Ideoita HPL -paneeleilla nykyaikaisiin suunnitteluprojekteihin

Etsitkö ympäristöystävällistä ja monipuolista materiaalia sisä- tai ulkotiloihisi? HPL -paneelit (korkeapainelaminaatti) ovat juuri sitä ja niitä voidaan käyttää useissa paikoissa.

Jotkut viime vuosien silmiinpistävimmistä kaupungin julkisivuista on suunniteltu näillä. Ne ovat edullinen vaihtoehto nykyaikaiseen sisustukseen ja moderniin remontointiin.

Tämä moderni HPL -julkisivu piirtyy täydellisesti ympäröivään alueeseen

houkutteleva talon julkisivu hpl -paneelit vihreä keltainen sininen

HPL -paneelit julkisivuihin

HP-laminaatit ovat säänkestäviä, valonkestäviä ja sopivat siksi alueille, joissa on ankara ilmasto. Niiden rakenne voi vaurioitua vain erittäin vakavasti hapolla, vedellä tai muilla nesteillä. Nämä laminaatit kuuluvat myös niihin materiaaleihin, jotka voivat syttyä palamaan suhteellisen hitaasti korkeissa lämpötiloissa.

HPL -paneelien avulla voit helposti antaa talosi julkisivulle nykyaikaisen tai jopa futuristisen ilmeen. Voit saada inspiraatiota monista suurkaupunkiprojekteista. Monissa näistä näet alkuperäiset leikkaukset, värit ja jopa tehokkaat kolmiulotteiset ulkonäöt, jotka saavutettiin kiinnittämällä HPL-paneelit kahteen tai useampaan kerrokseen.

Jos haluat itsenäisen yksivärisen suunnittelun, voit tarjota julkisivulle HPL -paneeleja eri värisävyissä.

Erinomainen esimerkki puun näköisistä HPL -paneeleista

hpl puunäkymät keittiön rintamalla

Käytä keittiössä

HPL -paneelit voivat näyttää hyvältä missä tahansa kotona ja vaikuttaa käytännössä. Mutta ne osoittavat potentiaalinsa erityisen hyvin keittiössä. Siellä voit jopa asentaa HPL -keittiön takaseinän, työtason ja muut voimakkaasti käytetyt pinnat suhteellisen helposti itse. Tilaa ne vain oikeassa muodossa ja värissä.

Materiaali on huokoseton ja sitä on lähes mahdotonta naarmuttaa. Likaantuminen on myös erittäin vaikeaa, koska vesi ja muut nesteet voivat tuskin tunkeutua siihen.

Voit luoda upeita lisävarusteita, kuten nämä valot, HPL: ltä

loistaa hpl

Muut asunnon ja parvekkeen kalusteet

Nykyaikaisille asunnoille ja taloille on ominaista avoimet asumissuunnitelmat ja pyrkimys laajentaa asumissuunnitelmaa. HPL -paneelien universaali luonne on ihanteellinen osa tätä modernia suuntausta.

Jos käytät HPL -paneeleja eri paikoissa talossa ja puutarhassa, voit saavuttaa helposti yhtenäisen ilmeen. Voit tehdä tämän tekemällä huonekalun tästä materiaalista käytännössä missä tahansa huoneessa. Voit myös verhoilla parvekkeen HPL -paneeleilla sekä rakentaa siihen portaat ja muunlaiset kaiteet.

Puiset puutarhatalot, jotka on verhottu HP -laminaatilla, ovat erittäin käytännöllisiä ja moderneja

hv -laminaatilla verhotut loma -asunnot

Puutarhavaja

HP -laminaatit ovat ihanteellisia puutarhatalon verhoukseen. Alusrakenteen tulisi mieluiten olla lehtikuusta. Jos tämä on eristetty ulkopuolelta HPL -paneeleilla, saavutat miellyttävän lämpötilan ja optimaalisen kosteuden rakennuksen sisällä.

HPL: stä voidaan valmistaa paljon ulkokalusteita

hpl penkki ulkona

Säilytystilaa ja ulkokalusteita

Käytännössä minkä tahansa tyyppiset ulkokalusteet voidaan valmistaa HP -laminaateista. Voit jopa käyttää sitä ulkopöydien, -penkkien, työtasojen ja takaseinien kokoamiseen ulkokeittiöön suhteellisen helposti. Hyödynnä tilaisuus leikata paneelit yksilöllisesti, jotta saat aikaan modernit geometriset muodot.

HPL -lattiat ovat erittäin yleismaailmallisia ja esteettisesti miellyttäviä

hpl -lattian suunnittelu

lattia

Voit laittaa lattian puutarhataloon tai taloon tai huoneistoon HPL -paneeleilla. Se olisi sopiva materiaali pienille asunnoille. Voit käyttää HPL -paneeleja kaikissa huoneissa lattian suunnitteluun. Jos valitset saman tai samanlaisen ilmeen kaikkialla, muotoilu näyttää yhtenäiseltä ja asunto näyttää leveämmältä.

HPL: n avulla voit rakentaa puutarha -aidan nykyaikaiseen tyyliin

hpl puutarha -aita

Puutarha -aita HPL -paneeleista

HPL -paneelit sopivat edelleen eri tyylisten puutarha -aitojen käyttöön. Saatavilla olevat eri värit, muodot ja koot avaavat loputtomasti tyylimahdollisuuksia. Esimerkiksi metalliväreissä puutarha -aita näyttää tyylikkäältä ja vastaavan ruskean sävyn avulla voit jäljitellä perinteisen puuaidan ulkoasua.

Voit rakentaa monia yleiskalusteita HPL: stä

hpl pöytä nykyaikainen

kierrätys

Materiaalin ominaisuudet tekevät siitä sopivan monen vuoden käyttöön. Tämä avaa myös monia mahdollisuuksia kierrätykseen. Voit antaa vanhoille HPL -paneelikalusteille ja sisätilojen pinnoille uuden elämän ulkona!

Tämä ruokapöytä sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön

universaali huonekalusetti sisältä ulos

Muita hyödyllisiä vinkkejä

Tämän materiaalin neutraali luonne tarjoaa myös mahdollisuuden moniin eri yhdistelmiin. HPL -paneelien avulla voit kehittää upeita eklektisiä konsepteja, jotka näyttävät aina erittäin ajankohtaisilta, erilaisista tyyleistä riippumatta.

Loppujen lopuksi voit käyttää niitä luomaan yksivärisen suunnittelun ja asettamaan kirkkaita aksentteja mihin tahansa huoneeseen.

Mahdolliset projektit eivät tietenkään sulje toisiamme pois esimerkkiemme avulla. Toivomme kuitenkin, että olemme antaneet sinulle käsityksen HPL -paneelien mahdollisista käyttötarkoituksista. Niiden pitäisi toimia inspiraationa ja motivaationa mielikuvituksellesi ja luovuudelle käsitellessäsi tätä materiaalia.

houkutteleva-moderni-julkisivu, joka on valmistettu hpl-paneeleista-punainen-oranssi

kaide hpl puu näyttää

kaide kerrostalo harmaa

betoninen hpl -julkisivu

hv -laminaatilla verhotut loma -asunnot

talo autotalli hp laminaatti

hpl pöydän ulkopuolella

hpl puutarhapöytä

hpl keittiökaapit

hpl -kylvökone

hpl teak edessä alakaapit

täydellinen keittiö hpl: ltä

hpl: n säilytystilaa puutarhaan