Eastside Park Loft – silmiinpistävä rakennusprojekti Frankfurtista

Tässä artikkelissa esittelemme rakennuksen, jota käytetään sekakäytössä Frankfurtin itäsatamassa. Se oli alun perin tarkoitettu tehdas. Kuitenkin historiallisten olosuhteiden vuoksi sitä ei koskaan käytetty sellaisenaan. Sitä käytettiin pikemminkin sairaalana ja myöhemmin työntekijöiden majoituksena. Ennen arkkitehtiyritystä “1100 Architects” oli tehtävä tämän historiallisen rakennuksen kunnostaminen ja uuden osan lisääminen. Alkuperäinen äänenvoimakkuus on saavutettava. Hankkeen kehittämistä edelsi huolellinen tutkimus olemassa olevasta rakenteesta. Uusi rakennus valmistui vuosisataa myöhemmin vuonna 2015. Hankkeen moderni osa koski lähinnä julkisivua ja parvihuoneistojen sisustusta.

Erittäin mielenkiintoinen kaksiosainen julkisivumuotoilu

rakennus parvella edestä

Perinteinen konsepti – moderni loft -arkkitehtuuri ja julkisivusuunnittelu

Uusi rakennus “kääntää” alkuperäisen konseptin modernin loft -arkkitehtuurin ja modernin julkisivusuunnittelun suunnittelukielelle. Kuten pohjimmiltaan parveilla, sinun on luotava yhteys “vanhan” ja “uuden” välillä asianmukaisella tavalla.

Rakennuksen uusi osa on tulkinnut alkuperäisen äänenvoimakkuuden, rytmin ja mittasuhteet nykyaikaisella tavalla. Joten historiallisen rakennuksen suunnittelukieli on toistettu nykyaikaisilla muodoilla ja materiaaleilla. Tämä näkyy lähinnä parvihuoneistojen julkisivussa ja sisustuksessa.

Tällainen arkkitehtuuri tuo varmasti lisäarvoa kaupunkikuvaan

Loft -rakennuksen näkymä joen toiselta puolelta

Moderni julkisivumuotoilu

Moderni julkisivu sai inspiraationsa alkuperäisestä mansardikatosta. Sitä tulkittiin jatkuvana kuorena. Kaikki pinnat on verhottu sementtikuitulevyillä. Värilliset ikkunat paljastavat kohokohtia ja aksentteja. Paneelit ovat kaltevia ja heijastavat valoa. Tämä luo monia visuaalisia vivahteita. Siksi, jos kävelet rakennuksen ympäri, se näkyy aina eri tavalla. Luonteeltaan ja muodoltaan moderni arkkitehtuuri vaikuttaa silmiinpistävästi tämän Frankfurtin kaupunginosan moderniin tyyliin.

Sisällä löydämme modernin loft -arkkitehtuurin

parvi näkemystä pituudesta

Eristäytynyt suurkaupungin melusta

Suuren estetiikan lisäksi rakennuksella on yhtä paljon käytännön etuja. Julkisivu on verhottu nykyaikaisilla materiaaleilla, jotka toimivat eristeenä ja estävät melua. Ovat keskeisiä kaksinkertaiset akustiset ikkunat. Ne on sijoitettu hyvin syvälle seinään ja poistavat melua ja tärinää.

Lähellä voimme nähdä julkisivusuunnittelun veistoksellisen luonteen

parvi keltainen valkoinen ulkopuoli

Joustava ja rento elämäntapa

Tämä loft -arkkitehtuuri sopii kaupunkilaisten asenteeseen, jotka tuntevat olonsa mukavaksi avoimessa, joustavassa tilassa. Historiallisen näköiset elementit ovat paljon enemmän kuin asusteita, kohokohtia ja lisäkalusteita. Ne kuitenkin hitsaavat modernin konseptin perinteiseen. Rakennuksen ja parvihuoneistojen keskellä kuitenkin viime kädessä hallitsee moderni elämäntapa.

Tämä moderni arkkitehtuuri näyttää hieman erilaiselta kaikista näkökulmista

Parvi modernissa kulmarakennuksessa

Moderni loft -arkkitehtuuri paljastetuilla elementeillä – “vanhan” ja “uuden” yhdistelmä

valoisat huoneet parvi

Kirkkaassa valkoisessa huoneessa huonekalut näyttävät sisustukselta aksentteina

parvi näkemystä pituudesta


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80