9 divatos kismama felső mindennapi viseletre

Terhesnek lenni az értékes áldás a bolygón; a divat azonban még mindig uralja elméjüket ebben az időszakban. Tervezővel és aranyos kismamaruhával szeretnék büszkélkedni a babájukkal. A kismama felsők viselése révén büszkélkedhet a babával, és stílusosnak is érezheti magát. A legegyszerűbb módja annak, hogy felpezsdüljön, ha áttekinti a múlt terhességét néhány legkedveltebb elegáns nőjétől.

kismama felsők

Modern kismama felsők terhes nőknek Indiában:

Íme egy lista a hét alkalmi és hivatalos felsőkről a terhesség alatt lévő hölgyek számára.

1. Kismama finom tunika csipke részletekkel:

Kismama finom tunika csipke részletekkel

Ez a gyönyörű tunika az egyik kötelező darab a ruhásszekrényben a terhesség alatt. Ez a kismama tunika felső 3/4 -es ujjat tartalmaz, szép szalaggal. A differenciált placket fényesíti ezt a tunikát. Az elülső nyitott befogadja az ápolási igényeket a szállítás után. Viseljen sötét kismama harisnyával vagy Levis -szel.

2. Hosszú kék kismama tunika felső:

Hosszú kék kismama tunika felső

Viselje ezt a plusz méretű tunikát a nap bármely szakaszában, legyen az nappal vagy éjszaka. Ez a tunika elöl gyűrött, kerek nyakú, hosszú ujjú és térdig érő. Elöl nyitott, cipzárral az oldalán a körültekintő ápoláshoz utólagos szállítási igényekhez. Viselje fehér vagy sötét kismama harisnyánkkal.

3. Kilenc kismama tunika Fuschia színben:

Kilenc kismama tunika Fuschia színben

Ragyogó érzés ebben a rózsaszín árnyalatú tunikában. A díszítő ékezetekkel ez az aranyos kismama felső könnyedén elviszi a napi viseletből az esti alkalomba. Stílusozhat nadrággal és lógó csapokkal.

4. Kilenc teljes ujjú kismama tunika szürke színben:

Kilenc teljes ujjú kismama tunika szürke színben

Ez a halvány árnyalatú pamut tunika jazzes megjelenést kölcsönöz. Két elülső sáv van, amelyek rögzíthetők, hogy csomót készítsenek. Saját nyomtatási tervével épül fel ez a tunika. Ehhez a hosszú kismama felsőhöz sötét vagy rózsaszín leggings társítható.

5. Kismama alkalmi nyomtatott tunika csipke részletekkel kék színben:

Kismama alkalmi nyomtatott tunika csipke részletekkel, kék színben

Ez a tunika pamut textúrából készült, botanikai nyomtatással, ami aranyosnak tűnik. Csipke igával ékezetes, combközépig érő, hosszú ujjú. Az elülső nyílás biztosítja az ápolási intézményt a terhesség után.

6. Kismama pakolás ápoló pulóver Dim:

Kismama pakolás ápoló pulóver Dim

Senki sem gondolhatja, hogy a posztulációk ápoló felsők! Viselje ezt a példásan homályos pulóvert a munkahelyére, vagy egy nyugodt éjszakára a gyermeke legjobb ütésbe kezd. Egyeztetheti kismama nadrággal vagy harisnyanadrággal. Akár leggingshez is illeszthető.

7. Kismama kényelmes Jersey ápoló blúz fekete színben:

Kismama kényelmes Jersey ápoló blúz fekete színben

Ez a felső kötött trikós felső, kerek nyakkivágással. Rövid ujjú. Elülső nyílás a diszkrét szoptatáshoz a terhesség után. Ez a fekete kismama felső combközépig ér, és kék farmerrel vagy jóga nadrággal párosítható, vagy ezüst balerinákkal kiegészíthető.

8. Csíkos kismama póló rózsaszínben:

Csíkos kismama póló rózsaszínben

Ez a csíkos kismama póló a legalkalmasabb abban az időben, amikor a baba dudor napról napra növekszik. Ezt a rózsaszín pólót egy kedvenc farmerhez vagy nadrághoz illesztheti a teljes megjelenés érdekében. Ezenkívül minden pregger dőlni fog a teteje felé, mivel rózsaszín árnyalatú, ami a nők páratlanul kedvelt árnyékolása.

9. Kilenc kismama ruha szürke betűvel:

Kilenc kismama ruha szürke mintával

A szervezett has és a nyakon lévő díszítés beágyazó formát kölcsönöz. Ez a kismama ruha felső textúrából készült, amelyet georgette textúrában szállítanak, saját készítésű alapban, feltűnő elméleti nyomtatással halványan. Ez a tunika borjúhosszú, teljesen bélelt ruhával.

A vásárlás más világba is eljuthat, ha az élet ezen szakaszában vásárol. Néhány ember számára a folytatás a gondolatok élén a terhesség alatt, mások számára azonban a finom múmiarész keresése alapvető.