Maailman 10 korkeinta keskeneräistä pilvenpiirtäjää

Me kaikki tiedämme melko vähän maailman korkeimmista rakenteista. Samalla niistä on tullut erittäin tärkeitä kaupunkikuvan kannalta, ja ne tunnustetaan ihmisen teknisten saavutusten symboleiksi. Mutta on olemassa joitain tällaisia ​​modernin arkkitehtuurin rakenteita, korkeita pilvenpiirtäjiä, jotka eivät koskaan valmistuneet tai joita ei ole rakennettu alkuperäisen suunnittelun mukaan. The Korkeiden rakennusten ja kaupunkien elinympäristöneuvosto (CTBUH) on julkaissut niistä luettelon. Kaikkien rakennustyöt aloitettiin, mutta ne lopetettiin. Esittelemme sinulle kymmenen näistä pilvenpiirtäjistä.

pilvenpiirtäjä kaupunkikuvan ny näkymä

Toisen World Trade Centerin moderni arkkitehtuuri

Toinen World Trade Center suunniteltiin New Yorkiin. Suunnitellun rakennuksen tulisi olla noin 400 metriä korkea. Nykyaikaisen julkisivun on vastattava kaupunkiympäristöä. Hanke käynnistettiin vuonna 2016 pysähtyi suunnitellun korkeuden alapuolelle ja syy oli se, että tärkeimmät sijoittajat eivät enää halunneet toimia tässä kaupungissa.

Lam Tara Tower 1. Rakennetaan Dubaissa. 454 metriä korkea.

Toinen esimerkki keskeneräisestä modernista arkkitehtuurista tulee Dubaista. Suunniteltu korkeus oli noin 450 metriä. Rakennuksen tulee olla osa Bin Manana Twin Towers -kompleksia ja siinä on 88 kerrosta. Se alkoi vuonna 2008 ja jäi kesken vuoteen 2010 asti.

Suunniteltu pilvenpiirtäjä Moskovassa postimerkillä

pilvenpiirtäjä Moskova idea

Neuvostoliiton palatsi. Suunniteltu Moskovaan Leninin patsas.

Se oli arkkitehtien Boris Iofanin ja Vladimir Shchukon projekti, ja hänen pitäisi päästä siitä yli melkein 500 m nostaa. Se aloitettiin vuonna 1937. Projekti keskeytyi toisen maailmansodan alkamisen vuoksi. Rakennuksen yläosaan oli tarkoitus sijoittaa Vladimir Leninin patsas. Juuri siksi se olisi ollut tuolloin korkein rakennus.

Burj Al Alam. Suunniteltu pilvenpiirtäjä Dubaissa

Toinen esimerkki keskeneräisestä lumoavasta modernista arkkitehtuurista tulee jälleen Dubaista. Hankkeen piti toteuttaa Arupin kaupungin insinöörikonsulttiryhmä. Tämän määrä Projekti on 510 m. Alareunassa pitäisi olla tilaa vähittäiskaupoille. 74 ylimääräistä kerrosta nousi sen yläpuolelle. Vuoden 2008 kriisin jälkeen rakennusta ei enää pystytetty vuonna 2009. Syynä oli maksujen viivästyminen.

Dohan kongressikeskuksen torni. Pilvenpiirtäjäprojekti Dohassa, Qatarissa

Tämän modernin arkkitehtuurin rakentaminen keskeytettiin vuonna 2007. Syynä oli se, että se saattoi aiheuttaa häiriöitä Dohaan saapuville lentokoneille. Lopulta tämän kompleksin rakentaminen tehtiin ilman tornia, mikä antoi rakennukselle sen todellisen korkeuden 551 metriä pitäisi saavuttaa.

Tämän pilvenpiirtäjän projekti ei ole valmis

pilvenpiirtäjä chicago idea

Chicago Spire. Aikataulu Chicagossa, Illinoisissa. Noin 609 metriä.

Se olisi ollut Yhdysvaltojen korkein rakennus. Monien taloudellisten ongelmien jälkeen tämän hämmästyttävän modernin arkkitehtuurin esimerkin projekti lopetettiin. Alkuperäisen rakennuksen käyttöön on nyt paljon tarjouksia ja ideoita. Mitään ehdotetuista hankkeista ei kuitenkaan ole toistaiseksi toteutettu.

612 korkea pilvenpiirtäjä – Russia Tower Moskovassa

Moskovan Venäjä -tornista pitäisi myös tulla modernin arkkitehtuurin symboli. Hanke alkoi vuonna 2006. Suunnittelu ja muutokset edelsi 12 vuotta. Erilaisia ​​mielipiteitä suunnittelusta ja tyylistä oli otettu huomioon. Hanke keskeytettiin väliaikaisesti vuonna 2008 ja lopulta vuonna 2009 finanssikriisin vuoksi.

India Tower Mumbaissa, Intiassa. Lähes 700 metriä.

Seuraava esimerkki on peräisin Mumbaista, Intiasta. Se on kuuluisan Foster + Partners -yhtiön projekti. Tämä esimerkki modernista arkkitehtuurista alkoi vuonna 2010. Se kuitenkin keskeytettiin vuonna 2012. Syynä oli kiista hankkeen kehittäjien ja kaupungin viranomaisten välillä. Rakentaminen lopetettiin kokonaan vuonna 2015.

Tämä pilvenpiirtäjä on erittäin moderni. Ehkä hänen aikansa etukäteen?

chengsha kiinalainen pilvenpiirtäjä

Sky City, suunniteltu Changshaan, Kiinaan. 838 metriä

Tämän rakennuksen pitäisi olla noin 840 metriä korkea ja se olisi rakennettava 90 päivän kuluessa. Tässä on käytettävä erittäin tehokkaita menetelmiä joidenkin komponenttien esivalmistamiseksi. Erityisesti esivalmisteluvaiheessa hanke lopetettiin ja se tapahtui vuonna 2013. Hankkeen jatkaminen alkoi uudelleen vuonna 2016. Rakennuksen pohja on tällä hetkellä kalojen kasvatuspaikka.

Nakheel Tower – kunnianhimoinen esimerkki Dubaista, 1000 metriä

Tämä on luettelomme haastavin keskeneräinen moderni arkkitehtuurihanke. Sen tulisi sisältää 200 kerrosta. Rakentamisen pitäisi alkaa vuonna 2009. Hankkeen toteutus pysähtyi finanssikriisin vuoksi.

Tässä on 10 keskeneräistä pilvenpiirtäjää verrattuna!

Pilvenpiirtäjä keskeneräinen verrattuna