Viihtyisä koti, jossa tuntuu hyvältä

Oletko koskaan miettinyt, mikä tekee kodikkaan kodin? Onko se huonekalu vai sisustus? Sisustustyyli vai pikemminkin kodin vallitseva ilmapiiri? Jotkut ihmiset tuntevat olevansa loukussa omissa neljässä seinässään ja etsivät ulospääsyä ympäristön uudistamiseksi. Toisten mielestä heidän asuntonsa on liian kapea ja liian pimeä. Sen sijaan, että uusia niitä, he haluavat muuttaa. Jos sinusta tuntuu samalta tai sinulla on samanlaisia ​​tunteita, yksi asia on varma: sinun on uusittava koti! Tämä ei kuitenkaan välttämättä vaadi paljon työtä ja paljon stressiä. Hieman tuoretta maalia, uudet verhot, muutama koristetyyny ja hieman röyhelöitä voivat muuttaa tunnelmaa. Näytämme sinulle, miten se tehdään hetken kuluttua. Täältä löydät upeita ideoita siitä, miten voit tuoda positiivista energiaa ja viehätystä omaan kotiisi.

Joskus tunnet olosi kiusalliseksi omassa kodissasi etkä vain tiedä miksi

Huonosti suunniteltu koti tumma sotkuinen masentava

 Mutta se voi myös näyttää erilaiselta – kirkas, kodikas ja kutsuva!

Hyvä esimerkki kodikkaasta kodista, valoisa ja viihtyisä kutsuva

On tieteellisesti todistettu, että kaikella ympärillämme on suuri vaikutus psyykeemme ja siten myös mielialaamme. Siksi haluamme esitellä sinulle muutamia suunnitteluideoita, jotka parantavat elämänlaatua kerralla. Tuo vain lisää värejä ja kuvioita kotiisi, hanki uudet ikivihreät huonekasvit ja tunnet pian muutoksen. Mieliala paranee, tuottavuus paranee ja rentoudut ja lataat akkuja kotona. Seuraa vinkkejämme ja luot kodikkaan kodin, jossa kaikki tuntevat olonsa mukavaksi.

Suunnittelun läpinäkyvyys ja vapaat väylät-tämä on modernin huonesuunnittelun perusta ja lopputulos

Käyttää modernia keittiötä

  • Siirtymät ilman kynnyksiä huoneesta huoneeseen

On vaikea uskoa, mutta juuri saumaton siirtyminen huoneesta toiseen luo kodikkuutta. Mikään ei saa olla esteenä, kun kävelet oman asuntosi läpi. Ovien pitäisi heilua vapaasti, käytävät on puhdistettava. Luo mukavia vyöhykkeitä, jotka tukevat päivittäisiä rutiinejasi ja toimintojasi. Parit kengät, rattaat ja lelut on säilytettävä sinne, minne ne kuuluvat! Näin et unohda asioita ja pidä järjestys kotona hallinnassa koko ajan.

Pienillä sisätilojen muutoksilla on usein suuri vaikutus

Viehättävä olohuone, josta on näkymä takapihalle

Kiinnitä myös tarvittava huomiota huonekaluihin. Et todellakaan tarvitse teräviä reunoja! Siihen on helppo törmätä ja on helppo loukkaantua. Joten harkitse neliön sohvapöydän vaihtamista pyöreään?

 Useimmissa tapauksissa pyöreä sohvapöytä on paljon parempi kuin suorakulmainen

Pieni pyöreä sohvapöytä teollinen muotoilu

Lisävinkki: Kun sisustat kotiasi, noudata sääntöä: jätä vähintään 60 cm leveät väylät yksittäisten huonekalujen väliin! Tämä antaa sinulle riittävän liikkumisvapauden ja välttää tunteen, että liialliset huonekalut rajoittavat sinua.

Suunnittele tarpeeksi vapaata tilaa huonekalujen väliin ja vältä ahdistavaa tunnetta omassa kodissasi

Kodikas koti

  • Nyt on aika puhdistaa huolellisesti!

