Kiillotettu betonilattia: 9 parasta hyötyä yrityksellesi

Kiillotetun betonilattian suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja sitä käytetään nykyään monissa tilanteissa. Toimistorakennukset, tuotantolaitokset, tehtaat, supermarketit, vähittäiskaupat, varastot, lentokentät, kirkot, galleriat, auditoriot ja monet muut kaupalliset tilat käyttävät kiillotettua betonilattiaa. Katso vain ympärillesi päivittäisiä toimintojasi ja huomaat ne pian. Lopuksi, verrattuna vastaaviin materiaaleihin, betoni tarjoaa paitsi ajan ja rahan kannalta tehokkaamman ratkaisun, myös on uskomattoman käytännöllinen, erittäin kestävä ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, erittäin tyylikäs ja tyylikäs. Oletko herättänyt kiinnostuksesi? Lue nyt lisää kiillotettujen betonilattioiden eduista.

Useimmissa moderneissa varastoissa on kiillotetut betonilattiat

Kiillotettu betonilattia 9 parasta hyötyä yrityksesi varastolle korkeilla hyllyillä ja kiillotetuilla lattioilla

Kiillotetun betonilattian edut yrityksellesi

Kiillotetun betonilattian käytöstä kaupallisiin rakennushankkeisiin on monia etuja! Selitä ilolla, miksi betoni on erinomainen lattiapäällyste:

Kiillotettu betonilattia kirkastaa huoneita. Harvat materiaalit ylittävät kiillotetun betonilattian kiillon.

Jos kiinnität huomiota kiillotetun betonilattian ulkonäköön, huomaat epäilemättä kuinka kiiltävä ja heijastava se on. Kiillotettua betonilattiaa ei juurikaan voi verrata tavalliseen karkeaan betoniin. Sen kiiltävä pinta ei ole vain tyylikäs ja siisti, vaan myös heijastaa valoa. Tämä luonnollisesti kirkastaa huonetta. Toinen tärkeä plussa – tämä vähentää lisävalaistuksen tarvetta!

Erinomainen kestävyys. Kiillotetut betonilattiat ovat erittäin kovia ja kestävät valtavaa painetta. Riippumatta siitä, onko se trukki varastossa vai korkokengät käytävällä. Mukaan Betonin hionta materiaali on lisäksi suljettu syvälle tunkeutuvalla kyllästyksellä, jotta se tarjoaa optimaalisen suojan tahroja vastaan ​​ja minimoi öljyn, veden ja rasvan tunkeutumisen.

Kiillotettu betoni näyttää paljon peililtä

Kiillotettu betonilattia 9 parasta hyötyä yrityksellesi Betonin kiillotus suuressa salissa

Betoni on erittäin kestävä. Yksi kiillotetun betonin tärkeimmistä ominaisuuksista on säilyttää sen kaunis kiilto monta vuotta ilman lisäkäsittelyjä. Kiillotettu betonilattia on ihanteellinen paljon käytettyihin logistiikkakeskuksiin, varastoihin ja teollisuuslaitoksiin.

houkuttelevuutta.Kiillotetun betonin estetiikka tuo lisäarvoa mihin tahansa huoneeseen ja antaa lattiallesi puhtaan ja modernin ilmeen.

monipuolisuus.Kiillotettu betoni voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Se voidaan värjätä erityisillä pigmenteillä tai jopa tyylikkäällä Terrazzo -lattia näyttävät samalta. Mahdollisuudet ovat hyvin erilaisia ​​ja jokaiselle maulle löytyy jotakin.

Betonin ei tarvitse olla karkea ja harmaa

Kiillotettu betonilattia 9 parasta hyötyä yrityksellesi Betoni, jossa on terrazzo -lattia

Kiillotettu betonilattia on täydellinen kaupallinen lattia

Betoni on helppo hoitaa. Kun kiillotettu betonilattia on kunnolla viimeistelty, se ei käytännössä vaadi huoltoa. Ei ole tarpeen säännöllisesti koskettaa pintaa vahalla, tiivisteillä tai muilla käsittelyillä kiillon säilyttämiseksi. Pöly, lika ja tahrat eivät käytännössä tartu siihen. Lisäksi syövyttäviä ja aggressiivisia kemikaaleja ei tarvita. Kiillotettu betonilattia puhdistetaan yksinkertaisesti saippualla ja vedellä.

Se on kustannustehokasta. Koska kiillotettu betonilattia ei vaadi samaa huoltoa kuin muut kalliimmat lattiapäällysteet, kiinteistönomistajat voivat säästää ylläpitokustannuksissa pitkällä aikavälillä. Kiillotetun betonilattian asennus ja materiaalit ovat myös huomattavasti halvempia kuin esimerkiksi vinyyli, laatat, matto tai puu.

Esteettinen, joustava, helppohoitoinen ja kustannustehokas

Kiillotettu betonilattia 9 parasta hyötyä yrityksellesi valtava sali kiillotettu kauniisti ja kestävästi

Ympäristöystävällinen. Useimmat lattiapäällysteet asetetaan olemassa olevalle betonialustalle. Voit kuitenkin helposti käyttää tätä aluslattiaa suoraan kiillotetun betonilattian luomiseen. Tämä mahdollistaa olemassa olevien betonilattioiden edullisen ja ympäristöystävällisen käytön kunnostusprojekteissa.

Kiillotettu betoni on luistamatonta. Kiiltävästä ulkonäöstä huolimatta kiillotettu betonilattia ei ole liukas kuivana.

Vaikka kiillotetut betonilattiat ovat esteettisesti miellyttäviä, helppohoitoisia ja erittäin kestäviä, niiden viimeistely ei ole helppoa ja vaatii asiantuntemusta, kokemusta ja erikoistyökaluja. Kehotamme sinua ottamaan yhteyttä asiantuntijaamme, jotta työsi tehdään oikein.

Kiillotetun betonin viimeistely ei ole lähelläkään DIY -projektia

Kiillotettu betonilattia 9 parasta hyötyä yrityksellesi Asiantuntijat kiillottavat betonia hallissa