9 hatékony VLCC arcpakolás száraz és zsíros bőrre Indiában

Sok nő nem kapott vagy nem volt elég ideje szalonba menni, és komoly összeget költött az arcra, így a VLCC izzó és ragyogó megoldásokat talált az Ön számára. A VLCC számos arcpakolást kínál bőrtípusának megfelelően elfogadható áron. Az összes arcápolási termék könnyen megtalálható a piacon. Tehát a hölgyek mindig szép és ragyogó bőrt próbálnak kapni.

Itt megtalálja a top 9 VLCC arcpakolás listáját, az Ön kényelme szerint. Vessen egy pillantást az észbontó arcpakolásokra, és mindig ragyogó és makulátlan bőrt kapjon.

Hogyan kell alkalmazni:

1. lépés: Vigyen fel VLCC arcradírt és masszírozza 2-3 percig. Ezután mossa le tiszta vízzel.

2. lépés: Vigyen fel VLCC masszázskrémet és masszírozza 15 percig, majd törölje le nedves pamutnal

3. lépés: Vigye fel a VLCC masszázsgélt és dörzsölje, amíg teljesen el nem tűnik az arcáról és a nyakáról.

4. lépés: Ezt követően vigye fel az arcmaszkot, hagyja megszáradni 15 percig, és mossa le friss vízzel.

Ez tehát egyszerű négy lépés, hogy mindig puha, sima és ragyogó bőrt kapjon.

Használat: Rendszeresen vigye fel az összes tasakot az utasításoknak megfelelően.

A legjobb VLCC arcpakolás márkák száraz és zsíros bőrre Indiában:

Itt található a top 9 VLCC arcpakolás listája és annak használata,

1. VLCC Party Glow Facial Kit:

VLCC Party Glow Facial Kit

Vásárolja meg ITT

Ez a VLCC party ragyogó arcpakolás berber, sáfrány és snigdha esszenciával van tele. Ez a készlet azonnali ragyogáshoz és különleges alkalmakhoz. A termék mélyen eltávolítja az elhalt hámsejteket, és puhává, simává és ragyogóvá teszi a bőrt. A négy tasak és a 30 perc elegendő ahhoz, hogy azonnali ragyogást biztosítson egy partira és különleges eseményekre. A termék bozót, sáfrányzselé, snigdha masszázskrém és Insta arcmaszk kombinációja. A készlet elfogadható árát itt is ellenőrizheti.

Használat:

1. lépés: Először tisztítsa meg arcát VLCC arctisztítóval. Ezután kezdje el az első lépést, azaz a VLCC borbolya bozótot és masszírozza 2-3 percig. Ezután mossa le vízzel.

2. lépés: Vigyen fel sáfrányzselét 5 percig, és törölgetés nélkül folytassa a következő lépéssel.

3. lépés: Ezután vigye fel a VLCC snigdha arckrémet és masszírozza 15 percig, majd törölje le pamutnal.

4. lépés: Ezután vigye fel azonnali arcpakolást, és hagyja száradni 15 percig, majd mossa le tiszta vízzel.

Ár: 195 INR 46 grammra.

2. VLCC Fruit Facial Kit:

VLCC Fruit Facial Kit

Ez a legjobb VLCC arc készlet a bőröd számára. A termék tele van papaya, alma, őszibarack, narancs és uborka eszközeivel, amelyek jól ismertek a bőr egészségéről. A termék mélyen megtisztítja az arcot és természetes szépséget kölcsönöz. Ez a VLCC depigmentációs arcpakolás eltávolítja az elhalt sejteket a bőréről, és eltávolítja a pattanásokat a gyökereikből. Tehát a hölgyek makulátlan bőrt akarnak, akkor hajrá. Kövesse az utasításokat, és alkalmazza a készletet, hogy otthon a legjobb eredményt érje el. Itt megtalálja a termék árát is.

Használat:

1. lépés: Először tisztítsa meg arcát VLCC arctisztítóval. Ezután kezdje el az első lépést, azaz a VLCC magradrást és masszírozza 2-3 percig. Ezután mossa le vízzel.

2. lépés: Vigye fel az uborkagélt 5 percig, és törlés nélkül folytassa a következő lépéssel.

3. lépés: Ezután vigye fel a VLCC őszibarackos arckrémet, masszírozza 15 percig, majd törölje le gyapottal.

4. lépés: Ezután vigye fel a narancssárga barnás színű arcpakolást, és hagyja száradni 15 percig, majd mossa le tiszta vízzel.

5. lépés: Végül kenje fel a zöld alma krémet.

Ár: 170 INR 100 grammra.

3. VLCC Papaya arcpakolás:

VLCC Papaya arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Ez a VLCC arcpakolás zsíros bőrre. A papaya gazdagsága segít eltávolítani a zsírt az arcodról, és mindig puha és sima bőrt biztosít. A hat lépés a természetes ragyogás elérése a bőrön. A készlet rendszeres használata nagyon hasznos ahhoz, hogy a bőre olajmentes és ragyogó legyen. Próbálja ki ezt a vegyszermentes tiszta vlcc papaya gyümölcs arckészletet, és megkapja az eredményt. Nézze meg, hogyan kell alkalmazni a készletet, amely a bozót, az uborkagél, az őszibarackos arckrém, a narancssárga barnás csomag és a zöld alma krém tiszta kombinációja. Ezenkívül nézze meg az alábbi termék árát.

