A legjobb 15 házi arc tipp

Az arc szépsége napjainkban nagy szükség. Bárhová is megy, az emberek először az arcodra fognak állni, és az arc szépsége szerint ítélnek meg. Ez tény, és nem lehet elmenekülni előle. Ezért bármikor készen kell állnia arra, hogy bárkit lenyűgözzen. Ha szép arccal ajándékoz meg, akkor csak egy kis szempillaspirálra lesz szüksége.

Házi arc tippek

Ha azonban nem vagy csinos, akkor csak egy kicsit keményebben kell dolgoznod. Ebben a divatorientált világban minden szépséggel kapcsolatos kérdésre van megoldás. Mostanra valószínűleg felismerte az arc szépségének fontosságát. Tehát ne hagyja abba az olvasást, mivel az alábbi pontok a legjobb otthoni arctippek, amelyeket figyelembe kell vennie az ideális megjelenés érdekében.

arctippek

Házi arc tippek:

Az alábbiakban bemutatjuk a 15 legjobb házi arc tippet, amelyek segítenek elérni szépségcélját.

1. Tisztítás:

Először is, a tisztítás az egyik legfontosabb és alapvető lépés az örök szép arc eléréséhez. Javasoljuk, hogy este lefekvés előtt alaposan tisztítsa meg arcát, amelyet kétszer kell elvégezni. Az első mosás eltávolítja a szennyeződést és az olajat a bőr felszínéről. A második alaposan és mélyen megtisztítja a bőrt az összes törmelék eltávolításával és korlátozza az eltömődést.

2. Hámlasztás:

A hámlasztás a bőr tisztításának egyik fontos lépése. A tisztításon és hidratáláson kívül minden elhalt hámsejtet el kell távolítania a bőrről. Ez az eljárás eltávolítja az összes elhalt sejtet, és a bőr sima lesz, friss megjelenést kölcsönözve. Nem lehet csak a tisztításra hagyatkozni. A szakértők a hámlasztást tartják a gyönyörű és fiatalos bőr alapkövének.

3. Hidratáló:

A hidratálás minden bőrtípusra kötelező. Feltölti a bőrt és eltávolítja a bőrpírt. Azonban ki kell választania a megfelelő hidratálót, amely megfelel a bőrének. Ha rosszul használja, viszketést vagy más bőrproblémákat okozhat. Rendszeresen hidratálnia kell a bőrt, hogy puha és ragyogó bőrt kapjon.

Arc maszk

4. Tonizálás:

Csak a hámlás nem teszi meg a feladatot. A bőrnek megfelelő tonikot kell használnia. Sokan közülünk nem tulajdonítanak nagy jelentőséget, és sokan figyelmen kívül hagyják. A tonizálás szükséges és előnyös a bőr számára. Ez a tisztítási folyamat egyik legfontosabb eleme. Ha megfelelően végzi, a tonizálás eltávolítja a felesleges olajat, amely a tisztítás és hámlasztás után még mindig a bőrben marad.

5. Tartsa a bőrt hidratáltan:

A vizet nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha csodálatos bőrön dolgozik. A H2O egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek, és eltávolítja a szennyeződéseket belülről. Ha kiszáradt a bőre, sápadtnak tűnik és hiányzik az arcszíne.

6. Arckezelések:

Semmi sem jobb, mint a hagyományos arcápolás. Ha tud napi költségvetést tervezni, akkor a legjobb lesz a bőrének. Az arckezelések elrejtik az öregedés jeleit és a stressz jeleit. Hidratálja a bőrt, és eltávolítja az öregedés minden jelét és a stresszjeleket. Ha nem tudja igénybe venni a rendszeres arckezeléseket, akkor néhány gyógynövényes termék használatával egyszerűen megszervezheti az arcápolást otthon.

7. Stressz:

Ez a pattanások és egyéb pattanások fő tényezője. A túlzott stressz károsíthatja a szerveket belülről, és idősebbnek tűnhet, mint amilyen valójában. A jóga és a gyakorlatok segítenek a stressz eltávolításában. Tehát ha hajlandó megőrizni egészséges bőrét, akkor kezdje el a gyakorlást.

8. Étkezés:

Az étel a vitalizált bőr egyik meghatározó változója. Hogy fog kinézni, attól függ, hogy mit fogyaszt valójában. A smink és az arckezelés nem tartós megoldás. Így a fiatalos bőr érdekében helyesen kell ennie. Például kezdje el gyakrabban az étkezésekhez zöld zöldségeket.

spa arcpakolás

9. Maradj aktív:

Ha túl sokat pihensz, az nem tesz jót a bőrödnek. Inkább attól lesz lusta és a bőre is. Nem reagál semmilyen termékre, amelyet használni fog. A test és a bőr aktív tartása az egyik legjobb megoldás az egészséges bőr érdekében. Gyakoroljon egy kicsit gyakrabban.

10. Tippek a sötét karikák eltávolításához:

Ha beteg a puffadt szeme, akkor próbáljon meg rendesen aludni. Amikor megöregszünk, természetesen hiányzik az alvás. Gyakran ébren vagyunk egész éjszaka. Ez a fiatalokkal is előfordulhat. Ha szükséges, aludjon egy kicsit többet, mint általában. Ha lehetséges, próbálja meg leszokni a dohányzásról és az ivásról is.

11. Tippek zsíros bőrű nőknek:

A zsíros bőr manapság komoly probléma. Számos termék létezik a felesleges zsír eltávolítására a bőrről. Velük együtt télen kifejezetten hidratálni kell a bőrt. Másrészt a nyáron a tonizáló és tisztító eljárást kell alkalmazni.

12. Kerülje az UV -sugarakat:

Ha nedves helyen lakik, használjon esernyőt vagy napszemüveget. Ezen kívül kenés előtt vigyen fel krémet vagy krémet az arcára, amely UV -védelmet nyújt.

Arc maszk

13. Kerülje a kandalló melletti ülést:

Az arcod az ablak a saját világodhoz. Ezért biztonságban kell tartania. Ne álljon vagy üljön kandalló vagy hasonló hőt kibocsátó állomás közelében. Lebomlást és vörösséget okozhat. Egyetlen UV-védő krém sem képes megmenteni az ilyen típusú hőtől. Ajánlott legalább 10 láb távolság.

14. Hagyja lélegezni a bőrét:

Ha a bőre oxigénhiányos, akkor oxigén fehérítést kell végeznie a bőrön, ami a pórusokat újra lélegezni fogja. A megfelelő fehérítő újjáéleszti a bőrt és hidratálja.

15. Légy természetes:

Próbáljon növényi termékeket használni, nem pedig mesterséges termékeket. Ha arcpakolást keres, akkor ne menjen a szépségboltba. Menjen az áruházba friss gyümölcsöket, például uborkát, papaya -t, stb. Készítsen oldatot, és vigye fel a bőrére. Jobban fog szolgálni, mint a mesterséges csomagolás vagy az arclemosó.