Arkkitehtuuri: puiden suojelu rakennustyömaalla

Uusia arkkitehtonisia ideoita puiden säilyttämiseksi rakennustyömaalla

Puiden suojelu rakennustyömaalla

Puiden suojelu rakennustyömaalla sillä on upea vaikutus paitsi luontoon myös kodin sisustukseen. Sen sijaan, että jotkut rakennustyöläiset ja arkkitehdit aikovat raivata alueen, on yritettävä nähdä puiden suojelu uutena suunnitteluongelmana ja ratkaista se.

Jonkin aikaa sitten teimme Bernin koti Beuk -talo arkkitehdit De Vylder Vinck havaitsi, että talo on rakennettu puun ympärille. Päärakennusidea on säilyttää rakennustyömaalla jo olevat puut, koska niiden rooli on erityisen tärkeä jokapäiväisessä elämässämme – ne vaikuttavat tunteisiimme ja rauhoittavat meitä. Jos pidät puita tällä tavalla, tulet luontoa taloon.

Mukava terassi tyynykoristeilla vihreänä

Puiden hoito puutarhan modernilla terassilla

Se on suunniteltu niin, että puu on rakennettu talon kattoon. Joten arkkitehdit pystyivät tekemään puusta osan huoneistosta. Puu on säilynyt, taloa voidaan jatkaa rakentamista, puu on jo turvassa. Tietenkin, jos puun ympärille ei ole mahdollista rakentaa, se voidaan sisällyttää suojaan tai lisärakennukseen. Näin he tekivät Heim Beuk Hausin Bernissä.

Puiden ympärillä olevaa taloa voidaan käyttää myös muilla tavoilla. Puutarhan terassille, joka on rakennettu puunrunkojen ympärille, on luonnollinen suoja auringolta: markiisi. Mahdollisuudet Puiden suojelu rakennustyömaalla voi olla hyvin erilainen ja alkuperäinen.