9 csodálatos házi készítésű kémiai hámlasztás, amely a legjobban működik

Házi kémiai hámlasztás arcra:

Házi készítésű arc kémiai hámlasztás

Az alábbiakban felsoroljuk az otthoni arc kémiai hámlasztásának receptjeit.

1. Vegyi archéj joghurttal:

Vegyi hámlasztású arcpakolások

Egy tálban adjunk hozzá egy evőkanál sima fehér nádcukrot és egy evőkanál joghurtot. Az összetevőket jól keverjük össze, hogy granulált pasztát kapjunk. A szemét kerülve egyenletesen vigye fel a pasztát az arcára és a nyakára. Hagyja állni 15-20 percig, majd mossa le hideg vízzel.

2. Szódabikarbóna kémiai hámlasztás:

Szódabikarbóna kémiai hámlasztás

Vegyünk egy edényt, adjunk hozzá egy evőkanál szódabikarbónát egy csésze vízzel, és keverjük jól, amíg a szódabikarbóna teljesen fel nem oldódik. Egy sekély edénybe tegyen 12 darab bevont aszpirint, és öntsön bele annyi citromlevet, hogy az aszpirin feloldódjon. Egy kanál segítségével pépesítsük az aszpirint, amíg vékony paszta lesz. Vigye fel egyenletesen a bőrére a citromlé pasztában feloldott aszpirint, és hagyja hatni 10 percig. Ezután nedvesítsen vattát a szódabikarbóna és a víz keverékébe, hogy letörölje az arcát. Ez a legjobb kémiai hámlasztás arcra otthon.

3. Uborka kémiai héja:

Uborka kémiai hámlasztás

Ennek a kémiai hámlasztásnak az elkészítéséhez tegyen fél csésze főzött kamillát és zöld teát, valamint egy kis csomag zselatint egy kis serpenyőbe egy tűzhely fölé. Olvasszuk fel az összetevőket, amíg a zselatin teljesen fel nem oldódik. Ezután húzza ki a levet egy uborkából, és adjon hozzá a keverékhez egy evőkanál aloe vera juice -nal együtt. Alaposan keverjük össze, hogy az összes hozzávaló összekeveredjen. Hűtsük le a keveréket, hogy besűrűsödjön, majd vigyük fel az arcra és a nyakra egy arcmaszk kefével. Hagyja megszáradni, majd eltávolíthatja a héját.

4. Papaya kémiai hámlasztás:

Papaya kémiai hámlasztás

Egy turmixgépben adjunk hozzá néhány darab magmentesített érett papayát, és keverjük össze, hogy csomómentes sima pasztát kapjunk. Szűrjük le egy szitán, és tegyük félre. Egy serpenyőbe öntsön négy evőkanál ásványvizet és egy kis csomag zselatint. Ha teljesen feloldódott, adjuk hozzá a papaya pasztát és alaposan keverjük össze. Ezután tegye a keveréket a hűtőbe, hogy besűrűsödjön. Ha kész, egyenletesen vigye fel a keveréket a bőrére egy arcmaszk kefével, és hagyja teljesen megszáradni. Ezután távolítsa el a héját és mossa le langyos vízzel. Ez a legjobb kémiai hámlasztás arcra otthon.

5. Paradicsom kémiai héja:

Paradicsom kémiai héja

Egy serpenyőbe egy tűzhely fölött adjunk hozzá ½ csésze vizet, egy evőkanál friss narancslevet és egy evőkanál lime levét. Adjunk hozzá egy kis csomag ízetlen zselatint, és hagyjuk teljesen feloldódni. Ezután adjunk hozzá egy frissen pürésített paradicsomot a keverékhez, és hagyjuk kihűlni, mielőtt hűtőben hagyjuk sűrűsödni. 25 perc elteltével vegye ki, és egyenletesen vigye fel a bőrére egy arcmaszk kefe segítségével. Ha teljesen megszárad, húzza le a maszkot, majd langyos vízzel mossa le az arcát.

6. Mész kémiai hámlasztás:

Mész kémiai hámlasztás

Öntsön ¼ csésze apró kristályos fehér nádcukrot, és adjon hozzá annyi citrom- vagy limelevet, hogy egységes massza legyen. Az összetevőket jól keverjük össze, majd ujjunkkal egyenletesen vigyük fel a keveréket az arcra és a nyakra, elkerülve a szemet. Hagyja a héját 15 percig pihenni, mielőtt langyos vízzel lemossa.

7. Ananász kémiai hámlasztás:

Ananász kémiai hámlasztás

Az érett papaya és az ananász egy részét apró kockákra vágjuk. Vegyünk ½ csésze ananászt és ¼ csésze papayát egy turmixgépbe, és jól keverjük össze, hogy sima masszát kapjunk. Adjunk hozzá ½ evőkanál organikus mézet, minél sötétebb, annál jobb a pasztához, és alaposan keverjük össze, hogy az összes összetevő alaposan összekeveredjen. Ezután egyenletesen vigye fel a maszkot az ujjaival az arcára és a nyakára. Hagyja állni 20 percig, majd mossa le hideg vízzel. Ez a jó házi kémiai hámlasztás az arc számára.

8. Eper kémiai héja:

Eper kémiai héja

Egy turmixgépben öntsön ¼ csésze friss epret és savanyú szőlőt, és jól keverje össze, hogy csomómentes sima pasztát kapjon. Melegítsen egy evőkanál bio mézet egy tál fölé, forró vízbe merítve, hogy folyós legyen. Adja hozzá a mézet az eperhez és a savanyú szőlő pasztához, valamint evőkanál sima joghurtot. Alaposan keverje össze az összes összetevőt, majd vigye fel az arcára és a nyakára egy arcmaszk kefével. Hagyja rajta 20 percig, majd öblítse le langyos vízzel.

9. Málna kémiai hámlasztás:

Málna kémiai hámlasztás

Öntsön ½ csésze málnát egy turmixgépbe, és jól keverje össze, hogy csomómentes sima pasztát kapjon. Adjunk hozzá fél evőkanál bio mézet és két evőkanál nyers tejet, és alaposan keverjük össze. Ezután maszkkefével egyenletesen vigye fel a keveréket a bőrére, és hagyja pihenni 20 percig. Ezután öblítse le langyos vízzel.