Hogyan készítsünk gyöngyház arcot otthon

Minden nő szereti kényeztetni a bőrét. A szalon gyakori látogatása azonban nehézkes lehet, és elronthatja a pénzt. Mit szólnál az arcápoláshoz, amelyet otthon végezhet, és ugyanazokat a szalon eredményeket kaphatja. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon róla. A Pearl arcápolás a legtermészetesebb és legolcsóbb módja annak, hogy hibátlanul ragyogó bőrt ragyogjon az arcod. Évek óta használják a cserzés eltávolítására és a bőr tónusának egyidejű ragyogására. Ezenkívül hatékonyan megakadályozza az idő előtti öregedés jeleit, és puha tapintást kölcsönöz a bőrnek.

A Pearl arc minden bőrtípusra alkalmas, de a legjobban zsíros bőrre. Minden korosztály számára is alkalmas. A Pearl arcápolás könnyen elkészíthető otthon minden extravagancia nélkül. Az arcápoláshoz használt gyöngyport más természetes összetevőkkel keverve különböző arcpakolásokat kap, amelyek egyedülálló szépségápolási előnyöket nyújtanak. A gyöngypor vásárlásakor mindig ügyeljen arra, hogy tiszta és eredeti legyen. Csak a tiszta gyöngypor teszi a bőrt rugalmassá és simává. Vásároljon néhány kiváló gyöngyház arcmaszkot, amelyek könnyen elkészíthetők otthon.

Hogyan készítsünk gyöngyház arcot otthon

Különböző típusú gyöngyház arcápolás:

Íme a különböző típusú gyöngyház arcok zsíros bőrre az alábbiak szerint.

gyöngyház arc

Pearl arcpakolás tojással és mézzel:

Ez egy természetes házi készítmény a finom vonalak és ráncok megszüntetésére. A szükséges összetevők

 • 1 teáskanál gyöngypor
 • 1 tojás (csak a felvert fehér részt vegye be)
 • 1 teáskanál friss méz
 • 1 citrom leve

Az összes összetevőt összekeverjük, hogy sűrű masszát kapjunk. Vigye fel ezt nagylelkűen a nyakára és az arcára. Hagyja száradni és mossa le hideg vízzel. Ez a gyöngyház arcpakolás nemcsak küzd az öregedés jeleivel, hanem hidratálja is a bőrt.

Gyöngyház arcápoló olívaolajjal:

Ha tompa és száraz bőre van, próbálja ki otthon ezt az arcápolást, hogy véget vessen aggodalmainak. Használat előkészítéséhez

 • 1 teáskanál tiszta gyöngypor
 • 2-3 csepp extra szűz olívaolaj

Keverje össze a gyöngyport az olívaolajjal, hogy paszta legyen. Használja ezt az arcán, és gyengéden masszírozza körkörös mozdulatokkal. Hagyja száradni körülbelül 10 percig, majd öblítse le. Ez az otthoni gyógyszer kiváló eredményeket ad a száraz bőrön, és jól táplálja.

Pearl arcápoló tej segítségével:

Ez a különleges gyöngyház arcpakolás könnyen elkészíthető otthon pattanások kezelésére. A szükséges alapvető összetevők a következők

 • 1 teáskanál gyöngypor
 •  teljes tej

Szükség szerint lassan adjunk hozzá tejet a gyöngyporhoz, hogy sűrű pasztát kapjunk. Vigye fel az arcára, és hagyja megszáradni 10-15 percig. Öblítse le hideg vízzel. Szárítsa meg a bőrt, majd kenje be jó hidratálóval. Használja ezt a gyöngyház arcot rendszeresen a pattanások és pórusok csökkentésére.

Pearl arcpakolás Aloe Vera használatával:

Ez egy kiváló gyöngyház arcpakolás, hogy könnyedén ragyogó és ragyogó bőrt kapjon. Ennek előkészítéséhez szüksége lesz

 • 1 teáskanál gyöngypor
 • friss aloe vera juice
 • 1 teáskanál almalé (frissen)
 •  2 teáskanál olívaolaj

A fenti hozzávalókat összekeverjük, hogy pasztát kapjunk. Ezt a csomagot óvatosan vigye fel az arcára, az állától kezdve és felfelé haladva. Hagyja megszáradni, és mossa le hideg vízzel.

Óvintézkedések:

Ezen gyöngyház arcpakolások használata előtt fontos az arc alapos megtisztítása. Mossa le a nyakát és az arcát enyhe arclemosóval. Ezen csomagok használata előtt a bőrnek tisztának és teljesen száraznak kell lennie.

Célszerű bőrpróbát is végezni az esetleges kedvezőtlen reakciók kimutatására. Keverje össze a gyöngyház arcport vízzel, hogy pasztát kapjon. Vigyen fel nagyon kis mennyiséget a füle mögé. Hagyja 3-5 percig. Ha irritáció vagy égő érzés van, azonnal öblítse le langyos vízzel. Ha a bőre nem válik rózsaszínűvé, folytathatja a gyöngyház arcpakolás használatát az arcán és a nyakán.

A gyöngyház arc előnye nemcsak esztétikai, hanem pszichológiai is. Bőre megfiatalodott és ellazult lesz. Kényeztesse magát ezzel a luxus arcápolással, és fiatalosabb ragyogó bőrrel büszkélkedhet.