurtigt at fjerne dem. Nogle af kittene bruges også sammen med isterninger, der hjælper med at reducere hudens rynker ved at give dig en stram og ungdommelig hud.

Markedet er fuld af en række forskellige ansigtssæt. Nogle af dem er ansigtssættet med diamant, kit til papaya-frugt, kit til hudforyngelse, ansigtssæt til solbrænding, ansigtssæt til perler, ansigtssæt til choco, ansigtssæt til karatguld, ansigtssæt til de-pigmentering, til ansigtssæt til urtetøj og mange flere. Når spørgsmålet om, hvordan man bruger ansigtssæt derhjemme melder sig, vil svaret imidlertid være en lignende proces, der inkluderer massage og derefter pakning.