20 inspiroivaa rakennusta vihreillä seinillä – loistavia ulkoideoita

20 vaikuttavaa rakennusta vihreillä seinillä – tyylikkäitä ulkoideoita

Vihreät seinät, vihreät katot ja pystysuorat puutarhat elävät modernia arkkitehtuuria. Osittain tai kokonaan kasvien peitossa minkä tahansa modernin asuinpaikan etuosa voi varmasti parantaa kodin tunnelmaa samanaikaisesti esteettisesti ja toiminnallisesti. Tänään olemme päättäneet tehdä valinnan vaikuttavimmista projekteista vihreä Seinät innostaa teitä, jotka haluavat antaa talolle luontoystävällisen tunnelman. Napsauta kunkin projektin nimeä ja arkkitehdin linkkiä saadaksesi lisätietoja ja lisää kuvia. Nauti alla olevasta vihreästä kuvaesityksestä ja älä unohda antaa meille palautetta!

Meera -talo on peräisin Guz Architects – Exterier Ideeniltä

guz arkkitehdit meera talon suunnittelu rakennuksen ulko -ideoita1. Meeran talo on kotoisin Arkkitehdit Guz suunniteltu ja sijoitettu Sentosan saarelle Singaporessa. Mielestämme se on rohkea ja omaperäinen projekti – loppujen lopuksi monissa taloissa ei ole viheralueita rakennuksen jokaisessa kerroksessa. Pidätkö siitä?

House S oli äskettäin saksalaiselta studiolta CHRIST.

CHRIST Associated Architects

Wiesbaden rakentaa perhearkkitehtuurin ulkoideoita

2. Arkkitehti Wilfried Hilgerin perheelle suunnittelema talo on hiljattain saksalaisesta studiosta KRISTUS. KRISTUS. Yhdistetyt arkkitehdit on suunniteltu uudelleen. Wiesbadenissa, Saksassa sijaitseva moderni talo on tämän päivän kaupunkiarkkitehtuurin mestariteos. Katon linja luo uusia mahdollisuuksia kotiin ja sisältää eristävän vihreän suojan.

upea moderni huoneisto – Black Beauty Tierra Villa – ulkoideoita

3.Black Beauty Tierra Villa on upea moderni huoneisto, joka sijaitsee Black Beauty Villagessa Ostionalissa, Costa Ricassa. 2 992 neliömetrin hanke sisältää kolme makuuhuonetta, kaksi ja puoli kylpyhuonetta, ainutlaatuisen ympäröivän maiseman ja vihreät katot, jotka muuttavat sen moderniksi ekovillaksi.

Inspiroiva muotoilu – Malbaie V Residence on Studio Mu Architecture

kanada arkkitehdit ulkoideoita metsä vihreä luonto

4. Hotelli sijaitsee viehättävällä Cap-a-l’Aiglen alueella Charlevoix’n sydämessä, Quebecissä, Kanadassa. Malbaie V -asunto on päivätty studiosta Mu Architecture maalasi ja esitteli inspiroivan suunnittelun. Ulkoarkkitehtuuri koostuu yksinkertaisista geometrisista tilavuuksista, joita ympäröi puu ja vihreä katto, joka eristää rakennuksen.

rakennus, joka sisältyy suurempaan 500 asunnon projektiin ja puistoon

lohko k suunnitteluidea arkkitehtuuri projekti rakennus ulkopuoli5 Hollannin kieli NL Arkkitehdit on jo Blok K Completed – rakennus, joka sisältyy suurempaan 500 asunnon projektiin ja puisto Frits van Dongen, arkkitehti cie. Tämän suuren projektin kolmiomainen rakennustyömaa sijaitsee äskettäin uudistetulla satama -alueella Amsterdamin itäosassa, Niderlandenissa. Blok K esittelee mielenkiintoisen kattolinjan, jossa on vihreitä lisäyksiä ja rentouttavia ehdotuksia perheelle.

Taiteen, suunnittelun ja median korkeakoulu Nanyangin teknillisessä yliopistossa Singaporessa

luonto taide suunnittelu ulkosuunnittelu rakennus koulu luonne6. Singaporen Nanyangin teknillisen yliopiston taide-, muotoilu- ja mediakoulu sijoittaa kauniit vihreät katot, joissa opiskelijat lounastavat ja opiskelevat. Luonto ja tekniikka sekoittuvat täällä, ja tämä rakennus tekee vaikutuksen luovuuteen ja toimii vetovoimana uusille opiskelijoille joka vuosi.