On kevät ja vihdoin on aika siivota koti perusteellisesti! Hämähäkinverkkojen poistamisen lisäksi poista ne kohteet, jotka liittyvät huonoihin muistiin. Heitä valokuvia, lahjoja ja matkamuistoja muistaaksesi entisiäsi. Puhdista asunto vanhoista asioista, jotka sortavat sinua. Se ei ole vain perusteellinen puhdistus, se on emotionaalinen vapautuminen kaikesta vanhasta. Nyt voit ostaa uusia verhoja, heittää muutaman koristetyynyn sieltä täältä ja saada pieniä asioita, jotka tuovat toivoa, kauneutta tai onnea. Positiiviset tunteet antavat mielesi vaeltaa ja johtaa erinomaisiin tuloksiin!

Paljon päivänvaloa, kirkkaat, läpinäkyvät verhot, pastellivärit – tältä kodikkaalta olohuoneelta pitäisi näyttää!

kodikas-olohuone-design-pastellivärit

Tietenkin useimmat ihmiset ovat nostalgisia ja pitävät mieluummin vanhoja ja jo käyttökelvottomia esineitä. Jätämme sen heille. Voimme lisätä vain lyhyesti: Pienet tai suuret muutokset sisätiloissa voivat tehdä ihmeitä. Esimerkiksi uudet kirkkaat ja läpinäkyvät verhot antavat enemmän aurinkoa kotiisi. Nautit lämmöstä ja tunnet olosi todella uudistuneeksi!

 Lastenhuone on sisustettava huolellisesti

Lastenhuoneen käytännölliset kalusteet

  • Määritä kotisi jokaisen huoneen toiminnot

Voit muuttaa huoneen tai antaa koko kodille uusia tehtäviä. Anna itsesi ohjata huoneen päätehtävää ja anna tunnelmaan lisää viehätystä. Näin se tuntuu tyylikkäältä. Voit esimerkiksi muuttaa makuuhuoneen romanttiseksi pakopaikaksi. Sinun ei tarvitse paljoakaan siihen – king -size -vuode, joka sopii mukavasti epäsuoraan huonevalaistukseen. Jotkut tuoksukynttilät voivat vain lisätä kodikasta tunnelmaa. Ja vielä muutamia yksityiskohtia, jotka myös vaikuttavat paljon makuuhuoneen viihtyisään ilmeeseen: vaatehuone on välttämätön, jotta vältetään huoneen sotku. Voit saada korostusseinän kimaltelevalla tapetilla, jossa on palmuja tai muita eksoottisia kuvioita. Lasista tehty kaksoisovi olisi toivottava, mikä toisaalta päästää paljon valoa huoneeseen ja toisaalta johtaa suoraan takapihalle. Joten voit katsella maisemaa sängyn ulkopuolella ja tuntea olosi täysin rauhalliseksi.

Vaatekaappi täyttää tehtävänsä upeasti

vaatekaappi

  • Se on viihtyisä siellä, missä on paljon luonnonvaloa

Kun nautit hyvistä unistasi, muista, että sinulla on positiivisen energian lähde edessäsi – aurinko! Anna auringon paistaa jokaiseen neljän seinän huoneeseesi joka kausi ja saat kodikkaan kodin. Tässä tapauksessa et tarvitse paljon huonekaluja, yksinkertainen sisustus voi myös näyttää kodikkaalta auringon lämpimissä säteissä. Tietenkin tarvitset suuret ikkunat ja suuret peilit, jotka heijastavat huoneen luonnonvaloa. Näin voit muuttaa kodin ulkoasua ja saavuttaa WOW -vaikutelman!

 Tyylikkäät liukuovet johtavat makuuhuoneesta suoraan verannalle

Tyylikkäät liukuovet makuuhuoneesta

  • Selvitä paras sävy!

On tieteellisesti todistettu, että värit vaikuttavat meihin voimakkaasti, jopa enemmän kuin uskomme. Tietoja Värien voima voit lukea paljon mielenkiintoista tietoa Internetistä, mutta myös verkkosivuiltamme. Tänään on kysymys siitä, kuinka voimme käyttää tällaista tietoa luodaksemme kodikkaan kodin, jossa jokainen ystävä ja perheenjäsen tuntee olonsa rentoutuneeksi. On viime kädessä oman makusi mukaista määrittää värisävy jokaisessa huoneessa ja harkita sen vaikutusta psyykeen. Yritä myös valita yhtenäinen väripaletti koko kotiin, jotta värit saavat sen näyttämään yhteen hitsatulta. Älä unohda, kuviot ja värit kulkevat aina käsi kädessä! Täällä on valtava valikoima – kirkkaita värejä, eksoottisia kuvioita tai yksinkertaisia ​​pastellisävyjä ja hienovaraisia ​​kuvioita. Sinä päätät ja näytät siten tyylisi ja makuasi!

