Julkisivu, joka sopii parhaiten kotiisi

julkisivu talo julkisivu puu elementit autotalli ovi etupiha suunnittelu ajotieltä

Mikä julkisivu sopii kotiisi??

Talon julkisivun suunnittelu yksilöllisesti ja kauniisti samanaikaisesti on tärkeä ongelma yhä useammille ihmisille. Tämä on johtanut siihen, että talojen julkisivuille löytyy aina alkuperäisiä ratkaisuja. He tulevat eri puolilta maata ja joskus jopa monista eri maista.

Valintasi helpottamiseksi olemme koonneet monia esimerkkejä, joiden uskomme voivan olla erittäin hyödyllisiä. Näin tehdessämme, kuten usein viime viikkoina, olemme keskittäneet korostuksen kaupungin talojen julkisivuihin ja niiden ulkonäköön kadulta.

1. Julkisivu, joka toistaa eri elementtejä eri tasoilla

julkisivutalon julkisivu valkoinen puu elementtejä aita sisäänkäynti alue puinen portti

Nämä esimerkit näyttävät erittäin harmonisilta. Talo suunniteltiin yhdestä materiaalista ja samaa käytettiin myös kadulle päin olevaan seinään. Koko asia yhdistettiin sitten puiseen porttiin.

2. Suorita julkisivu lämpimillä eteläisillä sävyillä

julkisivutalon julkisivun värit oranssi lämmin värimaailma

Välimeren teema on yhä suositumpi. Sille on ominaista värit, kuten valkoinen ja sininen, mutta myös pastellivärit, oranssi ja muut tuliset sävyt. Usein ristikon muotoinen portti asetetaan yhden näiden eteen, jotta yleisilme näyttää saumattomalta.

Merelliseen tyyliin

julkisivutalon julkisivu värit sininen valkoinen Välimeren merellinen tyyli

Moderni ja minimalistinen valkoinen ja sininen

julkisivutalon julkisivun värit sininen valkoinen välimeren moderni

3. Tiilet, joissa on tummansininen

julkisivutalon julkisivut värit sininen valkoinen tiilet

Jotkut sisustussuunnittelun huipputrendit vaikuttavat tällaisiin malleihin. Tummansininen on erittäin tärkeä siellä. Siellä esiintyy usein myös paljaita tiiliseiniä. Tällainen moderni yhdistelmä, mutta maaseutuhahmon innoittama!

4. Pitkät palkit

julkisivutalo julkisivu puuelementit puupalkit tiilet

Nykyaikaisiin käsitteisiin voi kuulua myös julkisivuja, joissa on pitkänomaiset puupalkit. Usein nämä yhdistetään pieneen maaperään, joka on täynnä teräviä lehtiä olevia kasveja. Myös idea eteläisellä luonteella! Sen sijaan täällä voidaan tarjota tavallinen nurmikko.

5. Marmorinen julkisivu

julkisivutalon julkisivu marmori valkoinen musta etupihan terassi

Tällainen ratkaisu näyttää tasokkaalta ja todella kauniilta sekä ylelliseltä. Sinun on vain päätettävä, mikä väri sopisi sinulle.

6. Jos julkisivu on epätasaisella ja monimutkaisella pinnalla …

julkisivutalon julkisivu betonipaneelit kiviseinä -aita

Joskus sinulla on maata, joka sijaitsee kadunkulmassa tai epätasaisella alueella. Tässä tapauksessa käytetään usein pientä porttia ja esivalmistettuja betonipaneeleja. Ne on sijoitettu eri syvyyksiin maan eri kohdissa. Tietenkin vähiten syvän paikan on oltava jo riittävän vakaa.

Betonilaatat toisin kuin puupalkit

 julkisivutalon julkisivu puupalkit betonipaneelit sisäänkäyntialue puinen portti