Merellinen asuminen – moderni ylellisyys, josta on näköala merelle

Merellinen asuminen lähitulevaisuudessa – äärimmäistä, mukavaa, henkeäsalpaavaa.

Holman House on projekti, jonka valitsimme, koska mielestämme se symboloi täydellisesti ajatusta meren elämästä lähitulevaisuudessa. Se on niin rohkea ja rohkea ja niin mukava ja toimiva samanaikaisesti.

Aivan kuten tulevaisuuden ihmiset. Hän yrittää tutkia omia rajojaan joka päivä. Hän tarvitsee todella voimakkaita tunteita joka päivä voidakseen nähdä elämän merkityksellisenä.

Holman Haus tarjoaa myös kaiken tämän!

Merielämä – tulevaisuuden unelma

merellinen elävä neliön panoraamaikkuna

Onko olemassa ihmisiä, jotka eivät halua asua meren rannalla? Onko ihmisiä, jotka eivät rakasta merituulta? Ei varmasti mitään. Mutta joillekin tämä läheisyys ei riitä.

He haluavat muuttaa hieman lähemmäksi taloaan meren rannalla?

Tämä koskee täällä sijaitsevan kiinteistön omistajia. Se on vain muutaman kilometrin päässä Sydneystä. Talo rakennettiin 70 metriä korkealle kalliolle.

Holman Haus näyttää visiosta maailmasta, jossa vain harvat ihmiset elävät yhdessä, eristyksissä mutta silti sopusoinnussa luonnon kanssa.

Ruokailutila merinäköalalla

merellisen olohuoneen soikea riippuvalaisin

Tämän henkeäsalpaavan merellisen elämän hankkeen suunnittelijat ovat arkkitehdit Durbach Block Jaggers Architectsista. Rakennus valmistui vuonna 2004 ja on jo voittanut monia palkintoja ainutlaatuisesta suunnittelustaan ​​ja kaikista muista sen osoittamista eduista.

Kaarevat viivat lasista ja betonista

merielämän panoraamanäkymät

Merellinen elämä, jossa yhdistyvät luonnonläheisyys ja huipputeknologia

Toisaalta tähän huippumoderniin huoneistoon on integroitu aikamme korkeimmat teknologiat, toisaalta se on integroitu täydellisesti uusimpiin teknologisiin ratkaisuihin. Holmen House sulautuu niin täydellisesti luonnon tunnelmaan, että se näyttää kasvaneen kalliosta.

Avoin elintasuunnitelma

avoin suunnitelma merelliseen elämään

Ikkuna merelle

Mutta onko merielämä ollenkaan kannattavaa, jos sinulla ei olisi suuria ikkunoita, jotka avautuvat meren leveydelle? Koska juuri kaunis ja jatkuvasti muuttuva kuva merestä on tärkein syy, miksi olet täällä. Rannikolla asuvat ihmiset eivät halua hukata hetkeäkään. Ne, jotka ovat Holmen Housessa, haluavat varmasti sitä jopa vähemmän kuin kaikki muut.

Olohuone, jossa on korkea paalumatto ja design-huonekalut

 merellisen olohuoneen suunnittelijatuolit

Pitkä saari keittiössä

merellinen elävä keittiösaari ruoanlaitto saari

Antelias ja kirkas

merelliset soikeat viivat

Katettu terassi, jolta on henkeäsalpaavat näkymät

merellinen elävä katettu terassi

Luonnonkiviseinä ja portaat

merellinen elävä luonnonkivimuuri

Infinity -allas rinteessä

merellinen elävä ulkouima -allas palmuja

merellinen elävä rock -arkkitehtuuri valkoinen