Tämä suuri nykyaikainen talo tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät vesille ja Alpeille Sveitsissä

huvila katso design vesilasi seinän ulkomuotoilu7. Tämä suuri nykyaikainen talo, jonka arkkitehtuuri on yksinkertaisesti lumoava, sijaitsee korkealla Luzern -järven yläpuolella, ja sieltä on henkeäsalpaavat näkymät Sveitsin veteen ja Alpeille. Ungertreinan suunnittelema Villa am See -hanke on veistoksellinen ja dynaaminen, ja se koostuu kolmesta asuinrakennuksen osasta, joista jokaisella on oma elintaso. Rakennuksen seinät ovat betonia, lasia ja myös viherseiniä. Katsokaa sitä!

Singapore Guz Architects Studio – Bungalow -alue – Ulkoideoita

bungalow sun house -arkkitehtuuri -ideoita ulkosuunnitteluprojekti8. Sun Housen on suunnitellut singaporelainen Guz Architects Studio bungalow -alueella, ja sen tuoreessa suunnittelussa on käytetty erilaisia ​​luonnon elementtejä. Keskeinen veden sijainti on hankkeen keskeinen kohta. Runsaasti istutetut kattopuutarhat parantavat koko kodin luonnollista vaikutusta.

Vaikuttava, moderni golf ja klubitalo – ulkoideoita

green club golf talon seinän suunnittelu kirjasto semiahmoo

9. Upea, moderni golf- ja klubitalo on suosittu Jeollanam-.do (Etelä-Jeolla), Etelä-Korea. Green Weaving Club House on 5670 neliömetriä, mutta rakennus oli rakennettava pitkälle ja kapealle tontille. Tämä haastoi suunnittelijat Hyunjoon Yoo Architects, ja he loivat upean paikan, jossa golfin harrastajat voivat nauttia moderneista laitteista nykyaikaisessa ympäristössä. Ivy ja hitaasti kasvavat lihavat miehet, joilla on kiiltävät vihreät lehdet, peittävät osan ulkoseinistä ja tarjoavat ympäristöystävällisen ominaisuuden.

Semiahmoo -kirjaston vihreä muuriWhite Rockin esikaupunki Vancouverissa

Kanadan vihreä harmaa semiahmoo -ulkoasuideoita10. the Semiahmoo -kirjaston vihreä muuri löydettiin äskettäin White Rockin esikaupungista Vancouverista, Kanadasta. Sen on suunnitellut ja rakentanut Pohjois -Amerikan suunnittelutoimisto Vihreä harmaan yli, laajeneva elävä seinä on suurin vihreä ulkona- Seinä alueella. Elävä muuri ulottuu 3000 neliömetriä ja koostuu yli 10000 yksittäisestä kasvista, jotka edustavat yli 120 ainutlaatuista lajia.

Suunnitellut arkkitehdit ja maisema -arkkitehdit Sansiri Shma – Vertical Living Gallery

pystysuuntaiset sansiri -arkkitehdit ulkosuunnitteluideoiden tehdas11. Shakkilauta on todellinen inspiraatio suunnittelun ja arkkitehtuurin maailmassa. Seuraava rakennus on todellinen todiste siitä. Arkkitehtien ja maisema -arkkitehtien Sansiri Shman suunnittelema tämän Bangkokin näyttelytalon huomattava ruudullinen julkisivu, nimeltään Vertical Living Gallery, sisältää alkuperäisiä kasveja, mikä antaa rakennukselle raikkaan ja alkuperäisen ilmeen.

Teollisuusrakennus – ihmeiden huone – ulkoideoita

tehdas ricardo bofill kulttuuri idea suunnittelu ulkoasu12. Ricardo Bofill on ylpeä asukas ja yksi parhaista arkkitehtonisista muunnoksista. Vanhasta sementtitehtaasta tuli upean taiteen ja kulttuurin leikkipaikka. Yli 3100 neliömetrin alueella, jota käytettiin teollisuusrakennuksena, arkkitehti loi ihmehuoneen ryhmittelemällä eri huoneet eri taiteellisiin ja asuintarkoituksiin: toimistot, arkistot, näytelaboratorio, näyttelytila, huoneisto , Huoneet ja puutarhat.

