4. graviditetsmåned – symptomer og udvikling

Den modige beslutning om endelig at blive gravid kræver ganske meget hjerte og mental planlægning. Tidligere må du have haft dine bedste venner med at dele oplysninger, især omkring 4 måneders graviditets symptomer, da det er markeret som starten på en sikker graviditet fremad! Den fjerde måned af graviditeten varer op til i gennemsnit 28 dage og er en integreret del af den samlede graviditetsrejse. Dette begynder og går ind i anden trimester i graviditeten for de fleste gravide. Nogle lægemidler ændres, væksten overvåges mere omhyggeligt, og restriktioner pålagt den kommende mor bliver mere alvorlige.

Den fjerde måned af graviditeten er afgørende for væksten af ​​små funktioner som øjenbryn og øjenvipper hos fosteret. Moderen vil opleve babyens bevægelse i denne måned for første gang. Babybumpen begynder endelig at vise, og folk vil begynde at lykønske dig endnu mere. Det er virkelig en lykkelig periode i dit liv. 4. måneders graviditetsbehandling er ganske afgørende. Her er, hvad du kan forvente ved 4 måneders graviditet!

4. måned af graviditeten

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad skal man tænke på i denne måned
 2. Hvad sker der i 4. graviditetsmåned
 3. Symptomer på 4. måneders graviditet
 4. Pas på i fjerde måned af graviditeten
 5. 4. måned gravide aktiviteter
 6. Kost og motion i 4. graviditetsmåned
 7. Sex under graviditeten i 4. måned
 8. Smerter og sundhedsproblemer i den 4. måned af graviditeten
 9. 4 måneders graviditetspleje og forholdsregler
 10. Medicinske behandlinger og kontrol
 11. Soveposition under graviditet 4. måned
 12. Yderligere tips og forslag

Hvad skal man tænke på i denne måned:

De få dage efter undfangelsen er temmelig hektiske og nervepirrende. I et par nætter må du have kastet og vendt dig om i hendes seng, da forskellige bekymringer har opslugt dine tanker. Du har måske også oplevet nogle forskelle i din krop på dette tidspunkt. Din organisation må have afvist dit desperate forsøg på at få øjnene op for øjnene. Lige ved daggry skal du have løbet på badeværelset og tømt din tarm kun for at gøre det samme sæt begivenheder næste morgen og morgenen efter det. De efterfølgende dage må have været anderledes. Du kunne mærke, at du blev deprimeret og ked af disse uregelmæssigheder. Med det hyppige behov for at aflaste dig selv med at vokse hver gang, må du ubevidst have forbandet din lille, der var grusom nok til at få dig til at gå igennem alle disse problemer og kampe.

Hvad sker der i den 4. måned af graviditeten? Tegn på fjerde måned af graviditeten:

Dine følelser er vage og tomme, og du må have fundet trøst i mad og mere mad. Din appetit må være vokset for hver dag, der går, indtil du så dig selv på en skattejagt på tværs af dit hus og ledte efter mejse af og til. Det var imidlertid de første par uger præcis den første halvanden måned, indtil du indså, at djævelbarnet i din livmoder voksede til en engel med hvert hjerteslag.

Du må have dannet et bånd, hvor du vidste præcis, hvad barnet bad om, og uden tøven gav du efter. Din morgenkvalme og søvnløshed faldt, og det samme gjorde dit badeværelse. Dette gjorde dine dage bedre, da du langsomt kunne kontrollere hendes følelser. Lægen begyndte at give gode anmeldelser om babyens udvikling, som fik dig til at se frem til hvert lægebesøg. Disse er nogle af de fysiske såvel som psykiske ændringer, der finder sted i din fire måneder gamle graviditet.

