Sjove pigenavne: 50 nyeste og stilfulde ideer, du måske vil se!

Navn er en identitet for enhver person. Vi ønsker alle det bedste for vores barn. Hver person har forskellige præferencer, og hvis du leder efter noget let og sjovt valg, har vi de sjove pige navne ideer til din nyfødte. De er ret interessante, moderne og unikke meningsfulde navne, du måske vil undersøge. De er stilfulde, nye og har også en fascinerende effekt på dem. Og ikke bare det, disse sjoveste navne er også bedst at ringe til din bedste ven, kæreste og kone eller endda dine familiemedlemmer. De er også ideelle til voksne kvinder og damer.

Er det ikke fedt? Hvorfor vente? Lad os gå videre og udforske alt om de smukke og nyeste og mest populære sjoveste valg af pigenavne. Nu sker det!

Betydningsfulde sjove navne til din babypige i 2020

Sjove ideer til babynavne til 2021:

Når vi taler om sjove navne, har vi korte og søde afslappede, sjove navne eller super sjove navne og de smukke, men funky navne. Blandt ideerne og flere muligheder i de sjove pigenavneideer og betydninger har vi flere varianter og præferencer. Her går vi med de mest populære søde, sjove navne til piger i denne sæson i den store liste over kombinationer og ideer, vi har i tankerne!

Seneste 25 sjoveste kvindelige navne:

Hvis du udforsker og ser efter de nyeste, nyeste og alligevel populære og stilfulde sjove pigenavnsvalg, hvorfor søge meget? Vi har listen med os! Her er en liste med 25 sjove navne til piger sammen med betydninger.

1. Azalea:

Dette er en dejlig lyserød blomst. Vi mener, at mange af os har set omkring os, men alligevel ikke kender navnet generelt. Azalea er kendt for sine dejlige lyserøde kronblade og kan være et usædvanligt sjovt navn til din pige. Det er alligevel smukke og feminine sjove kvindelige navne også!

2. Adrienne:

Hvorfor ikke bare gå foran og navngive din pige efter en fremtrædende blandt de mest umiskendelige og fremtrædende kvinders aktivistiske kunstnersymboler, verden har set, Adrienne Rich? Det lyder også som et arrangement af de sjove pigers navn.

3. Calvina:

En kvindelig type italiensk Calvino, navnet betegner en pige med mindre hår. Dette er et sjovt pigenavn, der skildrer kvinder med skaldethed. Er de sjove dame navne ikke også unikke?

4. Sequoia:

Sequoina er afledt af det indianske Cherokee -navn på de mammut redwood træer, der er til stede i Californien. Træet er opkaldt efter den halvblodige forsker George Gist, innovatør af Cherokee-bogstaverne i orden. Navnet Sequoia (“grisefod”) blev givet til ham efter et jagt -uheld, der deformerede hans fod.

5. Koriander:

Dette engelske navn fik navnet og betydningen fra smagsnavnet koriander (derudover regelmæssigt kaldet koriander). Det er også fra latin Coriandrum, fra græsk corys (“kyssebug”) med den ekstra komponent – Ander “tager efter” (hentyder til duften af ​​skræl, der er som duften af ​​væggelus), fremover “besidder en aroma lignende til en væggelus.

6. Daisy:

Dette er et af de populære og sjove kvindelige navne, der er populære blandt dets ledere. Vi har alle allerede en idé om det. Det er en smuk hvid blomst forårsplante. Daisy er en af ​​de mest anerkendte blomstrende navne verden over. Det kan være et grundlæggende, fremragende og udsøgt navn til din kære baby.

7. Shabooboo:

Det er også et af de sjove navne til piger, der lyder som navnet på en klovn. Nå, det er faktisk ikke meningen, men lyder tonen ikke sådan? Det ligner også en pokemon -karakter og er et af de sjoveste navne

8. Bon Qui Qui:

Dette er det sjove pigers navn, hvilket betyder, at din bøf er ved at blive færdig. Den franske regering har imidlertid forbudt brugen af ​​navnet, fordi det dikterer misbrug af børn.

9. Aileen:

Aileen er et af de usædvanlige og sjove pigenavne: en skotsk vending på det irske navn Eileen. Det betegner “lys” og kan være en fantastisk unik beslutning for din nye unge dame. Navnet lyder både sjovt, men har en så fascinerende betydning og betydning for det. Hvad synes du så?

10. Blåklokke:

Blomstenavne er utroligt berømte, men alligevel er Bluebell et af de mere usædvanlige alternativer. Vi hører ofte ikke om navnet. Blåklokker er ikoniske komponenter i gammel britisk skov. Det er en mildere tilpasning af lilla og er bedst, når den fremstår som en blanding af sart lilla og blå. De lilla blomster er en iøjnefaldende blandt varianterne og er de mest fremragende blomstrende bundter.

