10 legjobb házi arckezelés zsíros bőrre

A hölgyek szeretik kényeztetni magukat. Amikor a szalonokról van szó, ők teljes mértékben élvezik, mivel megfiatalodhatnak és ellazíthatják magukat, sőt gyönyörű átalakítást is nyújthatnak a bőrüknek.

A legjobb házi arckezelések zsíros bőrre

A zsíros bőrű hölgyek megengedhetik magukat néhány típusú arckezelésnek, és megőrizhetik ragyogását és egészséges bőrét. A rendszeres arckezelések mélyen megtisztítják a bőrt, eltávolítják a szennyeződéseket és szennyeződéseket. Segítenek abban is, hogy fiatalnak és bájosnak tűnjön.

Házi arckezelések zsíros bőrre:

Íme a 10 legjobb házi arckezelés zsíros bőrre.

1. Alkalmi arckezelés zsíros bőrre:

Alkalmi arcápolás zsíros bőrre

A rendszeres arcápolás költséghatékony arckezelés. Először gőzzel tisztítsa meg, majd dörzsölje le. Figyelembe véve a bőrtípust, olyan maszkot kell választania, amely hidratálja a bőrt, és tökéletesen hidratáltnak és nem túl zsírosnak tűnik. Eltávolítja a bőr homályosságát, és energikusnak érzi magát. Kerülje, ha akne van. Ez a legjobb arcápoló zsíros bőrre otthon.

2. Arc az akne csökkentésére:

Arc a pattanások csökkentésére

Az arckezelés a pattanások csökkentésére csak azok számára ajánlott, akiknek zsíros bőrük miatt pattanásuk van. Tizenéveseknél és persze felnőtteknél is rendben van. Ez a folyamat magában foglalja a mélytisztítást, a gőzt, majd az eltömődött pórusok hámlasztását. Különböző maszkok alkalmazhatók, tekintettel a pattanások kialakulásának mennyiségére, erről bőrgyógyász tud a legjobban nyilatkozni. Ez a legjobb zsíros bőr arcápoló.

3. Elektromos arckezelések zsíros bőrre:

Elektromos arckezelések zsíros bőrre

Ezek az arckezelések manapság meglehetősen gyakoriak. Az elektromos arckezeléseket két pálca segítségével végzik, amelyek pozitív és negatív áramokat bocsátanak ki. Ezeket legjobban a szöveti stimuláció és a keringés fokozása miatt lehet használni. Az izmok felemelkednek és ragyogóbbnak tűnnek. Zsíros bőrre jó arckezelés.

4. Fruit Facial zsíros bőrre:

Fruit Facial zsíros bőrre

A gyümölcsös arckezelések a legkeresettebbek természetes lényege és költséghatékonysága miatt. A gyümölcsökből származó enzimek és antioxidánsok segítenek csökkenteni a sötét foltokat és a finom vonalakat anélkül, hogy bármilyen mellékhatást okoznának. A C -vitamin előnyös és ragyogóvá teszi a bőrt. Ez a legjobb házi arckezelés zsíros bőrre.

5. Antioxidáns arcpakolás zsíros bőrre:

Antioxidáns arcpakolás zsíros bőrre

Az antioxidánsok segítenek a bőrnek az erős UV -sugarak elleni küzdelemben. Fénytelenné teszik a bőrt, olyan foltokat készítenek, amelyek túl makacsak ahhoz, hogy menjenek. Az arcápoláshoz A, C és E vitaminokban dúsított krémekre és maszkokra van szükség. A pórusokat megtisztítják és eltávolítják a szennyeződéseket. Ez az egyik legjobb házi arckezelés zsíros bőrre.

6. Arany arc zsíros bőrre:

Arany arckezelés otthon

Az arany arcápolás egy egyedi és drága arcápoló, ahol a krém 24 karátos tiszta aranyat tartalmaz. Ez a krém könnyen behatol a bőrbe, és az arany nagy hatással van a méreganyagok és szennyeződések eltávolítására. Ezáltal új sejtek is nőnek, és a hölgyek fiatalnak tűnnek, puha és ragyogó bőrrel. Ez a legjobb arany arcápoló zsíros bőrre

7. Gyógynövényes arcápolás zsíros bőrre:

Gyógynövényes arcápolás zsíros bőrre

A gyógynövényes arckezelések gyógyítják a pattanásokat, ami túl természetes. Szabályozza az olajat és nyugtatja a bőrt, anti-szeptikus tulajdonságokkal. A gyógynövényes arckezelések segítenek eltávolítani a mitesszereket és a mitesszereket is. Eltávolítja az elhalt sejteket, és újakat növeszt. A Neemet tartalmazó gyógynövényes arcápolás a legjobb arc zsíros bőrre.

8. Pearl Facial zsíros bőrre:

Pearl arcápoló zsíros bőrre

A gyöngyház arc eltávolítja a barnulást és segít a bőr világosításában. Először is a bőrt alaposan meg kell tisztítani, hogy visszanyerje finomodását. Ezután gyöngykrémet enyhén masszírozunk, majd gyöngymaszkot alkalmazunk. Revitalizálja a bőrt és hidratálja. Ez a legjobb arcápoló otthon zsíros bőrre.

9. Ezüst arcápoló zsíros bőrre:

Ezüst arcápoló zsíros bőrre

Az ezüst arckezelések méregtelenítik és megtisztítják a bőrt a szennyeződésektől és szennyeződésektől. Ragyogó bozótot, gélt, krémet és néhány arcpakolást tartalmaz, amelyek azonnal eltávolítják a bőr homályosságát. Visszaállítja a bőr pH -egyensúlyát és megtisztítja a pórusokat, megakadályozva a csúnya mitesszerek kialakulását. A végén a bőr bájos és puha lesz. Ez a legjobb otthoni arcápolás zsíros bőrre.

9. Sajtos arcápolás zsíros bőrre:

Sajtos arcápoló zsíros bőrre

A tejtermékek jó összetevői lehetnek az arcrecepteknek, mivel természetesek és tartósak. Tisztítsa meg zsíros arcát nyugtató és tápláló sajtmaszkkal. Egy evőkanál túrót és mézet adhatunk hozzá epres pürével és kevés tejjel. Alkalmazza és mossa le 10 percen belül. Ez a legjobb házi arckezelés zsíros bőrre.