Laadukkaat lasten vuodevaatteet upealla muotoilulla

lasten vuodevaatteet tyttö vaaleanpunainen violetti pariisi eiffel -torni

Verbaudet.de: n TOP 10 lasten vuodevaatteiden suosikkia

Lasten vuodevaatteita koskevassa tutkimuksessamme löysimme todellisen aarrearkun – Verbaudet.de. Tunnetko jo heidät? Ei? Silloin kannattaa ehdottomasti vilkaista. Löydät lukuisia peittoja ja tyynyliinoja, asennettuja lakanoita ja päiväpeitteitä, jotka paitsi vaikuttavat muotoilustaan ​​myös vakuuttavat laadustaan.

Nämä ovat arvokkaita tekstiilejä (erityisesti puhdasta puuvillaa), jotka on testattu Öko-Tex Standard 100 -standardin mukaisesti. Täältä löytyy runsaasti upeita malleja pojille ja tytöille sekä unisex -malleja raikkaissa väreissä ja neutraaleissa vivahteissa.

Vaikka se ei ollutkaan niin helppoa, päädyimme lopulta TOP 10 -suosikkeihimme. Haluamme esitellä ne teille tänään. Aloitetaan kymmenennestä sijastamme – tyylikkäistä “sydämistä” pienille tytöille.

Lasten vuodevaatteet “sydämet” tytöille

lasten vuodevaatteet pussilakana sydämet tytöt puhdasta puuvillaa

Sileät pastellivärit ja tyylikäs muotoilu, joka näyttää hienostuneelta ja huomaamattomalta. Kangas – tietysti korkealaatuinen, puhdas puuvilla. Pehmeä, mutta myös kestävä ja värinpitävä. Värit säilyvät myös usein pesun jälkeen.

Lasten vuodevaatteet “Autot”

lasten vuodevaatteet pussilakanat autot poikamalli värikäs lastenhuone

Pienille seikkailijoille, jotka jo harrastavat autoja, poikien vuodevaatteet “Cars” ovat ihanteellisia. Tämä on itse asiassa käännettävä pussilakana, joka on punaisella toisella puolella.

“Princess” vuodevaatteet tytöille

lasten vuodevaatteet pussilakana tytöt vuodevaatteet vaaleanpunainen prinsessa

Pehmeä vaaleanpunainen, suloinen prinsessa ja pieni lintu – nämä vuodevaatteet saavat pikkutyttöjen sydämet lyömään nopeammin. Pussilakana näyttää erityisen trendikkäältä, kun sitä taitavasti taputellaan.

Poikien vuodevaatteet “nosturiauto”

lasten vuodevaatteet pussilakana poika vuodevaatteet nosturi auto sininen

Kranauto -liinavaatteet on suunniteltu erityisesti pienille amerikkalaisille faneille. Miellyttävä sininen ja ikoninen yhdysvaltalainen autoklassikko aiheuttavat kohua ja saavat nopeasti suosiota useimpien poikien, erityisesti teini -ikäisten keskuudessa.

Lasten vuodevaatteet “kevyt kuin sulka”

lasten vuodevaatteet pussilakana lintuja kukkia kevyitä kuin sulka

“Valo kuin sulka” lumoaa kadehdittavalla keveydellä filigraanisten kukkien ja lintujen kautta. Satumaiset ja mielikuvitukselliset vuodevaatteet maustavat tyttäresi sänkyä upealla tavalla ja tuovat tytölle kauniita unia.

Merelliset vuodevaatteet pojille, joilla on majakka

lasten vuodevaatteet pussilakana pojat vuodevaatteet meren majakka

Tyylikkäät merelliset vuodevaatteet ja majakka ovat täydellinen ratkaisu pojan huoneeseen. Tyylikäs muotoilu ja onnistunut väriyhdistelmä. Yksinkertaisesti fantastinen!

Värikkäitä perhosia – tyylikkäät tytön vuodevaatteet

lasten vuodevaatteet pussilakana perhosia värikkäitä vaaleanpunaisia ​​tyttöjen vuodevaatteita

Värikkäät perhoset ovat aina olleet yksi suosituimmista aiheista lastenhuoneen sisustuksessa. Tässä tapauksessa perhoset ovat vaaleanpunaisella pastellitaustalla. Tämä malli on myös käännettävä pussilakana ja siinä on kaksi upeaa mallia.

Poikien vuodevaatteet “jalkapallo” sinisenä ja vihreänä

lasten vuodevaatteet pussilakana pojat jalkapallo vihreä sininen

Ja tietysti klassiset – jalkapallo -vuodevaatteet. On melkein varmaa, että poikasi rakastaa tätä mallia. Ei tietenkään ole poissuljettua, että teini -ikäiset tytöt pitävät siitä yhtä paljon.

Unisex lasten vuodevaatteet ja tähdet harmaana ja valkoisena

lapset vuodevaatteet pussilakana pojat vuodevaatteet tyttö vuodevaatteet harmaat valkoiset tähdet

Lopullisen unisex -ilmeen saamiseksi suosittelemme näitä tyylikkäitä lasten vuodevaatteita, joissa on tähdet. Se sopii erityisesti lastenhuoneisiin, joissa on hillitty, puristinen tai minimalistinen sisustustyyli.

Meidän suosikki numero 1: Lasten vuodevaatteet “Pöllöt”

lasten vuodevaatteet pussilakana tytöt vuodevaatteet puhdasta puuvillaa pöllöt

Kiistaton suosikkimme numero 1 on “pöllöt”. Meille luova, värikäs muotoilu oli tässä ratkaisevaa. Sen on suunnitellut 7-vuotias Junior Stylist -voittaja April Isosta-Britanniasta ja se lumoaa mielikuvituksellisilla, söpöillä aiheillaan.

Hyväksy TOP 10 -suosikkimme suosituksina pikemminkin kuin rajallisena valintana. Katso kaikki muut lasten vuodevaatemallit ja -mallit ja löydä erityiset suosikkisi! Toivomme, että nautit siitä!