Moderni arkkitehtuuri – hotelli Afrikan suojelualueella

moderni arkkitehtuuri hotelli afrikka ulkokalusteet

Moderni arkkitehtuuri Afrikassa

Haluatko viettää seuraavan lomasi paikassa, jossa kokemus on todella ainutlaatuinen ja samalla erittäin eksoottinen?

Tai ehkä haluat saada inspiraatiota omaan asuinalueeseesi tällaisesta paikasta?

Jos näin on, haluamme esitellä sinulle Lion Sandsin riistansuojelualueen. Täältä löydät majoitusta uskomattomalla paikalla avoimen taivaan alla Afrikan luonnonsuojelualueen sydämessä.

Tämä esimerkki moderni arkkitehtuuri on vakiinnuttamassa asemansa hotellien rakentamisessa ja auttaa melkein hämärtämään luonnon ja ihmisten välisiä rajoja.

Tässä paikassa et voi olla unohtamatta kaikkia elämän huolenaiheita. Kompleksin rakensi amerikkalainen viime vuosisadan 30 -luvulla. Siitä lähtien sitä on modernisoitu monilta osin. Nykyään sinulla on kuumaa vettä, mukavat vuoteet, jotka suojaavat hyttysiä vastaan, kylpyammeet ja Wi-Fi.

Hotelli taivaan alla

moderni arkkitehtuuri hotelli afrikka matka

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomionne, ovat puiden mökit. Itse asiassa tämä on visuaalinen illuusio. Talot eivät ole puiden päällä, vaan suurilla sementtirakenteilla. Kaikissa tapauksissa arkkitehtuuri näyttää hyvältä.

Sieltä on upeat näkymät Sabi -joelle ja Krugerin kansallispuiston elämään. Tämä on mahdollista erityisesti tätä tarkoitusta varten perustettujen ja sijoitettujen alustojen ansiosta.

Moderni arkkitehtuuri – hotelli Afrikassa

moderni arkkitehtuuri hotelli afrikka pergola

Matkustaminen ja loma

moderni arkkitehtuuri hotelli afrikka luonto

Syö ulkona

moderni arkkitehtuuri hotelli afrikka syö ulkona

Hotelli tarjoaa kaiken mitä tarvitset romanttiseen oleskeluun. Siihen kuuluu unenomainen sänky, suuri pöytä ja tietysti upea tunnelma.

Monet ihmiset ovat luonnollisesti kysyneet, onko tämä avoin hotelli turvallinen. Toistaiseksi villieläimiä ei ole tullut vierailemaan täällä.

Puhdas luonto

luonto maisema moderni arkkitehtuuri hotelli afrikassa

Yö on maagisin aika. Täältä näet, kuinka maan valot vastaavat taivaan tähtiä.

Tämän hotellin arkkitehtuurissa ei ole esteitä ja aitoja. Tämän erikoisuuden ansiosta voit uppoutua upeasti afrikkalaisen yön tunnelmaan.

Romanttinen tunnelma

moderni arkkitehtuuri hotelli afrikka romanttinen valaistus

Hotelli taivaan alla

moderni arkkitehtuuri loistava hotelli afrikka

Upea maisema

luonto maisema moderni arkkitehtuuri hotelli afrikka

Puiden talojen lisäksi lähistöllä on myös upeita, värikkäitä huviloita. Voit myös pitää huolta terveydestäsi koulutushuoneessa ja uima -altaalla.

Voit turvallisesti tarkkailla suojelualueen villieläimiä kaikista asuinkompleksin rakennuksista. Näitä ovat leijonat, kirahvit, norsut ja muut villieläimet.

Jokainen osa tätä arkkitehtuuria saa sinut tuntemaan olevansa osa tätä luontoa. Ihmisille, joille tämä ei ole tarpeeksi äärimmäistä, on myös hienoja safarimatkoja, jotka he voivat varata.

    safari

moderni arkkitehtuuri hotelli afrikka matka loma