Kierreportaat: äärimmäisen tyylikäs katseenvangitsija!

Kierreportaissa on jotain romanttista ja jopa mystistä … eikö niin? Ei ihme, koska nämä kaiverrettiin syviin kivikaivoihin muinaisina aikoina ja käytettiin myöhemmin keskiaikaisissa torneissa ja linnoissa. Niitä käytettiin usein salaisina pakoreiteinä, jotka olivat myös erittäin hyödyllisiä puolustautuessa muiden hyökkäyksiä vastaan. Myöhemmin kierreportaat siirtyivät yksinkertaisiin kerrostaloihin käytännöllisenä yhteytenä kerrosten välillä. Tärkein syy tähän oli niiden tilan säästäminen, koska muodoltaan ja toiminnaltaan nämä kaarevat rakenteet vaativat hyvin vähän asuintilaa. Nykyään kierreportaita rakennetaan yhä enemmän esteettisistä ja edustavista syistä sekä julkisiin rakennuksiin että yksityiskoteihin.

Tyylikkäät portaat toimivat usein tyylikkäästi arkkitehtonisena katseenvangitsijana, varsinkin kun niitä ei tueta seinälle, vaan ne seisovat vapaasti huoneessa. Jopa tämän portaikon yksinkertaiset muunnelmat antavat tunnelmaan erityistä viehätystä ja varmistavat aina lisää dynaamisuutta huoneessa.

Jos sinä itse pian Osta kierreportaat tai haluat lisätietoja siitä, olemme koonneet sinulle hyödyllistä tietoa täältä. Pysy kanssamme ja opi lisää tällaisille portaille tyypillisestä rakenteesta, ominaisuuksista ja materiaaleista.

kierreportaat kierreportaat puiset portaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaiteet

Kierreportaat tai kierreportaat: mikä ero on??

Kierreportaita kutsutaan usein kierteiksi jokapäiväisessä kielessä. Mutta olisi paljon tarkempaa nimetä ne kierteiksi. Koska toisin kuin spiraalien kohdalla, kierreportaiden säde ei muutu. Hyvin usein jopa sekoitetaan termejä kierreportaat ja kierreportaat.

On totta, että molemmat portaat ovat ulkonäöltään ja toiminnaltaan melko samanlaisia. Mutta niiden välillä on olennainen ero – ns. Vain kierreportaissa on tämä. Kyse on keskeisestä ilmatilasta, jonka ympärillä portaat muuttuvat.

Aivan erilainen kierreportaiden kanssa. Keskeinen kantava elementti on ns. Kara-vakaa pylväs (jota kutsutaan myös tukipilariksi), joka on pääosin terästä tai betonia ja johon portaat on kiinnitetty. Portaiden ulkopuoli suljetaan sitten kaiteella. Kierreportaita ei kutsuta turhaan tilaa säästäviksi portaiksi, koska ne ovat paljon pienempiä ja vievät siksi vähemmän tilaa.

kierreportaat puu ruostumaton teräs olohuone makuuhuone

Korkeat turvallisuusstandardit ja täydellinen ergonomia

Kuten kaikissa muissakin portaissa, myös täällä sovelletaan selkeitä rakennussääntöjen sääntöjä, jotka suojaavat optimaalisesti putoamis- ja loukkaantumisvaaralta. Kävelymukavuudella on tietysti myös ratkaiseva merkitys portaikon laadussa ja ergonomiassa. Kaikki nämä näkökohdat tarkistavat ja noudattavat aina kokeneet asiantuntijat. Siksi sinun tulee aina kysyä hyviä neuvoja etukäteen, kun olet siellä, Esivalmistetut portaat verkossa tilata. Anna etusija vain valmistajille ja jakelijoille, jotka valmistavat tai tarjoavat korkealaatuisia tuotteita. Joten älä tee kompromisseja!

Materiaalien monipuolisuus

Tietenkin myös oikeilla materiaaleilla on tärkeä rooli. Käyttöalueesta ja toiminnasta riippuen eri rakennusmateriaaleista valmistetut kierre- ja kierreportaat on tilattava. Ulkoalueille teräs- tai erikoispuusta valmistetut portaat sopivat paremmin. Ja sisätiloissa paitsi nämä kaksi materiaalia ovat jo osoittautuneet, mutta myös valurauta, tekokivi ja lasi. Jälkimmäistä pidetään jo melko suosituna trendinä paitsi julkisten rakennusten, myös ylellisten talojen sisustuksessa. Vaikka lasi koetaan hauraaksi, materiaali on tässä tapauksessa erittäin kestävää ja sillä on paras mahdollinen kantavuus erityisen kemiallisen käsittely- ja laminointitekniikan ansiosta.

kierreportaat ruostumatonta terästä vaalea puu portaat kierreportaat

Onneksi tällä hetkellä on valtava valikoima kierreportaita paitsi paikan päällä myös verkossa. Voit selata niin paljon kuin haluat ja etsiä täydelliset portaat omille neljälle seinällesi. Ja parasta siinä on, että jokainen voi myös tilata oman yksilöllisen, mittatilaustyönä valmistetun portaikon. Koska portaat, kaiteet ja kaiteet voidaan valmistaa yksilöllisesti ja mukauttaa täydellisesti omaan sisustustyyliisi.

Kuuntele ennen kaikkea omaa makuasi ja henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi ja hyödynnä samalla valitsemasi palveluntarjoajan asiantuntijaneuvoja. Anna kotiisi hienostunut, kaareva kosketus oikean kierreportaan avulla! Toimittaja toivottaa menestystä!

    kierreportaat violetti kierreportaiden sarja portaiden pidike

edelstal kierreportaat valkoinen kierreportaat