Moderni arkkitehtuuri: perheen talo Japanin Shigan maakunnassa

Tässä artikkelissa näytämme sinulle perheen talon Japanin Shiga -maakunnassa, jonka suunnittelun suunnitteli ja toteutti paikallinen studio Hearth Architects. Hanke koostuu kaksikerroksisesta talosta ja integroidusta neliöpuutarhasta, ja se on loistava esimerkki modernista arkkitehtuurista.Kyomachi House sijaitsee Kogassa, kaupungissa Shigan maakunnan eteläosassa 1400-luvulta..

Tämä talo on täydellinen esimerkki Japanin modernista arkkitehtuurista

Japanin moderni arkkitehtuuri - esimerkki

Talon moderni arkkitehtuuri ja sen pääidea

Talo rakennettiin kohtaan, jossa kaksi kaakkoon suuntautuvaa tietä yhtyvät. Tämä määräsi myös rakennuksen suunnan ja tarjosi puolestaan ​​runsaasti luonnonvaloa ja lämpöä. Hyödyntääkseen sitä talon suunnittelijat ovat myös jättäneet mahdollisimman paljon tilaa sisäpihalle.

Moderni arkkitehtuuri yhdistää usein sisäpuutarhat

Moderni arkkitehtuuri, jossa on sisäpuutarha ja puu

Integroitu puutarha

 Puutarha toimii myös eräänlaisena katettuna pihana. Sen katto rikkoutuu ikkunasta. Tämä oli sijoitettu juuri sen alueen yläpuolelle, johon istutettiin monia kasveja, mukaan lukien korkea puu, ja muu maa peitettiin kivillä.

Puutarhan moderni toimiva seinä

Penkki julkisivussa - toimiva moderni arkkitehtuuri

Toimivat puutarhan seinät

Puutarhan ympärillä olevat seinät on valmistettu luonnonmateriaaleista ja ne ovat myös melko korkeita. Tämän seurauksena asukkaiden yksityinen tila on hyvin suojattu ja kaksi aukkoa takaavat luonnollisen ilmanvaihdon. Ensimmäinen on talon julkisivulla ja siinä on puinen säleikkö. Tämä suojaa yksityistä tilaa, mutta mahdollistaa samalla katselun sisälle ja ulos. Toisessa aukossa, joka oli sijoitettu sivulle, asetettiin puinen penkki. Se on peitetty talon ulkonevalla katolla. Puutarhatalon sisäseinissä on myös aukkoja, joista avautuu näkymä puutarhaan sisäpihalta. Talvella koko laitos on jopa kevyempi kuin kesällä, koska puutarhan keskellä olevan suuren puun lehdet putoavat syksyllä.

Puusta ei siis tule vain koko talon arkkitehtuurin symbolinen ja todellinen keskus, vaan se symboloi myös modernin arkkitehtuurin mukauttamista luontoon ja sen vuodenaikoihin. Tämä on arkkitehtien aikomus, ja tämä tavoite tulee erityisen ilmeiseksi, kun otetaan huomioon myös se, että puu on näkyvissä kaikilta puolilta.

Kuvan ja tekstin lähde: dezeen.com

Maaseudun japanilaistyylinen ruokasali

Ruokapöytä ja moderni talon arkkitehtuuri

Talon arkkitehtuuri

Talon moderni arkkitehtuuri on yksinkertainen ja hyödyntää myös optimaalisesti luonnonolosuhteita. Keittiö sijoitettiin talon takaosaan. Muutama askel johtaa tästä loungeen, joka on maalattu valkoiseksi. Tässä huoneessa on kaksi ikkunaa – ylempi kerros ja toinen kadulle päin.

Lattia on puupaneeleilla ruudukkomallia, huonekalut koostuvat sisäänrakennetusta sohvasta ja säilytyshyllyistä, pohjakerros ja ylempi kerros on yhdistetty kirkkaalla portaalla, jota valaisevat kaksipuoliset ikkunat. Ensimmäisessä kerroksessa ovat lastenhuoneet ja myös vanhempien makuuhuone, joka avautuu kodikkaalle sisäterassille.

Talon koko moderni arkkitehtuuri vaikuttaa yhtenäiseltä ja yhtenäiseltä, joten se noudattaa sekä vanhoja japanilaisia ​​perinteitä pientalojen rakentamisessa että alan nykyaikaisimpia suuntauksia.

Moderni arkkitehtuuri: sisäänrakennetut huonekalut

Moderni arkkitehtuuri, josta on näkymät sisäpihalta puutarhaan

Moderni arkkitehtuuri - näkymä makuuhuoneesta

Moderni arkkitehtuuri: yhdistelmä seinää ja penkkiä

Moderni arkkitehtuuri - ikkunat, joissa on integroitu penkki

Estetty aukko puutarhan seinään