Löydä ihanteellinen talo: määritä sinulle sopiva elämäntapa!

ihanteellinen talo luonnon värit tyylikäs ja raikas suuri vihreä niitty

Löydä ihanteellinen koti

Rakastatko avoimia pohjapiirroksia? Tee ilman viktoriaanisia elementtejä! Vihaatko portaita? Liu’uta sen sijaan alas. Alla on muutamia perusvinkkejä elämäntapasi määrittämiseen.

Kun etsit asuntoa ostettavaksi tai vuokrattavaksi, sinun on oltava selkeä itsestäsi.

Sinun on määriteltävä sinulle sopiva elämäntapa. Tietyt ihmiset pitävät ja vihaavat tiettyjä komponentteja.

Pidä rakennusten tärkeimmät elementit mielessä ja etsi niistä oikea yhdistelmä.

Alueet ja käytettävissä olevat asunnot

Markkinoilla olevat kiinteistöt liittyvät vahvasti alueen erityispiirteisiin. Talon ei tarvitse olla vain makuusi, vaan myös elämäntapasi mukainen.

Olisitko mieluummin osa kaupunkia, esikaupunkia tai maaseutuyhteisöä? Haluatko asua tietyllä alueella? Selvitä, millainen rakenne on tyypillinen ja yleisin siellä.

Onko sinulla jo pohjapiirros mielessä? Ehkä voit matkustaa ympäri aluetta ja katsella asuntoja?

Siellä rakennetaan haluamallasi tavalla?

Tänään otamme esimerkkinä Yhdysvallat ja tutkimme siellä yleisiä rakennustyyppejä.

Siirtomaa -tyylinen

ihanteellinen talo siirtomaa -tyyliin erittäin tyylikäs valkoinen

Tämä on yksi Amerikan perinteisistä tyyleistä ja yleinen Esatin rannikolla. Tämän tyyppisessä arkkitehtuurissa on symmetrinen julkisivu, kaksi kerrosta ja muodollinen sisäänkäynti ja keskusta.

Olisiko se sinulle jotain?

Tässä arkkitehtuurissa on liikaa hillityt elementit. Sisällä olet saavuttanut suuren kodikkuuden säilyttämällä ensimmäisen kerroksen olohuoneisiin ja toisen – olohuoneeseen.

Pienet ja erilliset huoneet alakerrassa voivat lisätä muodollista tunnelmaa ja voivat joskus olla liian pimeitä. Tämä jako on avoimen pohjaratkaisun vastakohta.

Käsityöläisten bungalowit

ihanteellinen talo bungalow -tyyppinen travertiini ja puu

Tämä amerikkalainen tyyli sai inspiraationsa varhaisista brittiläisistä käsityötyyleistä. Tälle tyypilliset arkkitehtoniset työt tunnetaan kiinteästä rakenteestaan, korkealaatuisesta rakenteestaan ​​ja syvistä profiileistaan. Yleisimmin käytettyjä materiaaleja ovat kivi ja puu, ja näiden ansiosta taloissa on lämmin ja luonnollinen tunnelma. Preeriataloissa on samanlainen sisustus. Jälkimmäiset hallitsevat lännessä.

Olisiko tämä sinulle??

Tämän tyyppisten talojen suuri etu on tilan kompakti muotoilu. Useiden pintojen, kiinalaistyylisten kaapien ja hyllyjen integrointi edistää tätä.

Täällä on kuitenkin usein korjattava ja muokattava jotain. Se voi maksaa paljon.

Cape Cod -tyyli

ihanteellinen kaksikerroksinen talo, jossa on amerikkalaista tunnelmaa

Se on erittäin suosittu tyyli itärannikolla. Pyöreä ulkonäkö on tyypillistä tässä. Muita erehtymättömiä symboleja ovat valaistut kattoikkunat.

Onko se sinulle jotain??