Használat:

1. lépés: Először tisztítsa meg arcát VLCC arctisztítóval. Ezután kezdje el az első lépést, azaz a VLCC bozót és masszírozás 2-3 percig. Ezután mossa le vízzel.

2. lépés: Vigye fel az uborkagélt 5 percig, és törlés nélkül folytassa a következő lépéssel.

3. lépés: Ezután vigye fel a VLCC őszibarackos arckrémet, masszírozza 15 percig, majd törölje le gyapottal.

4. lépés: Ezután vigye fel a narancssárga barnás színű arcpakolást, és hagyja száradni 15 percig, majd mossa le tiszta vízzel.

5. lépés: Végül kenje fel a zöld alma krémet.

Ár: 250 INR egy készlethez.

4. VLCC arany arcpakolás:

VLCC arany arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Ez a VLCC fehérítő arckészlet 24 K tiszta aranylevelekből áll, amelyek mélyen eltávolítják az élettelen sejteket az arcodról és a nyakadról, és segítenek visszatartani a ragyogást és a szép arcszínt. A termék méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon hasznosak a bőr tónusának megvilágításában, és csillogóan ragyogó bőrt biztosítanak. Ki kell próbálni ezt a vlcc arany arcpakolást zsíros bőrre. Ismerje meg, hogyan kell felvinni a termék tasakokat, amelyek arany bozót, arcmaszk, aranyzselé és arckrém, hogy ragyogó bőrt kapjon. Továbbá tájékozódjon az alábbi termék áráról. Lássuk, hogyan kell használni a vlcc arany arcpakolást.

Használat:

1. lépés: Először tisztítsa meg arcát VLCC arctisztítóval. Ezután kezdje el az első lépést, ami a VLCC aranyradír, és 2-3 percig masszírozza. Ezután mossa le vízzel.

2. lépés: Vigye fel az arany arcmaszkot, és hagyja megszáradni. Ezután mossa le az arcát és a nyakát nedves ruhával.

3. lépés: Ezután vigye fel a VLCC aranyzselét és masszírozza 5 percig, amíg teljesen el nem tűnik.

4. lépés: Végül vigye fel a VLCC arany színű arckrémet és masszírozza 15 percig. Ezután törölje le tiszta ruhával.

Ár: 250 INR 60 grammra

5. VLCC Anti Tan Facial Kit:

VLCC Anti-Tan Facial Kit

Vásárolja meg ITT

A termék támogatja a bőr javulását a káros UV sugárzás okozta károsodás következtében. Tehát az ebből a készletből származó rendszeres masszírozás segít tisztességes bőrtónus elérésében. A termék nem csak makulátlanná teszi a bőrét, hanem puhává és simává is teszi. Nézze meg, hogyan kell felvinni a zabpehely bozótot, a mela fehér gélt, a de-tan port, a pista arckrémet és a barnító csomagot, hogy egészséges és fényes bőrt kapjon. Az alábbiakban megtudhatja ennek a barnító arcpakolásnak az árát.

Használat:

1. lépés: Vigyen fel VLCC zabpehelyradírt az arcára és a nyakára, és alaposan tisztítsa meg. Öblítse le nedves ruhával.

2. lépés: Ezután vigye fel a mela fehér gélt, amíg teljesen el nem szívja a bőrt.

3. lépés: Vigyen fel de-tan port, és hagyja megszáradni 15 percig. Ezután mossa le vízzel.

4. lépés: Vigye fel a VLCC pista arckrémet 15-20 percig, és törölje le tiszta pamutnal.

5. lépés: Végül vigye fel a de tan csomagot 15 percig, és öblítse le vízzel.

Ár: INR 325 60 grammra.

6. VLCC gyöngyház arcpakolás:

VLCC gyöngyház arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Ez a VLCC arcpakolás száraz bőrre. A termék gyöngypor -tulajdonságokkal dúsított, így a bőr sima és ragyogó. Egyszerűen eltávolítja a szárazságot. A termék négy tasak keveréke, amely gyöngyházfényű, csillogó bőrt eredményez, ahogy mindig is álmodtad. A gyöngyvíz, a gyöngypor, a gyöngymasszázs krém és a gyöngyház arcpakolás örök szépséget ad a rendszeres használathoz. Tekintse meg az alábbi termék árát.

Használat:

1. lépés: Először tisztítsa meg arcát VLCC arctisztítóval. Ezután kezdje el az első lépést, azaz a VLCC gyöngyápolót és masszírozza 2-3 percig.

2. lépés: Ezután vegyen be megfelelő mennyiségű gyöngyport, keverje össze tejjel, és hagyja állni 1-2 percig. Ezt követően mossa le arcát vízzel.

3. lépés: Vigyen fel VLCC gyöngyház arc krémet és masszírozza 15 percig, majd törölje le pamutnal.

