Innovatiivinen ikkunarakenne – Aldana Ferrer Garcian ergonominen projekti “Lisää taivasta”

ikkuna rakentaminen arkkitehti projekti teleskoopit malli

Pienen asunnon lopullinen ikkunarakenne

Näyttääkö tämä ikkunarakenne täällä pro gradu -projektilta? Liian ammattimainen, liian innovatiivinen ja hienostunut? Kyllä, se on hän. Nuori argentiinalainen arkkitehti ja suunnittelija Aldana Ferrer Garcia on suorittanut menestyksekkäästi opintonsa New Yorkin Pratt -instituutissa ergonomisella, laajennettavalla ikkunalla “More Sky”.

Hänellä on maisterin tutkinto teollisesta muotoilusta. Ei vain opinnoissaan, vaan yleensä työssään, hän asettaa ihmiset aina arkkitehtuurin keskipisteeseen. Aldana pyrkii aina vastustamaan suunnittelun välinpitämättömyyttä ja nimettömyyttä. Tällä ainutlaatuisella ikkunarakenteella suunnittelija tarjoaa erittäin käytännöllisen ja hienostuneen ratkaisun ihmisille, jotka asuvat pienissä huoneistoissa kaupungeissa. Kyse on hienostuneesta suunnitteluideasta.

Ensiluokkainen ikkunarakenne moderniin kaupunkityyliin

ikkuna rakentaminen arkkitehdit ideoita pieni asunto

Varsinkin jos sinulla ei ole parveketta, voit hyötyä tällaisesta “teleskooppi -ikkunasta”. Se laajenee rakennuksen ulkopuolelle ja muodostaa tyylikkään alkovin, jossa voit rentoutua mukavasti. Voit nauttia taivaasta ja siten enemmän valoa ja raitista ilmaa ja miksi ei tähtiä yöllä. Innovatiivinen ikkuna on saatavana myös puiteversiona. Tässä tapauksessa istuinosa pyörii vain ulospäin ja takaa istuvalle täysin erilaisen näkökulman.

Tällainen ikkunarakenne tarjoaa myös paljon valoa ja iloisemman tunnelman huoneeseen

ikkunarakenne pidentää laajennettavissa olevaa ikkunasuunnittelua pieniä asuntoja

 Alkuperäinen ikkunakehys on valmistettu vaaleasta puusta. Ikkuna voidaan kuitenkin valmistaa myös kaikista mahdollisista tekstuureista ja materiaaleista, jotka voidaan mukauttaa tiettyihin kalusteisiin ja julkisivuun. Teleskooppimallin avulla voit nojata mukavasti ja rennosti alaosaan ja pysähtyä. Toisessa flyygelimallissa on se etu, että voit istua täysin häiriöttömästi. Tämä ikkuna sopii jopa meditaatioon tai energiapotkuun, joka tuntuu erityisen voimakkaasti korkeammissa kerroksissa.

Onko sinulla jo idea, mihin voit asentaa “Lisää taivasta” -ikkunan? Mikä rakenne ja väri sopivat sinulle ja kumman mallin valitsisit?

Hienostunut muotoilu ja vankka runko yhdessä

ikkunanrakennusarkkitehti aldana ferrer garcia

Jos ikkunaa ei pidennetä, se on myös täydellinen tukemaan ja soittamaan puheluita

ikkunanrakennusarkkitehti aldana ferrer garcia ergonominen ikkunasuunnittelu

Julkisivusta ja sisustuksesta riippuen ikkunan runko voidaan sisustaa vastaamaan

ikkunarakentaminen arkkitehti ferrer garcia innovatiivinen muotoilu

Lopulta aika haaveilla

ikkuna rakentaminen pienet asunnot kaupunkiarkkitehtuuri

Sisällytä kotiisi ylimääräinen pala taivasta

ikkunan rakentaminen enemmän taivasikkunan suunnitteluprojekti

Ikkunan istuinsuojus on yhtä ergonominen ja mukava kuin koko ikkunarakenne

Ikkunarakenteinen teleskooppimalli laajennettava puurunko


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80