Moderni arkkitehtuuri – hotellit puissa tulevaisuuden trendinä

 moderni arkkitehtuuri hotellit puut poikkeukselliset

Moderni arkkitehtuuri

Onko sinulla koskaan ollut tunne, että haluat paeta jokapäiväistä elämää niin täydellisesti, että haluat olla jonkin aikaa paikassa, jossa ei ole keinotekoisuutta??

Se on sama monille ihmisille nykyään. Siksi tämänkaltaisia ​​arkkitehtonisia projekteja, joita aiomme esitellä teille tänään, luodaan. Kyse on hotellihuoneista itse puissa.

Projektin kirjoittajat, jonka aiomme esitellä teille tänään, ovat Farrow Partnership Architects. Ne ovat olleet yksinomaan ympäristöystävällisten hotellien ja hotellien aiheena jo pitkään moderni arkkitehtuuri omistettu.

Ympäristöystävälliset hotellit

moderni arkkitehtuuri hotellit metsä

Kuvissa näkyy osa hotellihuoneiden projektista puissa. Muuten jokaista yksittäistä haaraa tuetaan siten, että se voi kehittyä edelleen. Samaan aikaan näihin hotellihuoneisiin on ollut mahdollista sijoittaa kaikenlaisia ​​tiloja.

Studio metsässä

moderni arkkitehtuuri hotellit poikkeukselliset studiot

Poikkeukselliset hotellit

moderni arkkitehtuuri hotellit poikkeukselliset

Mutta tietysti ne ovat ympäristöystävällisiä: lämmitykseen käytetään aurinkopaneeleja, komposiittikäymälöitä. Vettä käytetään paljon uudelleen.

Tavoitteena on rakentaa tähän lomakeskukseen yhteensä 12 huvilaa. Jokainen näistä on riittävän kaukana muista. Voit kiivetä portaita puun huipulle. Voit jäädä sinne yksin ja nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta. Joten tämä arkkitehtuuri on ennen kaikkea moderni ihmisten suhteen. Oletko samaa mieltä??

Tämä ajatus tuli arkkitehdille Japanin -matkan aikana. Siellä puita suojeltiin lumen painolta kiinnittämällä ne tietyillä rakenteilla. Sitten hänelle tuli mieleen, että hän voisi käyttää samanlaista rakennetta talon rakentamiseen puihin.

Mielestämme tällaisella loistavalla arkkitehtuurilla voi olla suuri suosio kaikkialla maailmassa. Koska yhä useammat modernit ihmiset haluavat löytää tien takaisin luontoon hyödyntääkseen sen elvyttävää voimaa.

Tästä huolimatta tässä esitetyt esimerkit ovat mestarillisia arkkitehtuuriteoksia, ja niiden muotoja voitaisiin käyttää luonnollisten, modernien talojen suunnitteluun kaikissa mahdollisissa paikoissa.

     Puurakennemoderni arkkitehtuuri hotellit puut

Inspiraatiota metsään

moderni arkkitehtuuri hotellit puut studio

Ympäristöystävälliset hotellit

moderni arkkitehtuuri hotellit puut