4. lépés: Ezután vigye fel a gyöngyház arcpakolást, és hagyja száradni 15 percig, majd mossa le tiszta vízzel.

Ár: INR 175 60 grammra.

7. VLCC ezüst arcpakolás:

VLCC ezüst arcpakolás

Vásárolja meg ITT

A terméket hat lépés követi, amelyek méregtelenítik a bőrt, és friss, puha, fiatal és ragyogó bőrt biztosítanak. Az ezüst kivonatok mélyen tisztítják a bőrt és olajmentessé teszik. A termék ápolja a bőrt, és mindig puhává és simává varázsolja a bőrt. A tisztító, bozót, gél, krém, arcmaszk és az olajmentes gél együttműködésével a fiatal és ragyogó bőrt hagyja el, ahogy mindig is kívánta. Az alábbiakban megtalálja a termék elfogadható árát is.

Használat:

1. lépés: Először tisztítsa meg arcát VLCC arctisztítóval.

2. lépés: Vigyen fel VLCC ezüst fényűző bozótot és masszírozza 2-3 percig.

3. lépés: Vigyen megfelelő mennyiségű ezüst fényes zselét az arcára és a nyakára, majd dörzsölje az arcát és a nyakát, amíg teljesen el nem tűnik.

4. lépés: Ezután vigye fel a VLCC ezüst arcápoló krémet az arcára és a nyakára, masszírozza 15 percig, majd törölje le gyapottal.

5. lépés: Vigyen fel ezüst fényű arcpakolást, és hagyja száradni 15 percig, majd mossa le tiszta vízzel.

6. lépés: Végül vigyen fel olajmentes hidratáló gélt, és hagyja az arcán és a nyakán.

Ár: 250 INR 60 grammra.

8. VLCC gyémánt arcpakolás:

VLCC gyémánt arcpakolás

Vásárolja meg ITT

A készlet gyémántkivonatai nagyon mélyen megtisztítják az arcot, eltávolítva az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket. Ez a VLCC fehérítő arckészlet eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket, és mélyen felpuhítja azt. Az első használattal elérheti a hatásokat. Az öt tasak nagyon elegendő a fény visszanyeréséhez. Az 5 tasak teljes keveréke, például tisztítószer, ragyogó bozót, ragyogó krém, masszázskrém, arcpakolás hírességek megjelenését kölcsönzi Önnek. Az alábbiakban a termék árát is megemlítjük.

Használat:

1. lépés: Először tisztítsa meg arcát VLCC arctisztítóval.

2. lépés: Vigyen fel gyémánt fényes bozótot és masszírozza 2-3 percig.

3. lépés: Vegyen be megfelelő mennyiségű gyémánt fényű krémet, és dörzsölje az arcát és a nyakát, amíg teljesen el nem tűnik.

4. lépés: Vigyen fel VLCC gyémántzselét és masszírozza 15 percig, majd törölje le pamutnal.

5. lépés: Ezután vigyen fel gyémánt fényű arcpakolást, és hagyja száradni 15 percig, majd mossa le tiszta vízzel.

Ár: 350 INR 60 grammra.

9. VLCC férfi arcpakolás:

VLCC férfi arcpakolás

Vásárolja meg ITT

A sima, puha és egészséges bőr elérése nemcsak a nők álma, hanem a férfiak is. Tehát itt a VLCC arcpakolás férfiaknak, teljesen a férfiak kemény bőrének szentelve. Mélyen tisztítja a szennyeződést és port az arcodról, és mindig ragyogó bőrt kölcsönöz neked. A termék minden bőrtípusra vonatkozik, és rendszeres használat esetén a legjobb eredményt nyújtja. A termék tisztítószer, gél, bozót, arckrém, arcpakolás és olajmentes gél kombinációja. Nézze meg a termék árát is.

Használat:

1. lépés: Először tisztítsa meg arcát VLCC arctisztítóval.

2. lépés: Vigyen fel VLCC bozótot és masszírozza 2-3 percig.

3. lépés: Vegyen be megfelelő mennyiségű VLCC GEL -t, és dörzsölje az arcát és a nyakát, amíg teljesen el nem tűnik.

4. lépés: Vigye fel a VLCC arckrémet és masszírozza 15 percig, majd törölje le pamutnal.

5. lépés: Ezután vigye fel a VLCC arcpakolást, és hagyja száradni 15 percig, majd mossa le tiszta vízzel.

6. lépés: Végül vigyen fel olajmentes hidratáló gélt.

Ár: INR 300 60 grammra.

Tehát próbálja ki a fent említett termékek bármelyikét, és mindig ragyogó bőrt kapjon. Ezek a top 9 VLCC arckészletek bizonyos kedvezményekkel is kaphatók. Néha megszerezheti az előnyét, ha vásárol egyet, és kap egy ingyenes ajánlatot a VLCC -től. Ezek az összes termék nagyon bőrbarát, és visszahozza elveszett fiatalságát és szépségét. A ragyogás és a varázslat, amire mindig vágysz, most a saját kezedben van. Töltsön tehát maximum 30 percet, és ragyogó bőrt kapjon otthon.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80