Symptomer på 4. måneders graviditet:

Ændringer i kroppen:

Barnets mor gennemgår også nogle ændringer i denne måned. Derfor er 4. måneders graviditetsbehandling mere streng. De 4 måneder med gravide symptomer inkluderer derfor også,

1. En lille snurren:

Der er meget 4. måned af graviditeten baby udvikling. Barnet er født med reflekser, så på dette tidspunkt kan han begynde at rulle rundt i livmoderen og tumle og lege. Dette kan skabe en let fornemmelse i underlivet, selvom det næsten ikke mærkes. Det er bare en mærkelig prikkende fornemmelse, at man tænker, hver gang han vælter. For at overvinde denne uro skal du prøve at sidde oprejst, da dette begrænser din babys bevægelse. Gør det dog ikke hele tiden, da dette hæmmer hans spilletid inde i din livmoder. De fire måneder af den gravide mave er meget mere synlige.

2. Pigmentering:

Når graviditeten vokser i dig, vil du føle nogle uregelmæssigheder i din hud, såsom visse pletter og pigmentering, specifikke pletter og udslæt. Dette skyldes overproduktionen af ​​kvindelige hormoner i din krop, der forårsager denne reaktion. Dette er imidlertid kun en forbigående fase og forsvinder sammen med graviditeten. Den bedste måde at overvinde denne situation på er at tilføje Aloe Vera eller E -vitamin på huden, uanset hvor symptomerne noteres. Desuden kan du også massere olivenolie på din hud for at holde den hydreret og fugtet hele tiden. Dette er direkte forbundet med barnet, der vokser i den 4. måned af graviditeten.

3. Næsetæthed:

En væsentlig udfordring, som du skal leve igennem denne måned, er at reparere næseblødning i 4. graviditetsmåned og en tilstoppet næse. Det og blokerede ører også. Disse almindelige symptomer på gravide kan blive svære, hvis de ikke helbredes med korrekt behandling. Man bør også holde lægen opdateret med de seneste sundhedsnyheder, da dette sker på grund af for meget blodtilførsel i slimhinder. Dette problem fortsætter, indtil du føder barnet. Derfor er der ingen permanent løsning på dette problem. Alt du kan gøre er at bære væv eller lommetørklæde med dig. Der er en række 4. måneders graviditetsøvelser, der hjælper med sådanne symptomer.

4. Søvnløshed:

På dette stadie bliver du hurtigt træt, men finder problemer i 4. måneders graviditets soveposition ved at falde i søvn. Nætter kan virke underlige, da du ser dig selv stirre i loftet og bekymre dig om livsproblemer. Bortset fra det er der også ubehag og smerte ved at forsøge at kæmpe med den rigtige soveposition. Den bedste måde at overvinde disse problemer på er at tage sig af dit generelle helbred og bede om tips fra dine familiemedlemmer, der har været i situationen før dig. Undgå sovepiller helt. Det viser sig at være nyttigt at mærke den 4. måned af graviditets babybevægelser.

5. Træthed:

Du vil møde dette symptom under hele graviditeten. Du vil føle dig træt selv ved at udføre små og lette opgaver. Til dette kan du udarbejde en tidsplan for arbejde og hvile begge. Hvile med et bestemt tidsinterval er nødvendigt. Arbejdende kvinder kan bruge behagelige stolpuder til at reducere deres smerter og føle sig godt tilpas sidde. En stor vægtforøgelse efter graviditeten skyldes de fire måneders graviditetsvægtøgning.

Ændringer i barnet:

Selvom du har set tegn på graviditet efter 4 måneder, lad os også se ændringer i barnet. Her er et par ændringer, man kan mærke hos fosteret.

 1. Barnet er stadig en blastocyst i de tidlige befrugtningsdage og bliver derefter til et embryo. Da babyen fuldførte sin anden måned i din livmoder, har hun allerede forvandlet sig til et foster, der ligner en miniatureversion af dig. Graviditet efter fire måneder tager mere udviklingsproces. Her er statistikken over din baby i den fjerde måned af din magiske rejse.
 2. Nu kan de betydelige ændringer i barnet ses passende. Der er babyvækst i 4. måned af graviditeten. Han er nu eskaleret fra at være en ærtestørrelse til en fuld miniatureversion af dig. Barnet er nu omkring syv centimeter langt, men han har stadig lidt slanke og tynde arme og ben. Hans underekstremiteter begynder at udvikle sig bedre nu efter den tredje måned oplevede udviklingen af ​​overkroppen. Hendes krop kommer snart på niveau med hendes løgformede hoved, hvilket indikerer kroppens vækst på dette tidspunkt.
 3. Håret i hans hovedbund vokser, og det samme er hans negle, der er fremtrædende nu. Han vejer nu godt syv ounce; dette er dog en ca. Estimat og din baby kan være over eller undervægtig afhængigt af ham. Hvis lægen giver dig det grønne signal, er du klar.

