9 kényelmes kismama ruhák napi és különleges napokra

Amint terhes vagy, úgy döntesz, el kell bújnod. A legjobb azonban barátokkal és családdal elegyedni partikon, vacsorán és koktélon. Élvezze az operát, vagy akár házasodjon meg. A divattervezők kényelmes, stílusos kismama ruhákat készítettek Önnek.

Stílusos ruhák terhes nőknek:

Íme a top 9 ruhamodell, amelyet várandós nőknek kell viselni.

1. Keaton nyitott vállruha:

Keaton nyitott vállruha

Ez a kényelmes, kismama parti ruha mindenki számára megfizethető. Ez a sötétzöld ruha 90% pamutból és 10% spandexből készül. A ruha hossza térdig ér. További különlegességek közé tartozik a kanál nyakkivágás, a nyitott vállak és a könyökig érő ujjak

2. Gals Now – kismama mini báli ruha:

Gals Now - kismama mini báli ruha

Ez a piros színű kismama báli ruha hálóból és bélésből készült. A ruha hímzett felsővel rendelkezik, lekerekített nyakkivágással és háromnegyed ujjal. Az alsó részen csipkéből készült kis íjak vannak, amelyek távolról vannak rögzítve. Az alsó része a térdig terjed. Van egy szatén szalag, amellyel íjat kötnek a várakozás körül. Hátul bonyolult kialakítású, piros szaténszalaggal, amely szőttnek tűnik – szélesebb szélességben kezdődik, és ahogy lefelé és a csípőig megy, a szövés szűkül.

3. Kismama koktélruha kék színben:

Kismama koktélruha kék színben

Fényes koktél kismama ruha a térd fölé ér. A stílus azért érdekes, mert keresztezett V-nyakkivágással, aszimmetrikus szegéllyel és hosszú ujjakkal rendelkezik.

4. MSS menyasszonyi-kismama A-vonalú estélyi ruha:

MSS menyasszonyi - A -vonalú kismama estélyi ruha

Az A-vonalú kismama estélyi őszibarack színű csipkeháló és bélés. Bokáig ér. A felső részen bonyolultabb, önfestett hímzés található, mint az alsó részen. Őszibarack szatén övet használnak a derék körüli kötéshez. Ez a ruha is sapkaujjú.

5. Selyem kismama ruha estére:

Selyem kismama ruha estére

Kismama ruha 100% selyemből és teljesen bélelt. A ruha hossza eléri a sarkát, míg elöl magasabb, mint a térd. V -nyakkivágással és ívelt derékvonallal.

6. Százszorszép- hosszú kismama ruhák esküvőre:

Százszorszép- Hosszú kismama ruhák esküvőre

A padlót érő kismama esküvői ruha 83% nylonból és 17% műselyemből készült, bélése 92% acetát és 8% elasztán, 93% mikromodál és 7% elasztán. Ennek eredményeként a ruha puha, nyújtható és csipkés. Egyedülálló dizájnja a lépcsőzetes szövettekercs a görbék felett, kényelmes, gyengéd nyakkivágás és az ujjak a felkarokat.

7. Amelia ruha rövid ruha:

Amelia ruha rövid ruha

Mivel ez a ruha nagyon jól nyúlik a dudor fölött, a hírességek szeretik ezt a ruhát viselni. 94% nylon, 6% spandex, bélése 95% viszkóz és 5% elasztán. Sok színben kapható, de ez fehér színű, és számos különleges alkalomra viselhető. A ruha dizájnja virágcsipkék, hajónyakkivágás, könyökig érő részletes kagylóhüvely és vonzó szegély. Van egy fehér/elefántcsont szatén szárny is a derekad körül.

8. Freya kismama ruha:

Freya kismama ruha

Ez a kék kismama rövid ruha 42% nylonból és 58% műselyemből készült csipkével, bélése 95% viszkóz és 5% elasztán. Az elegáns gombóc nyakkivágás sok részlettel csipkével készült. Ez a rövid ruha térdig ér. Ezért ez a ruha alkalmas partik, vacsorák és táncparketten való részvételre.

9. Kismama estélyi ruhák:

Kismama estélyi ruhák

Hamvaskék színű estélyi ruha formális és látványos. Olyan elegáns és csodálatos, hogy alkalmas az operaházban való viselésre. A nyakkivágásban és az ujjakban ékszermunkák vannak rögzítve a felső csipketestéhez. Hátul a nyak mély és majdnem a derékig ér. A ruha jól esik a redők miatt. Az elöl lévő ruha hossza eléri a padlót, míg hátul körülbelül egy -két lábbal hosszabb.

Arra a következtetésre jutunk, hogy számos divatos, kényelmes, különböző stílusú és hosszúságú kismama ruha közül választhat.