Maailman parhaat luksushotellihuoneet – hengähdys taivaaseen

ylelliset hotellihuoneen huonekalut violetilla ja sinisellä

Vietä lyhyt aika maailman rikkaimpien kanssa

Useimmille meistä sanalla ylellisyys on hyvin erilainen merkitys kuin valitulla ryhmällä. Se on maailman rikkain, jonka elämä on kuin elokuva. On hämmästyttävää, mistä voit itse nauttia, kun kuulut tähän harvinaiseen ryhmään. Oletko utelias millaisissa luksushotelleissa majoittuisit??

Katsotaanpa … ..ja myös haaveillaan vähän!

Maailman parhaat luksushotellihuoneet

luksushotellit Abu Dhabissa

ylellinen hotellihuone musta kattokruunu

Mennään Royal Etihad -sviittiin Jumeirahissa Etihadin pilvenpiirtäjässä Abu Dhabissa. Sviitissä on 4 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta ja 2 ruokailutilaa. Se sijaitsee koko 60. kerroksessa, ja sille on ominaista sen runsas, rehevä tyyli.

Presidentin asunto Waldorf Astoriassa

ylellinen hotellihuone waldorf astoria new york

ylellinen hotellihuoneen pöytä, joka on valmistettu punaisesta lasista

Presidentin asunto Waldorf Astoriassa New Yorkissa kiinnittää huomionne. Se koostuu 4 makuuhuoneesta, ei liian hienostuneesta mutta erittäin tyylikkäästä. Tämä on ainoa presidentin asunto Herbert Hooverin jälkeen, jossa jokainen presidentti on todella asunut.

Royal -sviitti Wienin Imperial -hotellissa

ylellinen hotellihuone hotelli wien

ylellinen hotellihuone kattokruunu mielenkiintoinen kirjoituspöytä

Tämä on Royal -sviitti Wienin Imperial -hotellissa. Sisustus on suunniteltu valkoisella, kultaisella ja sinisellä aksentilla. Sviitille on ominaista suuret, upeat kattokruunut, ja siinä on suuri olohuone, kirjoituspöytä, ruokapöytä ja 3 makuuhuonetta. Epätavallinen!!!

Hard Rock -hotelli Las Vegasissa

ylellinen hotellihuone hard rock

ylellinen hotellihuone nahkahihna

Tässä esittelemme provokaattorin Hard Rock -hotellissa Las Vegasissa. 2 makuuhuonetta on peilikatot. Olohuone on todella iso. Matto, joka on valmistettu mustista nahkavyöistä, antaa olohuoneelle ainutlaatuisen ilmeen.

Walesin prinssi – Sviitti Hotel Bristolissa Wienissä

ylellinen hotellihuone Walesin prinssi

ylellinen hotellihuone keltainen jakkara

Wienin Bristol -hotellin Prince of Wales -sviitissä on jalo muotoilu. Tämä huoneisto on historiallisten aksenttiensa ja kehystettyjen muotokuviensa ansiosta viehätysvoima ja tyyli.

Burj Al Arab

ylelliset hotellihuoneen huonekalut violetilla ja sinisellä

ylellinen hotellihuone burj al arab

Harvat hotellit maailmassa näyttävät yhtä upeilta kuin Burj Al Arab. Jos pysyt täällä, sinua kohdellaan kuin kuninkaallista. Hienostunut kylpylä koskettaa sinua ikuisesti.

Palm Dubaissa

ylelliset hotellihuoneet palm dubai

ylellinen hotellihuone valkoinen lattiavalaisin

Ainoa maailmassa on Hotel The Palm Dubaissa. Se tarjoaa ylellisen ja kiiltävän tyylin, jolle on ominaista kauniit puutarhat, suihkulähteet, uima -altaat ja 90 ylellistä hotellihuonetta ja sviittiä. Vieraat nauttivat tyylikkäästä arkkitehtuurista ja modernista sisustuksesta.

Cove Atlantis Paratiisisaarilla

ylellinen hotellihuone atlantis

ylellinen hotellihuone keltaiset tyynyt

Cove Atlantis Paradise Islandsilla tarjoaa vaikuttavan määrän kattohuoneistoja, jotka on sisustettu niin rikkaasti ja ylellisesti, että haluat viettää koko elämäsi siellä.

 Schweizerhof Bern

 ylellinen hotellihuone ruskea sänky

luksushotellit näyttävät upeilta

Schweizerhof Bern on merkittävä hotelli Sveitsin pääkaupungin keskustassa. Huoneiden lukumäärä on 99. Kaikkialla on loistava tunnelma. Suunnittelijat kannattivat ajatusta moderneista, yksinkertaisista linjoista, jotta voit rentoutua tuntematta hienostuneiden huonekalujen painetta.

Inter Continental Hong Kong

ylellinen hotellihuone värikkäästi sisustettu

     ylelliset hotellihuoneet hong kong

Vau! Inter Continental Hong Kong voi hengähtää hetkeksi. Siitä on tullut kansainvälisesti tunnettu ylellisistä hotellihuoneistaan ​​ja palvelustaan. Satunäkymistä voi vain haaveilla.

Jos olen saanut sinut kiinnostumaan näistä ainutlaatuisista ylellisistä hotellihuoneista maailmanlaajuisesti, usko edelleen minua, unelmat toteutuvat!