11. Rose:

Denne blomst eller dens navn behøver ingen ekstraordinær omtale; Imidlertid kan det legitimt siges, at dette er en blomst, der er blevet gudelignende med Shakespeares berømte linjer “En rose med et andet navn, der lugter som sødt.” Selvom klatring derudover har en meget religiøs reference, forbliver den en fremtrædende blandt de mest normalt anvendte sjove kvinders navne til unge damer. Vi kender alle allerede allerede Rose som et feminint navn, ikke sandt!

12. Koral:

Coral er et smukt og sjovt navn til piger for enhver ung dame. Koralrevet er en undersøisk komponent i økosystemet og findes ofte i grupper. De er også synonyme med skønhed og fascinerende udseende.

13. Abha:

Dette er igen et eksotisk og smukt sjovt pigenavn, der betegner stråler af lys og skønhed. Piger velsignet med dette navn burde være ekstremt smukke og elegante med den mest charmerende personlighed.

14. Logan:

Hvis du vil have din prinsesse til at være modig og frygtløs frem for genert og reserveret, er logan et perfekt valg. Det er et unisex navn, der betyder dristighed og tapperhed. Det stammer fra det gæliske ord lagan. Er det ikke fascinerende?

15. Melodie:

Hvis du forventer en ægte sanger, så er dette musikalske navn den rigtige mulighed for dig. Melodie er en række melodier, der har græske rødder. Melodie betyder “musik” og ville lave et fantastisk sjovt navn til piger.

16. Nadetta:

Dette er blandt de sjove kvinders navne, der skildrer betydningen af, at hver forælder har brug for deres barn til at konfrontere hver forhindring i livet med største beslutsomhed modigt. Dette tyske navn er et her betyder tapperhed af en bjørn på tysk. Er navnet ikke så betydningsfuldt som smukt?

17. Seeley:

Seeley eller Seeleey betyder meget glad person. Navnet findes ret sjældent og er også et godt, sjovt navn.

18. Sissie:

Sissie på det walisiske sprog betyder sjette eller endda en person, der er blind. Det er dog også et meget kort og funky navnevalg at prøve.

19. Tabatha:

Tilpasning af stavningen af ​​dit spædbarns navn kan gøre det fremmed. Tabatha er en variant af navnet Tabitha, som betyder “gazelle”.

20. Teshi:

Teshi betyder fuld af munterhed, kvidrende følelse og latter. Navnet stammer fra det afrikanske sprog og er relativt kort og sjovt i udtalen.

21. Wien:

At navngive børn efter turiststeder eller nationer er ikke et andet nyt mønster; vi har været vidne til tendensen i lang tid. Uanset hvad det er, kan du gøre dit spædbarn bemærkelsesværdigt ved at vælge ualmindelige stednavne, for eksempel Wien.

22. Wanda:

Wanda er navnet på stammer i det slaviske sprog. Det er et sjældent fundet navn, men også meget kort og sødt og sjovt. Er det ikke, hvad synes du?

23. Whoopi:

Hvad med navnet Whoopi? Nå, også vi har ikke hørt om denne før nu. Selvom navnets oprindelse ikke er velkendt og veletableret, er det virkelig et sjovt og funky navnevalg for små piger.

24. Winnie:

Selvom Winifred måske lyder noget forældet, er Winnie et nutidigt klingende navn, der vil give din datter lidt kreativitet. Det er også sødt, kort og fantastisk. Er det ikke?

25. Zooey:

Zooey betyder teknisk set liv. Navnet er af græsk oprindelse, som også symboliserer dyrebart. Navnet lyder ganske sjovt og er et fantastisk valg for babypiger.

sjoveste kvindelige navne

Sjove kælenavne til piger og kælenavne:

Nå, hvad med sjove pigenavne som kæledyrsnavne og øgenavne til hjemmekaldet? Er det ikke fantastisk og spændende? Det er også super sødt og trendy at have funky navne derhjemme. Lad os se på nogle ideer og valg til kaldenavne.

26. Bambi:

Navnet har ikke en sådan betydning, men det er ret sødt i opkald og tone.

27. Jordegern:

Hvad med jordegern? Nå, det har heller ingen betydning, men det lyder super sjovt og sjovt. Er det ikke!

28. Coo Coo:

Coo coo ligner gøgfuglens tone og støj.

29. Electra:

Dette sjove pigenavnet selv har en gnist i sig. Det ligner temmelig elektrisk impuls,

30. Fnis:

Fnis betyder at grine, lykke. Navnet betyder dybest set udtryk for glæde og latter.