Pas på i den fjerde graviditetsmåned:

Hudpleje:

Du ved, hvordan vi føler, at vores krop krøller efter lang tid i en poolfest, og da vi forlader hjemmet, er vores fingerspidser viklet og rynket som dine bedstemødre. Det samme kan ske for barnet på grund af dets ni måneder, der flyder i fostervandssækken. Denne sæk hjælper ham med at beskytte sin krop mod ydre friktion. Nu kan voksagtig fedt som hvidt stof kaldet vernix caseosa ses svæve rundt om babyens hud.

Hår:

Der dannes også bløde brune hår kaldet lanugos på huden for at beskytte den sarte babyhud. Med tiden får din baby langsomt en lyserød nuance. Barnet vokser nu hår i hovedbunden; dette hår er dog farveløst og hvidt på grund af manglen på korrekt pigmentering. Dette er meget almindeligt blandt alle fire måneders gravide symptomer.

Ansigtspleje:

Lige nu kan du se små øjenbryn udvikle sig i din babys ansigt, efterhånden som hun bliver mere og mere fremtrædende. Han sugede i næsen nu tager sin oprindelige form, og hendes læbe omrids er sporet og klar til at udvikle. De bløde tandknopper inde i tandkødet dannes, og det samme er hendes øjenvipper. Denne måned vil højdepunktet være væksten af ​​ansigtshår, det vil sige øjenbryn og øjenvipper. Ørene vokser også på omkring dette tidspunkt og bliver noget fremtrædende.

Kønsorganer:

Dette er måneden, hvor din læge kan forudsige, hvem du vil have i din livmoder, så lad babynavne komme, da der skal være mange valgmuligheder. Dette er også et af tegnene på graviditet ved fire måneders graviditet.

Tommelfinger:

På dette tidspunkt begynder dit barn normalt at sutte deres fingre, normalt er det tommelfingeren for de fleste børn. Dette er en meget sund udvikling, og det er et godt træk, da det betyder, at dit barn stadig tilpasser sig berøringen med sine nydannede fingre.

4. måned gravide aktiviteter:

Hvad inkluderer 4. måneders graviditetsbehandling? I denne måned vil du ikke være i stand til at udføre flere opgaver på grund af din 4. måneders gravide babybump. Du vil ikke kunne arbejde ved at bøje dig ned eller løfte vægte. Du vil også urinere med jævne mellemrum. Undgåelse af tunge måltider hjælper dig også med at holde trætte fra hinanden. Nogle forholdsregler i løbet af den 4. måned, hvis graviditeten også skal passe på din mad.

Kontrol og flere tests er vejen frem i denne måned. Sørg for at fortsætte et par øvelser uden at skabe pres til et udvidet niveau. Ligesom korrekt træning er påkrævet, er tilstrækkelig kost og søvnperioden også nødvendige.

Kost og motion i 4. graviditetsmåned:

Mad og motion er fremtrædende på ethvert stadie af graviditeten. Du skal have en god og ordentlig 4 måneders graviditet vægtøgning og kost bør indeholde følgende.

Kost:

Frugt og grønt:

At inkludere friske og bladgrøntsager i dine måltider vil være til gavn for dit helbred. Nødder tilføjer også hold, der skal tages mellem måltiderne, så maven ikke forbliver tom. Appelsin, banan, æbler, broccoli, kokos, spinat osv. Foretrækkes i høj grad i denne fase.

Rå fødevarer:

Få friske grøntsager har ændret flere vitaminer i det, og derfor råder flere læger til at indtage dem rå. Der er også nogle grøntsager, der foretrækkes kogt for at opretholde fedtindholdet i din krop.

