Chicagon nähtävyydet: Arkkitehtuuribiennaali 2015 on yksi niistä

Chicagon maamerkkejä -arkkitehtuuribiennaali 2015 moderni arkkitehtuuri

Chicagon nähtävyyksien lisäksi: Arkkitehtuuribiennaali

Seuraava painos Chicagon arkkitehtuuribiennaali. Etsiessämme siitä mielenkiintoisia raportteja löysimme Aaron Betskyn jännittävän artikkelin.

Arkkitehtuuribiennaali Chicagossa 2015

Chicago Landmarks Architecture Biennale 2015 -uutisia

Chicagon keskusta lintuperspektiivistä

Chicagon maamerkit keskustan lintuperspektiivin biennaali

Löysimme yhtäläisyyksiä Chicagon nähtävyyksien ja kaupunkisuunnittelun välillä ja toisaalta itse biennaalin luonteen välillä. Kuten Betsky itse korostaa, kolmea asiaa tarkasteltaessa käy ilmi seuraava: Kontrasti vanhan arkkitehtuurin raskauden ja tulevaisuuteen suuntautuneen rakentamismenetelmän keveyden välillä on selkeämpi kuin koskaan ennen.

Moderni arkkitehtuuri Chicagossa

Chicagon maamerkkejä -arkkitehtuurin biennaali 2015 Chicago

Pilviportti 

Cloud Gate Chicago Landmarks Architecture Biennale 2015

Chicagon arkkitehtuuribiennaali ja muut kaupunkimaiseman maamerkit

Kuten Aaron Betsky huomauttaa, Chicagon nähtävyyksiä on usein vaikea löytää kaupunkimaisema. Ne näyttävät jotenkin olevan toissijainen rooli erittäin korkeiden modernien rakennusten rinnalla. Tämä koskee esimerkiksi taideinstituuttia, kaupungintaloa ja nykytaiteen museota, ja myös biennaalin rakennus on tässä mielessä hieman monimutkainen. Tämä on muuten entinen Chicagon kulttuurikeskuksen rakennus.

Chicagon taideinstituutti 

Chicagon taideinstituutin Chicagon nähtävyydet

Chicagon modernin taiteen museo

Chicagon modernin taiteen museo

Chicagon kaupungintalon vihreä katto

Chicagon maamerkkien kaupungintalon arkkitehtuuribiennaali 2015

E.kelluva näyttely

Kontrasti vankan vankan rakenteen ja kelluvien tulevaisuusvisioiden välillä näkyy myös itse biennaalissa. Perusrakennuksen sisällä on arkkitehtonisia töitä, jotka näyttävät joskus ilmaa kevyemmiltä. Tässä suhteessa erityisen silmiinpistäviä ovat arkkitehtien Tomás Saracenon, Selgas Canon, Moon Hoonin ja korealaisen maisemastudion Gangin työt.

 Chicagon Lakefront -kioski

Chicagon arkkitehtuuribiennaalin uutisia 2015

Näyttelyssä voi nähdä kuvia eikä rakennusten malleja

Chicagon arkkitehtuuribiennaali ei näytä mitään rakennusmalleja, vain kuvia. Ne kuvaavat todellisuutta perspektiivissä. Joten he edustavat näkemystä tulevaisuuteen suuntautuneesta jatkokehityksestään, ja tässä havaitsemme jälleen tämän kontrastin, etenkin Chicagon maiseman ja nähtävyyksien osalta. Ironista kyllä, korostaa Aaron Betsky, biennaalin kuvissa on paljon kuvia rakennuksista 1960- ja 1970 -luvuilta.

Chicagon biennaali on myös innovatiivinen arkkitehtuurinäyttö. Se kuitenkin luottaa vähemmän todellisuuden visuaaliseen esitykseen, mutta maalaa näkemyksen siitä, mitä se voi olla. Tämä on tyypillistä modernille arkkitehtuurille yleensä. Löydämme suuren osan heidän nykyaikaisimmista teoksistaan ​​paperilla, eikä niitä ole edelleenkään toteutettu.

Johtuuko se siitä, että emme ole henkisesti valmiita niiden olemassaoloon? Itse asiassa jotkut rakennusmallit näyttävät olevan peräisin tulevaisuudesta.

Chicagon nähtävyydet

Chicagon maamerkkiarkkitehtuuribiennaali

Nauti matkastasi maailman metropolissa!

Chicagon maamerkkejä -arkkitehtuuribiennaali 2015 Matkailu ja loma