A legjobb 6 arany arcápoló zsíros bőrre

Az aranyat nem csak ékszerekben és csecsebecsékben használják a fesztiválokon, de ennek az aranynak a nagy részét az arany arany számára tárolják, ahol az olyan fémek, mint az arany, kifejezetten jót tesznek a bőrnek, különösen az olajos típusoknak.

arany arcápolók zsíros bőrre

India mindig is szívesen használta az organikus termékeket a kereskedelmi célú termékek helyett. Most nem tudjuk megolvasztani az aranyat, és nem dörzsölhetjük a bőrünkre, ezért néhány veterán kozmetológus megtalálta az egyszerűbb módot az arany beépítésére szépségápolási rendszerébe. Ezek kereskedelmi forgalomban kapható palackokban vannak, de mind organikusak és könnyen hatékonyak.

Milyen előnyökkel jár az arany arc:

Mielőtt továbblépnénk a különféle kereskedelmi termékekhez, tudnunk kell, hogy az arany hogyan segíthet a bőrproblémáinkban. Most az arany az egyik leglágyabb módosítható fém, és ha a bőrébe masszírozza, segít növelni a véráramlást. Továbbá az arany klasszikus módja a toxinok eltávolításának, ahol a masszázs közbeni súrlódás következtében az alatta lévő méreganyagok megragadnak az aranyrétegen. Ezen kívül a bőrsejtek megújulását és az öregedésgátlást is visszatarthatjuk arannyal, mivel revitalizálja és fiatalítja a bőrt.

Arany arcpakolások zsíros bőrre:

Íme a 9 legjobb arany arckezelés zsíros bőrre.

1. VLCC arany arczsíros zsíros bőrre:

VLCC arany arcpakolás

A VLCC készlet négy csőből áll, az aranyhámozó maszkból, az aranykrémből, az aranyzseléből és az arany bozótból. A csomag 24 karátos arannyal együtt tartalmazza a kurkuma és a citrom esszenciáját, amely jótékony hatással van a bőrére, és világosítja és ragyogóvá teszi a bőrt. Az arany gél epés kivonatokat tartalmaz, amelyek táplálják és kondicionálják a bőrt.

2. A Nature’s Essence Gold arcápoló zsíros bőrre:

Natures Essence arany arcpakolás

Az arany kivonatokkal együtt a Nature esszenciája borsmenta tartalmaz, amely felfrissíti a bőrt a sejtek szintjétől, így a nyitott pórusok lehűlnek és bezáródnak, így a méreganyagok nem helyettesíthetik azokat. Ez a legjobb arany arcápoló zsíros bőrre.

3. Shahnaz Husaain arany arcápoló zsíros bőrre:

Shahnaz arany arcpakolás

A Shahnaz Hussain 24 karátos arany arcpakolása simán fog hatni a bőrén, ahol a hidratáló gél lágyítja a durva és kiszáradt bőrt, míg az arany bozót segít megbirkózni az öregedésgátló és őszülő bőrrel. Aztán ott van a ragyogó gél, amelyet kifejezetten a bőr halványítására és a foltok csökkentésére fejlesztettek ki.

4. Az Ayurveda Instant Glow Gold arcápoló zsíros bőrre:

Az Ayurveda instant ragyogó arany arcpakolása

Ez az Ayurveda kiterjesztett arcpakolása, amely az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb szépségápolási rutin. A készlet öt különböző terméket tartalmaz. A masszázs és a hidratáló szérum a belső sejteken dolgozik, hogy jó vérkeringést biztosítson a puha, megfiatalított bőrrel keverve. A tisztító és bozót segít megszabadulni a szükséges méreganyagoktól és szennyeződésektől, a maszk pedig hibátlan bőrt eredményez. Ez a legjobb arany arcápoló zsíros bőrre.

5. Lotus Herbals Radiant Gold Facial zsíros bőrre:

Lotus gyógynövények Ragyogó arany arcpakolás

Vállaljon harminc perces átalakítási kihívást a Lotus Herbals sugárzó arany arcpakolásával, és soha nem fog csalódni. Ez egy gyors hatású azonnali ragyogás arany arcpakolás a Lotus -tól, amely a tisztítószerből áll, hogy megszabadítsa az arcát a sminkmaradványoktól és a méreganyagoktól, a masszázskrém és a ragyogó maszk pedig a bőr világosítására szolgál. Van ragyogás -aktivátor is.

6. Oxy Glow Gold Facial zsíros bőrre:

Oxyglow arany arcpakolás

A többi arckészlethez hasonlóan itt is talál egy arany tisztítószert, egy arany hidratálót súrolóval és géllel, nem feledkezve meg az arcpakolásról sem. Ez a tökéletes választás a cserzés eltávolítására, ahol kihasználhatja az arany előnyeit, hogy megújítsa szép és rugalmas bőrét. Alapvető mézzel keverve a bőr rövid időn belül visszanyeri egészséges megjelenését.

arany arcápolók zsíros bőrre