C -vitamin:

Frugter, der er rige på C -vitamin, tages mest i den 4. måned af graviditeten. De hjælper dig med at fordøje din mad. Appelsiner, citron og grapefrugt er de mest foretrukne frugter til det samme.

Øvelser:

Når du går ind i den fjerde måned af din graviditet, skal du koncentrere dig om den opgave, der fungerer på dine bækkenområder og din mave. Nogle af de 4. måneders graviditetsøvelser er som nedenfor.

Maveudvidelse:

Fold dine ben og støtt ryggen mod væggen. Placer dine hænder på knæet og indånder, mens næsen bragte maven tæt på din krop. Hold i 5 minutter. Udånder nu, og få din tidligere position. Gør det samme fem gange mere.

Squat:

Denne øvelse udføres ved at koncentrere sig om bækkenområdet. Det hjælper dig med at få en ordentlig kropsholdning og giver også plads til udvidelse af dit bækkenområde.

Strækning:

Strækning kan være smertefuldt for dig med en babybump, men det vil også hjælpe dig med at udvikle og styrke dine muskler, som senere hjælper i leveringsperioden. Det giver også fleksibilitet til din krop.

Gåtur:

Gåture, når du er gravid, er gavnlige, da de ville hjælpe din krop med at blive klar til levering. Det forbrænder også overskydende kalorier, hvilket også er afgørende for dit helbred.

Mavejustering:

Indånder gennem din næse og hold vejret. Prøv at justere tyngdepunktet, så det er lettere for dig at arbejde med din vinkel de næste par måneder og de voksende bump. Der er visse tilfælde, hvor kvinden er fire måneder gravid og ikke viser sig.

Sex under graviditeten i 4. måned:

Du udvikler humørsvingninger og går amok over alt i verden på dette tidspunkt. Intimitet er måske det sidste, du tænker på lige nu, men tal med din partner, og hvis du kan tage lidt tid, kan du tale om seksuel aktivitet og ramme fælles. Den naturlige position er vejen frem, og din taske vil fint beskytte din baby. Sovepositionen under graviditet 4. måned gør også en verden til forskel og hjælper med samlejet.

Smerter og helbredsproblemer i den 4. måned af graviditeten:

Selvom du måske har bemærket, at dine problemer med kvalme helt sikkert ville være blevet mindre i denne graviditetsmåned, kan der være andre sundhedsproblemer, du bør være opmærksom på. Fordøjelsesproblemer og forstoppelse kan sammen med en følelse af halsbrand i høj grad være generende. Der kan også være åndenød og problemer med at trække vejret ordentligt. Hvis du bemærker pletblødning eller blødning, skal du straks kontakte en læge og skynde sig til ham. Der kan være andre graviditetssymptomer og problemer som blødende tandkød, næseblødning og endda nasal stuffiness.

4 måneders graviditetspleje og forholdsregler:

Forholdsregler i den 4. måned af graviditeten omfatter derfor følgende.

 • Nu hvor du er i den fjerde måned, skal økonomiske spørgsmål tages hånd om med det samme for at være fri for de næste par måneder med stress. Stress viser sig at være direkte forbundet med mavesmerter under graviditeten i den 4. måned.
 • Tænk over din baby, når du planlægger at udføre en opgave. Barnet inde i dig har også brug for hvile. Stol på os; din baby vil takke dig senere.
 • Tag ekstra tryghed fra din partner og støttegruppe, det vil ikke kun være til stor hjælp, men du vil afsløre mange nye ting om den unikke livserfaring.
 • Start med at forberede din hjemmefødselsplan, hvis du har tænkt dig at tage den rute. Desuden bør du også sørge for at have mere tid til at afsætte til din jordemoder og fortælle hende om alle detaljerne.

Medicinske behandlinger og kontrol:

I løbet af den fjerde måned foretager lægen en blodprøve, der kontrollerer, om barnet indeni ikke har problemer. Blødning i 4. graviditetsmåned er også en almindelig situation. Det blokerer babyens sundhed. Da du kommer til at gå ind i den anden tri-semester fase, vil der igen blive foretaget et par nye ændringer i din krop, der skal håndteres. Således ville nogle almindelige lægemidler, du har brug for, være.