vaikuttava asuinrakennus Singaporessa

vesi valokuva energia singapore arkkitehtuuri ulkoa ideoita13. Guun Architectsin suunnittelema Cluny House on upea kierrätettävä kerrostalo Singaporessa. Arkkitehtien mukaan “Aurinkokennot ja aurinkolämmittimet on suunniteltu passiivista jäähdytystä ja ristituuletusta varten, mikä vähentää energiankulutusta. Kastelusäiliöt ja kattopuutarhat keräävät ja kierrättävät sadevettä, ja materiaalien, kuten kierrätetyn teakin ja keinotekoisen puun, käyttö lisää lämpöä vaarantamatta ympäristön rajallisia resursseja. ” Kaunista, eikö totta?

Brooks Avenue House Venetsiassa – Ulkoideoita

venetsia idea suunnittelu arkkitehtuuri seinä kasvi perhe14. Bricault -suunnittelustudiossa on se Brooks Avenuen koti Venetsiassa, Kalifornia on suunniteltu kasvavalle perheelle. Hanke on itse asiassa nykyisen 2000 neliömetrin kodin uusiminen lisäämällä 1700 neliöjalkaa ja piha. Lisäyksessä on elävä seinäjärjestelmä kolmelta sivulta, visuaalinen yhteys pihan kasvien ja istutetun katon välillä.

Casa -yritys Brasiliassa on peitetty vähintään 3500 kasvi maljakoilla

brasilia campana veljekset studio suunnittelu ulkoa ideoita15. SuperLimão Studio ja Campana Brothers suunnittelivat uskomattoman yrityksen Casa Brasiliassa, joka on esillä vähintään 3500 kasvien maljakoilla! Alumiinilevyt muistuttavat paperin taittamista. Tehokas viemärijärjestelmä, joka ohjaa veden virtausta maljakosta toiseen, kunnes se lopulta saavuttaa pohjan, auttaa kasveja kehittymään optimaalisissa olosuhteissa.

“Sormusten herra” – hobbit -talot Uudessa -Seelannissa

seelanti arkkitehtuuri idea hobbit ulkosuunnittelu16. Ihastuttava Sormusten Herran hobbit -talo Uudessa -Seelannissa ei ehkä ole ihanteellinen, mutta se on niin vihreä kuin voisi. Lisäksi ne inspiroivat rakentamaan talon, joka on integroitu kukkulalle ja josta tulee mielenkiintoinen syntymäpaikka.

Talo M Kolumbiassa – V -muotoinen vihreä katto – ulkoideoita

suunnitelma b studio eco design ulkoarkkitehtuuri17. Plan B Studio edistää kestävää elämää ja luontoystävällistä rakentamista. House M Kolumbiassa pysyy uskollisena näille periaatteille ja siinä on V-muotoinen vihreä katto.

kiehtova talo Brysselin laitamilla – ulkoideoita

Bryssel samyn kumppanit ulkopuoli arkkitehtuuri perhe talo julkisivu18. Arkkitehdit Samyn ja kumppanit ovat suunnitelleet kiehtovan talon Brysselin laitamille, jossa on kukkiva julkisivu ja katto eksoottisten kasvien avulla. Sitä voi olla vaikea ymmärtää kuvasta, mutta asunnossa on yhteensä neljä kerrosta ja se toimii kuvaajana ja hänen perheenä asumis- ja työskentelytilana.

hanke nimeltä Hole 19-Golfclub St.Oswald

arkkitehtuuri suunnittelu talo ulkokerros maisema19. X Architects on luonut projektin nimeltä Hole 19-Golfclub St.Oswald. Arkkitehtien mukaan ”klubitalo sulautuu maisemaan ja integroituu täydellisesti luontoon ja imeytyy siihen lähes kokonaan. Sen ulko- ja sisätilat on suunniteltu saumattomasti siirtymään golfkentälle ja yhdistämään ympäröivät urheilukentät. “.

McGlashan Architecturein seuraava Kalifornian koti

asuntosuunnittelu ulkosuunnitteluideoita arkkitehtuuri20. McGlashan Architecturein suunnittelema sulautuakseen luonnonmaisemaan tämä seuraava kalifornialainen koti sisältää viehättävät porrastetut vihreät katot. Kolmitasoinen nykyaikainen koti “peilaa” ympäröiviä rinteitä ja tarjoaa elinvoimaisen ympäristön, joka on sekä esteettisesti miellyttävä että terve.