Mélytisztító arc – hogyan kell csinálni és előnyei

Az európai arc- vagy mélytisztító arckezelés nem csak a szokásos arckezelés. Akne és zsíros bőrproblémákkal küzdő emberek áteshetnek ezen a tisztító arckezelésen, mivel ez lesz a leghatékonyabb számukra. Más arckezelésekhez képest a mélytisztító arc percenként megtisztítja az arcot. Segít eltávolítani a mitesszereket és a mitesszereket, és megszabadítja a bőrt mindenféle külső szennyeződéstől.

Hogyan végezzünk mélytisztító arcot?

Könnyen kezelheti bőrét mélytisztító arcápolással, ha szem előtt tartja az alábbi lépéseket.

Mélytisztító arc, hogyan kell csinálni és előnyei

1. lépés:- Mosás és tisztítás:

Az arcmosás az elsődleges követelmény. Ha ezt az arckezelést a munkából hazaérkezés után csinálja, akkor az arcmosás kötelező az összes szennyeződés eltávolításához. A tisztítás megformálja a bőrt a lebilincselő következményekkel. A jobb tisztítás érdekében kösse hátra a haját, és alaposan mossa le az arcát, hogy bármilyen sminket lehulljon.

2. lépés:- Lehámlás:

A hámlasztás az elhalt hámsejtek eltávolítása az arcról. Ez az eljárás természetes fényt kölcsönöz a bőrnek és megállítja az eltömődést. A hámlasztást otthon is elvégezheti saját készítésű hámlasztójával. Csak egy kis tört banánra, lágy barna cukorra, kristálycukorra és citromlére van szüksége.

Az otthoni hámlasztó elkészítésének lépései:

  • Hozzunk 1 összetört banánt, 1 evőkanál citromlevet, egy negyed kristálycukrot és lágy barna cukrot, és jól keverjük össze.
  • Vegyünk fél tucat epret és elegendő mennyiségű tejet. Keverjük jól össze.
  • Vegyünk egy kis zabpelyhet, és tartsuk külön.
  • Keverje össze a mézet és az olívaolajat.
  • Adja hozzá ezt a keveréket a zabpehelyhez.
  • A zabpehely lehámlik, amikor a keverék hidratál.

Vigye fel óvatosan a bőrre a hámlasztót, és mossa le vízzel.

3. lépés:- Gőzölgés:

Ez hatékonyan megtisztítja a bőr pórusait, és eltávolítja az összes pattanást, mitesszert, mitesszert stb. A gőzölés a bőr belső és külső rétegeit is ellátja. Hozzáadhat egy zacskó zöld teát bármilyen hasonló összetevőből, hogy a gőzölési folyamat hatékonyabb legyen.

4. lépés:- Maszk:

Most maszkot kell használnia az arcán, hogy eltávolítsa a további szennyeződéseket a bőrrétegekről. A megfelelő maszkmegoldás kiválasztása nagy dolog. A megfelelőt kell választania, a bőrtípusától függően. Például, ha száraz a bőre, akkor olyan maszkot kell használnia, amely felfrissíti és hidratálja az arcát.

5. lépés:- Hidratáló felvitele:

Végül hidratálót kell alkalmazni, ami a fő oka annak, hogy a mélytisztító eljárás végén egészséges bőr legyen. Hidratálja a bőrt és sima megjelenést kölcsönöz. A bőr egészséges lesz, mint még soha.

Tippek: Ha mitesszereket tapasztal, akkor foltkezelést vagy megfelelő helyettesítőt kell alkalmazni ezeken a területeken.

A mélytisztító arcbőr előnyei:

A bőr alapos tisztításakor a mélytisztító arc sokkal jobb, mint a gyógyszertárakban kapható mesterséges termékek. Ez az eljárás lehetővé teszi az egészséges és élénk bőr fenntartását. Visszaállítja a bőr rugalmasságát, és csökkenti szinte mindenféle külső problémát, amelyre bőrünk hajlamos.

Mélytisztító arckezelés Hogyan kell csinálni és előnyei