31. Muzzie:

Muzzie har ikke igen nogen betydning, men er også super sød som et kaldenavn.

32. Pigtail:

Grisehale på engelsk betyder dybest set en børns frisure, som har to ponyer på to sider. Navnet symboliserer også sødme og sjovt udseende.

33. Snude:

Snude har ikke igen en betydning, men symboliserer en person, der altid griner og holder underlige ansigter.

34. Twinkle:

Twinkle symboliserer den skinnende stjerne på himlen. Dette er også populære sjove gamle dame navne.

35. whiskers:

Navnet Whiskers er ofte lig med et kæledyrs hår. Det er et yndigt og sjovt navn. Dette er blandt de bedste sjove øgenavne til piger.

sjove tvillingepigenavne

Sjove Twin Baby Girl Navne:

Vi har også en liste over sjove valg af tvillingebabypiger, som du kan prøve, hvis du har tvillinger. De er også super søde og smukke. Tag et kig!

36. Angela – Apple:

Begge navne begynder med alfabetet, “A.” Angela betyder Guds sendebud på græsk, og vi ved alle, hvad æble betyder. Men sammen som en kombination lyder de begge super sjove såvel som søde også.

37. Billie – Blanche:

Hvad med navnene Billie og Blanche? Disse navne har ingen specifik betydning. De er dog super funky at høre. Hvad synes du?

38. Essie – Gilda:

Essie betyder stjerne på det persiske sprog. Gilda betyder Gylden farve. De er begge smukke, meningsfulde og sjovt tonede navne.

39. Kaley – Kayla:

Kaley betyder smuk og slank på græsk. Kayla på engelsk betyder ren. De er begge smukke og charmerende sjove navnevalg til små piger.

40. Rue – Ruthie:

Rue betyder beklagelse, og Ruthie betyder ven og ledsager på hebraisk. De rimer begge på lyd og alfabeter og er også yndige og sjove.

Sjove indiske navne til pige:

Lad os endelig udforske de smukkeste og smukkeste sjove indiske baby pige navn valg for små.

41. Aloo:

Uanset om du kan lide Aloo meget (kartoffel på engelsk) eller en sofa person, er Aloo fjollede navne til piger ret berømt. Dette er også sjove kærestenavn.

42. Bulbul:

Bulbul er ofte symboliseret af dem, der er hyperaktive og altid taler og pludrer. Det er ganske komedie navne til en pige.

43. Bukkad:

Bukkad eller Bukkhad symboliserer teknisk set en person, der altid er sulten eller en foodie, der ikke kan stoppe med at tænke på mad. Dette er et berømt sjovt navnevalg i Indien.

44. Choti:

Choti på det indiske hindi -sprog symboliserer kort og småt. Navnet betyder også kvinders eller piges fletningsfrisure. Det er et ret sødt og sjovt navn til piger. Det er berømte sjove øgenavne til korte piger.

45. Krøllet:

Har du krøllet hår? Det krøllede navn bruges ofte meget sjovt i Indien. Dette er blandt de sjove navne til pige bestie.

46. ​​Gudiya:

Gudiya på hindi betyder dukke. Dette er et ganske almindeligt sjovt navnevalg for piger. Dette er blandt sjove pigenavne.

47. Moti:

Moti på hindi betyder fedt. Selvom det ikke er et passende sjovt navn som sådan, er det et meget udbredt valg.

48. Nautanki:

Nautanki betyder en, der er meget fræk og laver meget drama og ballade rundt. Dette er en temmelig berømt underlig, sjov pige navne.

49. Pataka:

Pataka på hindi betyder teknisk set krakker. Navnet bruges symbolsk til de piger, der er fulde af temperament eller overaktionerede.

50. Pagli:

Pagli betyder ude af sind på hindi. Det indebærer også skør eller en, der opfører sig mærkeligt. Disse sjove indiske og kvindelige hindi navne til piger er et sødt og yndigt navnevalg.

Vi håber, at I alle elskede disse super sjove valg af pigenavne og ideer, der er populære over hele kloden. Disse sjove navne til piger er også yndige og søde og er bedst at kalde på lettere øjeblikke. Hvad synes du om disse, og hvilken elsker du mest? Fortæl os dine tanker; vi elsker at høre fra dig!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning baseret på de forskellige lande, regioner og sprog. Disse betydninger og symboler kan derfor ændre sig i henhold til forskellige kulturer og regioner. Vi anbefaler, at du foretager din omfattende forskning, før du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet. Bemærk venligst, at dette kun er en informativ vejledning om de sjove pigenavne, ideer og valg; forfatteren er ikke ansvarlig for fejl eller uoverensstemmelser.