Säteilevä sininen kylpyhuoneessa – niin unenomainen ja salaperäinen samaan aikaan!

värikkäitä kylpyhuoneita - siniset seinät

Esimerkki harmonisesta, hyvin suunnitellusta kylpyhuoneesta olisi tämä sininen. Siellä sinulla on aina suuri raikkauden tunne ja sinut muistutetaan kauniista lomista meren rannalla. Pidätkö sinäkin ideasta? Mutta voit antaa niiden värien hallita kotiasi, jotka herättävät positiivisia tunteita ja antavat sielusi roikkua. Vasta silloin huomaat, että on todella tärkeää aloittaa jokainen päivä positiivisella tuulella! Usko meitä!

 Suunniteltu huomiota yksityiskohtiin

Ikkunalla kauniit verhot

  • Sisäkasvit tuovat paljon luonnollista vihreää kotiisi

Olemme jo kertoneet monissa artikkeleissa, kuinka tärkeä sisäkasvien rooli on kodikkaan tunnelman luomisessa kotona. Sen raikas tuoksu ja kyllästynyt vihreä tuovat luonnon suoraan neljään seinään. Jos sinulla on vihreä peukalo, voit aina odottaa heidän läsnäoloaan. Mutta jos et ole vihreän loiston fani kotona, voit aloittaa pienillä ja helppohoitoisilla kasveilla, esimerkiksi mehikasveilla. Nämä eivät vaadi paljon huoltoa, mutta tuovat raikkaan vihreän nuotin huoneeseen. Vasta sitten voit löytää sisäkasvien viehätyksen ja osoittaa kiinnostusta muita lajeja kohtaan, kuten pelargonioita ikkunalaudalle, korkeita palmuja ja kauniita orkideoita olohuoneeseen.

Makuuhuoneessa on ylimääräisiä kasveja, jotka puhdistavat huoneilman ja takaavat kaikille levolliset yöunet. Jos kylpyhuoneessa on riittävästi tilaa, voit sijoittaa sinne sisäkasveja, jotka menestyvät korkeassa kosteudessa ja vähäisessä valossa.

 Valkoiset orkideat herättävät paljon viehätystä ja tyyliä

Valkoiset orkideat valoisa huone kodikas koti

Johtopäätös: Asuntosi tai talosi sisustus ja suunnittelu ovat sinun käsissäsi. Vinkkimme avulla olemme yrittäneet auttaa sinua, jotta voit luoda kodikkaan kodin helpommin. Ja mikä on koti? Nämä ovat ihmiset, lemmikit ja huonekasvit. Elävä energia on positiivista energiaa! Tämänkään ei pitäisi puuttua sinusta!

 Lemmikit ja vihreät huonekasvit muodostavat kodikkaan kodin

Kasvihuonekasveja mehikasveja

 Pieniä kaloja sisältävä akvaario on loistava suunnitteluidea omassa kodissasi

Akvaario pienet kalat loistava kodin suunnitteluidea

 Tuo paratiisi omaan makuuhuoneeseesi ja nauti loputtomista kodikkaista tunneista

ideoita moderniin makuuhuoneeseen

 Valkoinen ja musta – kontrastivärit voivat johtaa portaikon huippuluokan suunnitteluun

Suunnitteluideoita portaikkoon

 Kevätsiivous! Keväällä koko koti on siivottava perusteellisesti

Kevätpuhdistus puhdistaa koko kodin perusteellisesti

 Pastelliväreillä korostettu seinä murtautuu valkoisen sisustuksen läpi

Korostetut pastelliväriset seinät

 Pienillä yksityiskohdilla on suuri vaikutus makuuhuoneen sisustukseen

Kukkia makuuhuoneessa

 On sellaisia ​​huonekasveja, jotka pärjäävät hyvin kylpyhuoneessa

Huonekasvit kylpyhuoneessa

 Asuintila ja ulkoalue muodostavat erottamattoman kokonaisuuden modernissa kodissa

Kodikas kodin asuintila alueen ulkopuolella muodostaa erottamattoman kokonaisuuden