9 legjobb hidratáló arclemosó márka 2021 -re Indiában

A hidratáló arclemosó segít hidratálni bőrünket. A téli szezonban a bőr hajlamos kiszáradni, és a bőr nedvességének fenntartása érdekében jó hidratáló arclemosó szükséges. A kiválasztott hidratáló arclemosó segít eltávolítani a szennyeződéseket a pórusokból, és nedvesen tartja tisztán a bőrt. A gyógynövény alapú hidratáló arclemosó segít megőrizni a bőr egészségét anélkül, hogy károsítaná a bőrt.

A legjobb hidratáló arclemosó márkák 2021 -re India:

Bőrtípusunknak megfelelően kiválaszthatjuk a legjobb hidratáló arclemosót a száraz bőrre, rendszeres használatra, az alábbi 9 legjobb hidratáló arclemosó márkát találja meg, amelyek biztosan megfelelnek a bőrének.

1. Patanjali mézes narancsos arclemosó:

Patanjali mézes narancsos arclemosó

Vásárolja meg ITT

Ez az arclemosó a természetes gyógynövények és a méz egyedülálló keveréke. Szappanmentes. Eltávolítja a felesleges olajat a bőr mély pórusaiból. Tisztán és tisztán tartja a bőrt. Segít hidratálni a bőrt. Az arclemosó természetes összetevői simává és ragyogóvá teszik a bőrt. Ez egy egyszerű hidratáló arclemosó.

Használat: Vegyen be kis mennyiségű gélt. Dolgozzon ki, hogy habot kapjon. Egyenletesen vigye fel az arcra. Tisztítsa meg vízzel. Alkalmazza naponta kétszer a jobb eredmény érdekében.

Ár: 60 g -ba kerül.

2. Everyuth Apple hidratáló gyümölcs arclemosó:

Everyuth Alma hidratáló gyümölcs arclemosó

Vásárolja meg ITT

Ez egy szappanmentes arclemosó. Alma kivonatokat és Nano multi -A -vitamin tartalmat tartalmaz. Frissíti és hidratálja a bőrt. Eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket és egyéb szennyeződéseket. Ez egy jó hidratáló arclemosó érzékeny bőrre.

Használat: Használja naponta kétszer. Vegyen egy kis mennyiségű krémet, és simán vigye fel az arcra. Mossa le meleg vízzel.

Ár: 100 grammba kerül.

3. Spawake hidratáló arclemosó:

Spawake hidratáló arclemosó

Vásárolja meg ITT

A Spawake hidratálja a bőrt és egészségesen tartja a bőrt. Ez az arclemosó tengeri sót és gyöngypor -kivonatot, valamint frissítő habzselét tartalmaz. Hidratálja a bőrt és sima marad. Eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket és a szennyeződéseket. Ez egy jó hidratáló arclemosó száraz bőrre.

Használat: Vigyen fel kis habot, és habosítsa fel, egyenletesen vigye fel a felületre és mossa le vízzel.

Ár: 82 grammba kerül 50 grammért.

4. Dove Beauty Moisture arclemosó:

Dove Beauty Moisture arclemosó

Vásárolja meg ITT

A Dove Nutrium nedvesség szépségszérummal van gazdagítva, amely segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. Eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból. Hidratálja a bőrt. Mély tisztító a bőr számára. Ez egy egyszerű fajta bőr hidratáló arclemosó.

Használat: Használja naponta a jó eredmények érdekében. Kis mennyiségű gélt használjon. Edzje a habot, és simán vigye fel a bőrre. Mossa le vízzel.

Ár: 50 ml -re 105 Rs -ba kerül.

5. Dr.Batra hidratáló arclemosója:

Dr.Batra hidratáló arclemosója

Vásárolja meg ITT

Ez az arclemosó aloe vera kivonatokkal gazdagodik, ami nyugtató érzést kölcsönöz a bőrnek. Táplálja és hidratálja a bőrt, és harcol a bőrbetegségek, például az ekcéma ellen. Az öregedés ellen is harcol. Frissen és nedvesen tartja a bőrt. Ez a legjobb arclemosó és hidratáló krém száraz bőrre.

Használat: Vigyen fel kis mennyiségű krémet. Dolgozzon ki a habzás érdekében. Vigye fel lágyan a bőrre. Alaposan mossa le.

Ár: 50 grammba kerül RS.110 -be.

6. A Nivea Men maximális hidratáló hidratáló arclemosója:

Nivea Men Maximum Hydration hidratáló arclemosó

Vásárolja meg ITT

Kondicionálószereket tartalmaz. Pro -B5 -vitamint is tartalmaz. Ez 100%szappanmentes. Klinikailag tesztelt. Eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket és a szennyeződéseket. Ez a legjobb férfi arclemosó és hidratáló.

Használat: Vegyen egy kis gélt. Dolgozzon ki, hogy szép habot kapjon. Simán vigye fel a bőrre és mossa le.

Ár: 150 ml -re 972 Rs -ba kerül.

7. A tó napi arclemosója:

Pond napi arclemosója

Glicerint és E -vitamint tartalmaz, amely hidratálja és tisztán tartja a bőrt. Kíméletes a bőrhöz és 100% szappanmentes. Ez a gyengéd hidratáló arclemosó eltávolítja a szennyeződéseket a bőr mély pórusaiból. Jól működik minden bőrtípuson. A bőr hidratáló arclemosója.

Használat: Alkalmazza naponta a jó eredmények érdekében. Vegyünk egy kis gélt, és dolgozzuk fel, hogy habot kapjunk. Vigye fel a bőrre, és szépen mossa le.

Ár: Az ára 50 g, 35 RS.

8. Lakme Clean up arclemosó:

Lakme Clean up arclemosó

Vásárolja meg ITT

Eper kivonatokat tartalmaz. Frissítő illata van. Tökéletesen tisztítja a bőrt olajnyomok nélkül, és megőrzi a bőr egészségét és nedvességét. Mosás után nem hagyja szárazon a bőrt. Eltávolítja az összes szennyeződést a pórusokból. Ez a legjobb hidratáló arclemosó száraz bőrre.

Használat: Jól habzik. Kis mennyiségű habot dolgozzunk ki. Vigye fel lágyan a bőrre, és mossa le vízzel.

Ár: 25 grammba kerül, 40 RS..

9. Himalaya Herbals Aloe Vera hidratáló arclemosó:

Himalaya Herbals Aloe Vera hidratáló arclemosó

Vásárolja meg ITT

Ez egy szappanmentes arclemosó, amely minden mosás után biztosítja a bőr nedvességtartalmát. Ez az arclemosó uborka kivonatokat tartalmaz, amelyek hűtik a bőrt. Aloe Verát tartalmaz, amely puhítja a bőrt. Ez egy szép kombináció a bőr tisztítására. Kellemes érzetet ad, és a bőr folyamatosan ragyog. Ez egy egyszerű fajta bőr hidratáló arclemosó.

Használat: Használja naponta kétszer. Vigyen fel kis mennyiséget, és dolgozzon fel egy habot. Vigye fel lágyan a bőrre, és alaposan mossa le.

Ár: 100 ml -re 120 Rs kerül.

Szerezze be a szezonálisan kapható hidratáló arclemosókat. A bőrtípustól függően arclemosót is kell választania; segít megőrizni a bőr puha és hidratált állapotát. Mindenki örülne annak a ragyogó bőrnek még a hideg télben is, ezért nézze meg ezeket a különböző arclemosókat, amelyek a gyógynövény alapú arclemosótól a glicerin tartalmúig terjednek..