 1. Smerter og smerter– Acetaminophen. Undgå Ibuprofen og Naproxen.
 2. Allergi– Antihistaminer og Loratadine. Undgå pseudoephedrin og dekongestanter som Phenylephrine.
 3. Hoste– Dextromethorphan og Guaifenesin.
 4. Forstoppelse– Metamucil og Colace. Undgå afføringsmidler og mineralolie.
 5. Halsbrand– Antacida og Famotidine.

Soveposition under graviditet 4. måned:

Den bedste måde anbefales altid at sove ved siden af. Især venstre side anbefales, da den hjælper med den maksimale mængde blodgennemstrømning og hjælper den med at nå fosteret. Desuden bevarer det ikke nogen form for pres på leveren. Du kan placere en pude mellem ben eller knæ for en ekstra komfortzone.

Yderligere tips og forslag til gravide kvinder i fire måneder:

 • Din baby begynder at sparke på dette stadie, så hold vand rundt for at kontrollere hikken.
 • Gå aldrig ud uden solcreme, da det kan skade din baby.
 • Tag mad godt før sovetid; ellers kan det blive til et tilfælde af alvorlig kvalme.
 • Brug korrekte kropsholdninger, når du sover, sidder og går, da det vil påvirke din talje og også barnet indeni.
 • Sørg for at hvile mindst 10 timer om dagen. Dette vil holde din krop afslappet, og din baby udvikler sig også.

Ja, det er svært at være mor og kampen lige fra det øjeblik barnet materialiseres i din livmoder. Den daglige kamp om at putte lige ind om morgenen og føle sig oppustet og kvalm kan betragtes som bare et kig på de forskellige kropslige ændringer, der kommer til at finde sted i din krop i de kommende måneder. Men når du er i din graviditet efter fire måneder, er du blevet stærkere og klar til de kommende opslidende måneder. Månederne bliver b hårde, men hvis du følger hele diæten med kost, motion og medicin, får du en stressfri graviditetsoplevelse. Du er en stærk kvinde, og du kan gennemgå alt med en sund tankegang.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvad er de gode ting, der sker med moderens krop som graviditetssymptomer i 4. måned?

Svar: Moderen må være kommet over sin morgenkvalitetsperiode, og den konstante træthed og udmattelse må være sluppet væk. Moderen finder måske også mere forår i sin bevægelse, da hun endelig accepterer de ændringer, hendes krop gennemgår. Der er visse øjeblikke i den 4. måned, hvor moderen kan mærke sin baby bevæge sig.

Q2. Hvad er de andre ændringer, der finder sted i moderens krop og forårsager ubehag?

Svar: De andre ændringer, der finder sted i moderens krop, kendetegner de fleste af de ændringer, der kommer til at ske i de senere måneder. Der vil vokse flere mol og fregner på forskellige dele af hendes krop på grund af en stigning i østrogensektionen i kroppen. Der er særlige graviditetsmasker og cremer, der kan bruges i løbet af denne periode for at forhindre sådan vækst og genvinde din ‘graviditetsglød.’ Moderens næse begynder også at hæve, hvilket forårsager uønskede forbindelser og næseblod. Hæmorider creme til graviditet anbefales til kommende mødre, da det vil hjælpe dem, selv efter graviditeten er slut.

Q3. Jeg er gravid i 4 måneder. Hører baby nu?

Svar: Ja, babyen er endelig begyndt at udvikle ører, og mødre kan begynde at tale med deres babyer. Barnets hjerteslag kan også høres. Det tilrådes at få barnet til at lytte til god klassisk musik og få det til at lytte til optagelser af forskellige taler eller endda din stemme, så du kan begynde at forbinde på et elementært niveau.

Du kan se frem til dit bundt af glæde og se verden snart med dig. Bær med de få problemer, der kommer i vejen for dig, og du vil have en glat graviditet hele tiden.