Pienet laitteet ja viehättävä tyyli tekevät tästä talosta parhaan pienille kotitalouksille. Monet maaseudun talot ovat tämän tyyppisiä.

Haitta on sama kuin muissa maalaistaloissa: siinä on vähän säilytystilaa.

Viktoriaaninen tyyli

ihanteellinen talo viktoriaaniseen tyyliin kodikkaalla katetulla terassilla

Tyylikkäät makeislistat ovat tyypillinen merkki. Tässä on suunniteltu useita portteja, torneja ja muita koristeellisia muotoja. Sisällä on paljon hienoja pieniä huoneita ja työpaikkoja.

Olisiko se sinulle jotain?

Tämän talon erityispiirteet voidaan nähdä eduina tai haitoina. Toisaalta sinulla on tilaa kaikelle – musiikkihuone, työskentelyalue, kirjasto. Tämä on tietysti etu. Toisaalta sinulla olisi vähän leveitä huoneita ja se häiritsee monia ihmisiä!

Lisäksi tällaisten historiallisten talojen kunnostaminen on kaikkea muuta kuin halpaa.

Espanjalaiseen tyyliin

ihanteellinen talo kutsuvalla Välimeren arkkitehtuurilla

Espanjalainen talotyyppi on erityisen yleinen maan lämpimillä alueilla. On monia renessanssielementtejä, kuten pelihallit ja stukki.

Joissakin huoneissa on terassit sisäpihan keskiosan yli.

Olisiko se sinulle jotain?

Tälle arkkitehtuurille tyypilliset materiaalit ovat tietysti viileitä, mikä puolestaan ​​sopii ehdottomasti lämpimään ilmastoon. Ihastuttavat verhot ja niiden hienot alueet ovat ihania kesäviihdettä varten. Kuten perinteisessä espanjalaisessa tyylissä, sisäpihat ja terassit ovat pieniä.

karjatila

ihanteellinen talo yksikerroksinen karjatila

Tämä arkkitehtuuri laajenee yhdessä vaiheessa. Löydät niitä kaikkialta maasta. Keskeisiä piirteitä ovat avoimet pohjapiirrokset, verannat ja autotalli

Olisiko se sinulle jotain?

Tällaiset talot ovat luonnollinen valinta perheille. Näitä on erittäin helppo ylläpitää samasta syystä.

Rivitalo, arkkitehti Ben Herzog, PC

ihanteellinen talo hyvin perinteinen, jossa on takorautainen kaide

Tämän tyyppistä arkkitehtuuria voidaan nähdä monissa eri muodoissa kaupungista riippuen. Sisällä on joko suuri yhtenäinen huone tai useita pieniä huoneita rivissä vierekkäin.

Olisiko se sinulle jotain?

Tämän tyyppisissä hiljattain perustetuissa huoneistoissa on enemmän tilaa, mutta tämä ei koske klassisia rakenteita. Klassinen versio lumoaa sinut monilla kauniilla koristeilla.

Moderni talon tyyli

ihanteellinen talo moderni, toimiva, tilava

Varmasti niiden välissä on monia erilaisia ​​alaluokkia. Moderniin tyyliin rakennetuissa taloissa on joitain yhteisiä piirteitä. Nämä ovat avoimet asumissuunnitelmat, laaja lasivalikoima ja erityisen raikas ulkonäkö.

Olisiko se sinulle jotain?

Modernin muotoilun ystävät olisivat iloisia tällaisista laitteista. Leveät huoneet ovat viihtyisiä asumiseen ja viihteeseen!

Kyllä, tänään puhuttiin Amerikasta. Mutta monet näistä tyyleistä esiintyvät myös täällä enemmän tai vähemmän muokatussa muodossa. Lisäksi nämä esimerkit riippuvat prosessista: mitä kysymyksiä tulisi esittää, kun siirrytään ostamaan uutta asuntoa.

Maalaistyyppiihanteellinen kotitilan ilmapiiri